Uh.. pa ja kao posmatrac u CG vidim da I najnizi cinovnik "bolje zna" nego nadredjeni, pa imao taj I reference, I uspjesnost I... Svi bjeze of odgovornosti, ali ponizavaju nadredjene, skupstinu-zakone, drzavni system upravljanja I sve.
Gdje to moze sem na Balkanu?
Ako neko prihvati nizu funkciju nego sto misli da zasluzuje, taj je duzan da ispostuje autoritete I hijerarhiju u drzavnoj instituciji. Ocigledno mi je da cekaju penzionisanje tih koji su na nizim funkcijama koji precesto blokiraju system politickim metodama, da se ne bi "zamjerali", jer CG jeste mala. Cuvaju DPSovci mnoge neradnike I neadekvatne institucionalne radnike za koje znaju da su protiv DPS-a upravo iz tog razloga, iako I'm stete u svakom smislu. Identicno je I sa nezadovoljnicima u svojim redovima koji mrace I na silu odrzavaju pozicije, bez elana, osmjeha I bilo cega nadahnutog za mladje snage. Jednostavno, sve I'm je na minimum I to se osjeca svuda u pesimizmu.
Ako se vi ne borite kvalitetom da istisnete to lose, ne znam u cemu cete se boriti sem zamjeranjem ili gundjanjem - bez ikakve koristi licne ili interesa za zajednicu.
Hvala Lepo

Bookmarks