View Poll Results: Glasaću za

Voters
291. You may not vote on this poll
  • Velika koalicija Ključ - Najbolje za Crnu Goru

41 14.09%
  • Mr Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede a ne podjele

37 12.71%
  • Sigurnim korakom - DPS - Milo Đukanović

109 37.46%
  • Mi ili On - DF - da Crna Gora radi

8 2.75%
  • SDP - Država svima

19 6.53%
  • Socijaldemokrate Brajovića

6 2.06%
  • Pozitivnu Pajovića

2 0.69%
  • Bosnjacku stranku

0 0%
  • Neku Albansku partiju

5 1.72%
  • Srpsku listu Dobrila Dedeića

6 2.06%
  • HGI

2 0.69%
  • LP

2 0.69%
  • neku drugu

3 1.03%
  • djaolju jednu

51 17.53%
Page 6 of 217 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast
Results 126 to 150 of 5414

Thread: Izbori 2016

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    PzP nema ni pola procenta glasova, oni su tu isključivo kao šminka. Izbaci iz df-a i pzp, i komuniste sad, i Janka i koga sve ne, neće se ni primijetit.
    Slažem se, slažem se, ali su ipak imali 5 mjesta u parlamentu unutar DF-a, što nije malo. Oko toga koliko tih 5 mandata oslikava njihovu stvarnu podršku si vrlo vjerovatno u pravu, ali to je samo moje i tvoje mišljenje, ne znamo zasigurno. Pa i to što su oni nesposobni da nametnu građanstvo u retorici DF-a, i to što ih NOVA i DNP ne poštuju dovoljno da bez nametanja to sami rade, druga je stvar. Ali mislim da i dalje stoji da oni, bar zvanično, kao DF nisu ni pro ni anti NATO.
    Pzp je kao onaj jedan crnac na Trampovom skupu kojeg Tramp koristi da kaže kako crnci glasaju za njega.
    Iznenadio bi se! Čak je i jedan dio LGBT populacije za Trampa. Američka politička scena je nekad urnebesnija od naše za pratit'.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,913
    Thanked in
    3,973 Posts

Quote Originally Posted by Ispichutura View Post
    Nisam bas siguran u to, jer frontovim glasacima vise lezi medojeviceva retorika nego svih njegovih koalicionih partnera zajedno. A i nije mu tesko da se izdvoji od ostalih... knezevicu npr, izraz lica i nacin na koji se obraca javnosti ne dozvoljava da vrsi bilo kakvu ozbiljnu i odgovornu funkciju, ljudi kao mandic su ljudi koji su ostali zarobljeni u nekom davnom vremenu, a vucinica necu ni da komentarisem

Ne. Samo dekor. I to dekor koji je glasao za Ustav. Tu je čisto da bi df mogao da tvrdi da nisu isključivo prosrpska grupacija.

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    Slažem se, slažem se, ali su ipak imali 5 mjesta u parlamentu unutar DF-a, što nije malo. Oko toga koliko tih 5 mandata oslikava njihovu stvarnu podršku si vrlo vjerovatno u pravu, ali to je samo moje i tvoje mišljenje, ne znamo zasigurno. Pa i to što su oni nesposobni da nametnu građanstvo u retorici DF-a, i to što ih NOVA i DNP ne poštuju dovoljno da bez nametanja to sami rade, druga je stvar. Ali mislim da i dalje stoji da oni, bar zvanično, kao DF nisu ni pro ni anti NATO. Iznenadio bi se! Čak je i jedan dio LGBT populacije za Trampa. Američka politička scena je nekad urnebesnija od naše za pratit'.
    I sdp je imao 20% poslaničkih mjesta i državnih funkcija. Tvrdiš da su imali toliku podršku u glasačkom tijelu?

Jes, Ameri. I Frenk Sinatra je imao druga Semija Dejvisa. Kao što rekoh, nije on bio homofob, imao je veselog druga.
    Last edited by NHM; 09-09-16 at 16:26.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Tu je čisto da bi df mogao da tvrdi da nisu isključivo prosrpska grupacija.
    Istina, istina. To, doduše, ne isključuje da su možda pro-NATO: https://wikileaks.org/plusd/cables/0...RICA140_a.html

Edit: Poenta je da mislim da se nisu izjasnili kao DF, bar ne zvanično.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,913
    Thanked in
    3,973 Posts

Dobro.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by McS View Post
    Inace, jaci politicari prije nego zapocnu dan, ujutro uz kaficu, pokupe sve informacije sa foruma i tako spremni hrle ka novim pobjedama. A pritom, na jace politicare prije svega mislim na Milutina Zeravicu, Nikolu Becira i Nadu Drobnjak..
    Samo se ti sprdaj a evo forumasa na listama koliko 'oćes

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

I sdp je imao 20% poslaničkih mjesta i državnih funkcija. Tvrdiš da su imali toliku podršku u glasačkom tijelu?
    7 od 81 je 8.5%, ne 20%. Ali ne, ne tvrdim da su imali ni tih 8.5% a kamoli 20%, kao što ne tvrdim ni da je PZP imao tih 6%, u glasačkom tijelu. Ali to nije poenta mog posta, odužismo nepotrebno priču o DF-u. Poenta je bila da je legitimno da se partija/koalicija ne izjasni o ulasku i insistira na referendumu, kao što je legitimno da tebi smeta što neće da se izjasne.

Thanks Thanks Given 
    6,252
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    3,256 Posts

DF - sad odgledah snimak sa pocetnog skupa u NK. Zar je moguce da ce ih svejedno jedna masa glasati?

Jos sastavljaju ovo kao promotivni spot. Gledam i samo klimam lijevo desno glavom. Zar ovi ljudi stvarno vjeruju u ono sto pricaju. Ja sam uvjeren da oni u stvari ne zele da budu dio vladajuce pozicije. Bolje im je ovako sto puta.

Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,913
    Thanked in
    3,973 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    7 od 81 je 8.5%, ne 20%. Ali ne, ne tvrdim da su imali ni tih 8.5% a kamoli 20%, kao što ne tvrdim ni da je PZP imao tih 6%, u glasačkom tijelu. Ali to nije poenta mog posta, odužismo nepotrebno priču o DF-u. Poenta je bila da je legitimno da se partija/koalicija ne izjasni o ulasku i insistira na referendumu, kao što je legitimno da tebi smeta što neće da se izjasne.
    Taj je procenat poslaničkih mjesta u okviru koalicije, a pošto je koalicija pokrivala 100% funkcija, onda je procenat funkcionerskih mjesta baš 20%.

P.S. Ne znam nijednog forumaša sa izbornih lista. Mislim na nickove.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

P.S. Ne znam nijednog forumaša sa izbornih lista. Mislim na nickove.

Ja znam (a i mnogi ex ucesnici foruma), one sto su sa foruma postali ministri, ambasadori, atasei, savjetnici, funkcioneri za sve i svasta... A najveci % njih je bio protiv pojedinaca iz DPS-a i vlasti uopste... Zato vam ja rekoh, gledajte one koji klikaju na opcije da su "nezainteresovani" za ponudjene partije, i svi im "ispod nivoa"..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Predviđam g. Gandalfu uspješnu političku karijeru u naramku DPSa, čim prođe 30tu. Ruku pod ruku sa g. Markom Milačićem.
    Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.

Thanks Thanks Given 
    666
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    341 Posts

Ko namice glasove na anketi od 8 do 4?
    Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Samo se ti sprdaj a evo forumasa na listama koliko 'oćes
    E moj dobri, cini mi se da je ova sloboda govora, tj.pravo na svakakvo misljenje dovela do toga da oni koji bi imali sto da kazu samocenzurisu sebe ili ne zele da budu na istoj “pozornici“.. Prosto receno, kvaliteta nema, prazne price ima, sve je pomijesano, svi sve znaju a zapravo je u pitanju veliki nacionalizam u raznim oblandama zvanim trojanski konj ili ti Demokrate. A stari pokusaj prikrivanja srpskog nacionalizma u DF-u pomocu pzp-a se pretvorio u lijepljenje flastera preko zardjalog mosta... Nego da ne izazivam komentare...i da, to je u glavnom sve zbog NATO-a.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

Ja bih rado "bitangu" glasala, ali evo gledam ovaj spis(ak) i ne mogu se sjetiti đe je trenutno. Sve što je zamislio, uspio je da oposli.

Thanks Thanks Given 
    1,714
    Thanks Thanks Received 
    1,274
    Thanked in
    849 Posts

Default Izbori 2016

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Evo ga.. Plave oci, tamna kosa.. Pravi Bulatovic.
    E alal vjera.
    U Pristini je zavrsilo pola dr sto rade po BG.
    Skroman stajling, ali mali je to problem.

Hvala Lepo
    I rukometasica Katarina Bulatovic je iz Rozaja porijeklom. I ona je u dps ja mislim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

A sigurno... Moraš imati sportiste uz sebe
    s ovoliko opozicije... ili -"opozicije"..

Thanks Thanks Given 
    893
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Sto mi rece jedan komsija onomad -budi ti opozicija al ne moras biti i protiv vlasti!
    Sad tek vidim koliko je covjek prodro u sustinu samo sam bio glup da bi razumio sto mi prica.

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

PzP nema ni pola procenta glasova, oni su tu isključivo kao šminka. Izbaci iz df-a i pzp, i komuniste sad, i Janka i koga sve ne, neće se ni primijetit. Pzp je kao onaj jedan crnac na Trampovom skupu kojeg Tramp koristi da kaže kako crnci glasaju za njega.
    I DPS ubači po nekog poštenog gradjanina koji nema kriminalnu prošlost da zamaže oči glasačima ... svi oni to rade ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    Predviđam g. Gandalfu uspješnu političku karijeru u naramku DPSa, čim prođe 30tu. Ruku pod ruku sa g. Markom Milačićem.
    Nije da nijesu probali zadnje 10ak godina, prvo obecavali poslove pa poslije kad se ostaralo neke druge stvari ... mene nikad kupiti nece i prije bih se roknuo nego ikad pored mog imena stajalo DPS
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Tripleta View Post
    I rukometasica Katarina Bulatovic je iz Rozaja porijeklom. I ona je u dps ja mislim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Znaci oni pravi Bulatovici sa Kosova.. Bar mi na to lici. E onda se covjek moze osloniti na rijec I lojalnost.

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Nije da nijesu probali zadnje 10ak godina, prvo obecavali poslove pa poslije kad se ostaralo neke druge stvari ... mene nikad kupiti nece i prije bih se roknuo nego ikad pored mog imena stajalo DPS
    Sto?
    Pa DPS vapi za promjenom u ljudskim resursima, posebno u smislu kvaliteta I obrazovanja, I inovativnosti, I korektnosti...
    Kako cete promijeniti ono sto je lose ako bolji I kvalitetniji ne pridju toj partiji?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    224
    Thanked in
    166 Posts

A jedino da emigriraš Možda u neutralnu Švicarsku?

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,913
    Thanked in
    3,973 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    I DPS ubači po nekog poštenog gradjanina koji nema kriminalnu prošlost da zamaže oči glasačima ... svi oni to rade ...
    Naravno.

Usput, da pomenem još jednom zbog čega nije dobro ne izjasnit se o bitnoj temi kao što je nato: nije prihvatljivo da partija nema stav oko toga, jer je to vrlo bitna stavka u državnoj politici. Niko ne veli da svaki pojedinac u partiji mora da ima isti stav, ali mora da se zna koji je stav partije. Nije normalno da se samo kaže da treba narod da odluči na referendumu, a sami ne učestvuju u promovisanju ili kritikovanju nato pakta. Valjda taj narod mora da bude dobro informisan da bi bio sposoban da zaključi šta je bolja opcija. A ne ja ću da ćutim, a vi izaberite.

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Pa DPS vapi za promjenom u ljudskim resursima, posebno u smislu kvaliteta I obrazovanja, I inovativnosti, I korektnosti...
    Kako cete promijeniti ono sto je lose ako bolji I kvalitetniji ne pridju toj partiji?
    Vapi Crna Gora za njima, dps ni najmanje ne vapi. Vapi za raznim Pešićima, Nikolićima i sličnim likovima.
    Last edited by NHM; 09-09-16 at 18:34.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Vapi Crna Gora za njima, dps ni najmanje ne vapi. Vapi za raznim Pešićima, Nikolićima i sličnim likovima.
    Ja imam drugacije vidjenje na osnovu komunikacije sa njima. Kako ce dati otkaz folirantu (a I sami znaju da su I'm takvi najtezi teret po institucijama I bilo gdje), kad ne mogu naci bolje?
    E sad sto ljudi misle da samo u CG partije moraju da paze na svoje clanove, paaa uglavnom je tako bilo gdje.
    Sistem. Neko mora da vlada.

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,913
    Thanked in
    3,973 Posts

Svako bi volio sposobne, ali ne po cijenu sopstvenog deranžiranja u vidu zamjeranja partijskom kolegi ili partijskom šefu. Niko nije rekao da članovi sistema moraju da se vole međusobno.
    Last edited by NHM; 09-09-16 at 18:42.

Thanks Thanks Given 
    6,252
    Thanks Thanks Received 
    6,806
    Thanked in
    3,256 Posts

A nesto nema nidje druga Rista Radovica ovih dana. Ocekujem najkasnije do ponedjeljka u podne neke glasine tipa NATO p*ederska organizacija ili Crna Gora gradjena protiv Boga, ili Adnan Cirgic da ne dira cirilicu.

Uzeljeli smo se neki zvanicne SPC kampanje.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Quote Originally Posted by Raquel View Post
    A jedino da emigriraš Možda u neutralnu Švicarsku?
    Evo i ti još knjigu da napišeš pa da te postavimo za ministricu (da li je ovo ispravno, ili ministarka) prosvjete, pa makar bez pripravničkog.

Uđem posle pola godine, ista meta isto odstojanje na ovom pdf-u. Par ljudi nešto pametno kaže i tu se stvori njih 20 da im čisto kontrira po metodi glavom u zid.. Da ne pričam o mlađanoj S.R. koja nas uveseljava nepotrebnim zen razmišljanjima koja veze s topikom nemaju..

Dobro je neko napisao - da mi se probuditi u Crnoj Gori iz spota vladajuće partije.. Sve to naciklano, sređeno, lijepo, slatko, pink.. dok je realnost sasvim drugačija.
    DF izlazi hrabro sa spotovima u kojima se uglavnom forsira priča o NATO-u.. Apsurdno.. Mada vrhunac nebuloze mi je JKP koja je preko svega prešla (mada mislim da je bilo obostrano) i udružila se sa partijom na čijem se čelu nalazi javno proklamovani č-tnički vojvoda.
    Mislim da su i jedni i drugi dinosaurusi prošlosti koji su odavno trebali nestati sa ove političke scene. No sreća imamo još uvijek puno bistrih ljudi koji će njima pribjeći jer logika ''kad ne glasam taj glas ide Milu'' i ''Mi ili oni''.. Plaky..

Bečić mi je i dalje neuvjerljiv, kako vidim krenuli su u kampanju vrata do vrata, po starom dobrom receptu SNP-a..

Ključ mi sve više liči na zmiju (u ne zlonamjernom poređenju) koja sama sebi jede rep.. Te svi hoće sa svakim te neću kakim oću kakim...

Sve u svemu ista priča, uz par novih faca, koje su se sasvim fino uklopile u ovu utopiju koji nazivamo CG politikom.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Page 6 of 217 FirstFirst ... 23456789101656106 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)