Originally Posted by
Raquel
A jedino da emigriraš

Možda u neutralnu Švicarsku?
Evo i ti još knjigu da napišeš pa da te postavimo za ministricu (da li je ovo ispravno, ili ministarka) prosvjete, pa makar bez pripravničkog.
Uđem posle pola godine, ista meta isto odstojanje na ovom pdf-u. Par ljudi nešto pametno kaže i tu se stvori njih 20 da im čisto kontrira po metodi glavom u zid.. Da ne pričam o mlađanoj S.R. koja nas uveseljava nepotrebnim zen razmišljanjima koja veze s topikom nemaju..
Dobro je neko napisao - da mi se probuditi u Crnoj Gori iz spota vladajuće partije.. Sve to naciklano, sređeno, lijepo, slatko, pink.. dok je realnost sasvim drugačija.
DF izlazi hrabro sa spotovima u kojima se uglavnom forsira priča o NATO-u.. Apsurdno.. Mada vrhunac nebuloze mi je JKP koja je preko svega prešla (mada mislim da je bilo obostrano) i udružila se sa partijom na čijem se čelu nalazi javno proklamovani č-tnički vojvoda.
Mislim da su i jedni i drugi dinosaurusi prošlosti koji su odavno trebali nestati sa ove političke scene. No sreća imamo još uvijek puno bistrih ljudi koji će njima pribjeći jer logika ''kad ne glasam taj glas ide Milu'' i ''Mi ili oni''.. Plaky..
Bečić mi je i dalje neuvjerljiv, kako vidim krenuli su u kampanju vrata do vrata, po starom dobrom receptu SNP-a..
Ključ mi sve više liči na zmiju (u ne zlonamjernom poređenju) koja sama sebi jede rep.. Te svi hoće sa svakim te neću kakim oću kakim...
Sve u svemu ista priča, uz par novih faca, koje su se sasvim fino uklopile u ovu utopiju koji nazivamo CG politikom.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Bookmarks