Page 83 of 213 FirstFirst ... 337379808182838485868793133183 ... LastLast
Results 2,051 to 2,075 of 5314

Thread: [DILEMA] Starogradnja / novogradnja

Thanks Thanks Given 
    4,367
    Thanks Thanks Received 
    8,446
    Thanked in
    3,221 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Ja bi razumio da se govori da je usijano a da su cijene 2000 eura za m2. One postoje samo kod nekih egzotičnih izvođača luksuznih manjih stambenih objekata. Podgorica se razvijana i gradi čak i sporo i cijene o kojima govorimo su sasvim realne. Pitajte ljude u regionu za glavne gradove koje su cijene... Nista Srbija ne živi bolje , već i lošije recimo a tamo se o pucanju balona priča 10 godina a cijene samo rastu nekretnina

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
    Nemojmo mijesati babe i zabe, Bg je jedan od centara jugoistocne evrope, bio i prije 50 godina... a Pg... hm...

Elem... cijene su realne... za koga? Za Bacu Radovica, Rocka i ekipu iz Granda koji zgrcu milione kao povlasceni gradjevinari? Prosjecnoj porodici treba minimum dvosoban stan. Znaci 70-90m2. Po ovim tvojim realnim cijenama to je 100 000 eura. Ako vecina ljudi u Pg radi za 400e, kako misli coek da otplacuje stan...

Vrijedja me ovo da je realno da kvadrat bude 1200, a plata 400e. Treba coek da grci cio zivot da otplati kockicu u zgradi... sve je ovo bolesno i nenormalno sto se desava, pa i stanje na trzistu nekretnina. Za trenutno stanje i plate, i 500e za kvadrat je skupo. Nemojmo dalje.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Kažem, nema greške sa Masterom, imam stan u jednoj od njihovih zgrada (iza kafane Lovac), i odrađena je brutalno, nisu šteđeli na materijalima (bravarija alu/drvo kombinacija, itd...) Ne vjerujem da će biti taj kvalitet jer je u ovoj zgradi ima svega 22 stana ali sam siguran da neće škartariti, gledao sam projekat i izgleda jako dobro.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk
    Znam o kojoj je zgradi riječ. Kvalitet je stvarno izuzetan. Jedina mana su ona dva lifta.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Nemojmo mijesati babe i zabe, Bg je jedan od centara jugoistocne evrope, bio i prije 50 godina... a Pg... hm...

Elem... cijene su realne... za koga? Za Bacu Radovica, Rocka i ekipu iz Granda koji zgrcu milione kao povlasceni gradjevinari? Prosjecnoj porodici treba minimum dvosoban stan. Znaci 70-90m2. Po ovim tvojim realnim cijenama to je 100 000 eura. Ako vecina ljudi u Pg radi za 400e, kako misli coek da otplacuje stan...

Vrijedja me ovo da je realno da kvadrat bude 1200, a plata 400e. Treba coek da grci cio zivot da otplati kockicu u zgradi... sve je ovo bolesno i nenormalno sto se desava, pa i stanje na trzistu nekretnina. Za trenutno stanje i plate, i 500e za kvadrat je skupo. Nemojmo dalje.
    Vidi, ja sam isto razmišljao kao ti i sve sam mislio "jel realno da Zetagradnja, Normal, Čelebić grade a narod siromašan" , a onda oni pocnu gradnju i dok se gradi pola zgrade oni prodaju 70% stanova. Pa kad je tako i ima ko da kupuje odoše stanovi sa 1100 na 1200-1400 eura. Znas kako razmišljam sada, bolje i 1200 grabiti nego kada budu 1500 da se kajem što nisam i da onda gledam nove priojekte koji su bliži Cetinju no Podgorici...

Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,871
    Thanked in
    5,261 Posts

Znam o kojoj je zgradi riječ. Kvalitet je stvarno izuzetan. Jedina mana su ona dva lifta.

Uh da znaš da jesu, spori su nenormalno. U početku su se kvarili svako malo ali od kad preuzeše održavanje "Montenegro lift" rade kako treba.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prodase odmah kako da ne. Svaka novija zgrada poluprazna.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Kao npr?

Thanks Thanks Given 
    913
    Thanks Thanks Received 
    566
    Thanked in
    321 Posts

Odje ljudi ili ne znaju,nisu u toku i ne znam...
    Stanovi se nerealno prodaju zadnjih 7-8mjeseci.
    Lakse nego auto.
    Cijene su paklene i skupe.
    Bemax je najpovoljni trenutno na trzistu i vj najbolji jer se zna da je bruka firma.
    Bemax oce Bacu da izbaci iz igre zbog toga je cijena m2 1200e jer kod Bace prekoputa ulice je 1400e zasto ?
    p.s link i stan zetagradnje,kuku majko...Pa mi ga dizu posle.Eto zgrada stara 10god jel ?

https://m.facebook.com/groups/635374...99199800214348

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,004
    Thanked in
    725 Posts

Quote Originally Posted by Djalac View Post
    To su gluposti. Prodaju ljudi ako su na magistralu ili im se pogodi tako nesto za firmu i cuda.
    Na zlaticu 100e to niko normalan i imalo pametan ne bi kupio.
    Ujak mi je prodao na najjacu lokaciju u Pg u momisice plac 130-140e m2
    U istu ulicu znaci kod kruznog toka brutalan plac se prodaje ja mislim 180e m2
    Ali kad kazem najjaci u pg vj lokacija i sve ostalo.
    I nije mi jasno kako to da na Zlaticu 100+ kad je u Donju Goricu 50+
    Dahna 60+
    Tolosi 40+
    Sve lokacije koje su 4000x bolje od Zlatice,Zagorica i slicnih naselja.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
    Meni nisu jasne nikad bile paprene cijene placeva u tološima, donjoj i gornjoj gorici...

Moze kod mene u D.Kokote svi bi nekakve kerefeke da prave niko nece kucu..

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Zašto da ne, širi se grad, ta naselja nisu više odsječena kao prije...

Nikako se siri (plan i program ) 0 ali se siri.

Quote Originally Posted by straus View Post
    Bijah maloprije u deltu i pitah onu djevojku za standom, i dalje u master quart cijena 1200 eura kvadrat ali zavrsetak radova avgust 2021 godine

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
    Zgrada preko puta duvanskog sto se pravi uz sami bulevar koliko je m2 onamo zna li ko? zab. sam danas da zovem da pitam prodjoh tuda i neko me smeTnu.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    573
    Thanked in
    412 Posts

Kod duvanskog 1400 kvadrat. Za master quart prodaju se sada stanovi za lamelu 2, prva je prodata.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Kod duvanskog 1400 kvadrat. Za master quart prodaju se sada stanovi za lamelu 2, prva je prodata.

Pa jel nova cijena 1400?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    573
    Thanked in
    412 Posts

Pa jel nova cijena 1400?

Prije mjesec je bilo 1400 ako se sto nije mijenjalo

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Prije mjesec je bilo 1400 ako se sto nije mijenjalo

Pričamo o masteru?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    573
    Thanked in
    412 Posts

Pričamo o masteru?

Master 1200

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Jesi li ovo Direktore kupio stan u Master kvart?
    Poslije onolikog pljuvanja po tom dijelu grada... pa majka mu stara, za manje pare si mogao da kupis stan na Stari kod skole, evo ti sad zgrade Mupa, suda, fin komsiluk, skola, marketi i sve... za 1100 moze stan da se nadje...
    Znaci, ipak je ono bolji dio za zivot od Konika... tj Starog, to ke vec Stari...
    Neka si kupio, sa srecom, pametno si investirao...

Inace, Master kvart jos nije rasprodat... rasprodati su jednosobni stanovi, kamata je bila 3,9% u Ckb, svako ko je na stalnu platu je diga kredit i trgovao...
    Naleceh na oglas dje lik prodaje jednosoban stan tamo 1500 ili 1600e... komedija...
    Dvosobnih stanova jos ima u ponudi, 68, 71 i 84 kvadrata...
    Jedino sto me sprijecilo da ne uzmem stan tamo je pozicija zgrade... tacno si u sendvic izmedju profesorskih i druge faze Mastera, ne mozes na balkon sjest...
    Mada opet, kad pocne prva faza, da uzmes stan sa pogledom na bulevar, cijena ce da bude jaca, oko 1300e mi rekose da ce da bude 2.faza, ali imas stan iznad najfrekventnije ulice u drzavu... ne znam sto je pametnije...

Samo da se nadovezem na ovu pricu oko cijene placeva...
    100+e na Zlaticu, ludilo, nijesu mi jasni ljudi koji tamo uzimaju zemlju.. na 7 km si od novog dijela grada, prije ces stic sa Cetinja i Danilovgrada do Delte na kafu (hah)...
    Bez uvrede Mojsije...
    Mada je cinjenica da se prodaju tamo placevi za 70-80 e, i sto je najjace, nema ih jos mnogo u tom dijelu grada, sve su sjevernjaci pokupovali...

A sad malo o realnim cijenama...
    Prodao se plac u Zagoric, na Goricu, 900 kvadrata, urbanizovan, za oko 50 hiljada eura... kupio ga je neki Turcin valjda...
    Plac je bio pozicioniran u onu ulicu koja izlazi na setaliste, znaci od 9.crnogorske 100m desno put Gorice...
    Plac bruka, 900 kvadrata, dimenzije 22-3m×40m otprilike, mana mu je sto nije ravan, nego pada put dolje... ali sa malo para bi mogao napravit kaskade...
    Plus sto je na sami vrh toga placa jedan dio oko 100 kvadrata opstinske zemlje dje imas pravo prece kupovine, tako da nije 900 nego 1000 kvadrata za 60000...
    Sve oko tebe fine kuce, najmirniji dio grada, pogled na Goricu a ne moze nista da se gradi preko puta tebe, a setaliste ti ispred kuce...
    I veli mi drug da se prodavao par mjeseci, on je bio kratak sa parama da ga uzme...
    Jedno od ljepskih mjesta za kucu u Pg...
    Last edited by karamazov; 26-10-19 at 17:25.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

A đe sam ja to pljuvao??? Ja sam govorio o nedostacima City kvarta , da nema školu i vrtić. Sa druge strane sam branio od vašeg neznanja pljuvanje po starom aerodromu. Na starom nemaš više ništa kvalitetno da kupiš jer ih niko i ne prodaje. Bio je stan koji je bio preskup za mene i to je sve. I dalje stojim pri svemu što sam ikad rekao.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Izvini Direktore...
    Ispricavam se zaista...
    Pogresno smo se razumjeli...
    Nijesam znao da je takva situacija na Konyck/Stari... ali slusaj ovo, evo ja cu da ti nadjem dvosoban stan u zgradu Mupa ili suda kad si bas toliko emotivno vezan za taj dio grada...
    Sve policajci i sudije oko tebe, znaci normalni ljudi, a nece ti se tamnoputi komsije muvat oko kola i stana... plus sto su ti skola i marketi preko puta, znaci top lokacija, vrh vrhova, Mont Everest... a zgrade su skoro zavrsene, nema da cekas dvije godine da ti se ova zgrada u Master zavrsi...
    Pa da se mijenjate glavu za glavu, cak mislim da ti mogu sredit kod ovoga prijatelja da ti da i par kvadrata veci stan...
    Da zovem covjeka?

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

@Karamazov
    Koliko im je rata za te stanove što su pokupovali preko ckb, ti to napisa kao da su dobili one čuvene kredite po 26€ da otplaćuju?

Thanks Thanks Given 
    6,221
    Thanks Thanks Received 
    13,871
    Thanked in
    5,261 Posts

Ahaha, isto pomislih

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Nije povoljno kao za nase politicke lidere i predstavnike, ali izracunaj, 3,9 ili 3,99 je kamatna stopa bila... ne znam koliki su jednosobni stanovi bili tamo × 1199e...
    Povoljnije nego 5% u ostale banke, a bolja lokacija nego Stari aerodrom svakako
    Jbm ti, lik je vec dao oglas da prodaj estan u Master kvart u izgradnji za 1500/600
    Last edited by karamazov; 26-10-19 at 17:42.

Thanks Thanks Given 
    2,319
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Evo sracunah, ako je stan od 50 kvadrata rata mu je 420€ na 15 godina, dobre su im te plate.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Izvini Direktore...
    Ispricavam se zaista...
    Pogresno smo se razumjeli...
    Nijesam znao da je takva situacija na Konyck/Stari... ali slusaj ovo, evo ja cu da ti nadjem dvosoban stan u zgradu Mupa ili suda kad si bas toliko emotivno vezan za taj dio grada...
    Sve policajci i sudije oko tebe, znaci normalni ljudi, a nece ti se tamnoputi komsije muvat oko kola i stana... plus sto su ti skola i marketi preko puta, znaci top lokacija, vrh vrhova, Mont Everest... a zgrade su skoro zavrsene, nema da cekas dvije godine da ti se ova zgrada u Master zavrsi...
    Pa da se mijenjate glavu za glavu, cak mislim da ti mogu sredit kod ovoga prijatelja da ti da i par kvadrata veci stan...
    Da zovem covjeka?
    Nema potrebe, ja sam svoje riješio, no najbolje da zovneš neku psihijatrijsku ustanovu da riješiš svoje probleme...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Ne pominji, vec sam bio i kod psihologa i psihijatra, i to sam nekoliko njih promijenio... rekli su mi svi da mi pomoci nema, ovaj jedan je htio meni da plati kolko sam ga smorio, samo da mu ne dolazim vise...

A tebi neka je sa srecom kupovina stana, od srca to mislim, da uzivas u toplini porodicnog doma i da te nikad glava ne zaboli...
    Ali samo zamisljam kako je zivjet sa takvom tezinom od covjeka, toj tvojoj zeni medalju treba dat...

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Quote Originally Posted by Balzak View Post
    Eto, a ovdje kazu da se nista dobro polovno ne moze uzeti ispod 1200 e. A moze nov za 1200e.
    Jos ce ga master kvart dati za 1150e u ovoj fazi ako mu
    se istovari cash.
    To je cijena u izgradnji, praviš li ti razliku između toga i završenog useljivog stana?

Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

E dje pomenuste konik / stari, gledah prije neki dan list nepokretnosti za objekat koji se nalazi iza hotela Kostas, i ladno pise Konik

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by karamazov View Post
    Ne pominji, vec sam bio i kod psihologa i psihijatra, i to sam nekoliko njih promijenio... rekli su mi svi da mi pomoci nema, ovaj jedan je htio meni da plati kolko sam ga smorio, samo da mu ne dolazim vise...

A tebi neka je sa srecom kupovina stana, od srca to mislim, da uzivas u toplini porodicnog doma i da te nikad glava ne zaboli...
    Ali samo zamisljam kako je zivjet sa takvom tezinom od covjeka, toj tvojoj zeni medalju treba dat...
    Ok, upamtiću ovaj komentar

Page 83 of 213 FirstFirst ... 337379808182838485868793133183 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)