Quote Originally Posted by lucke91 View Post
i ja isto pitah , sta ce da urade kad i zvanicno dobiju negativan odgovor na ultimatum, oni rekose sto se i vidi na snimku da knezevic cvrsto vjeruje u da je ubijedjen da ce Milo podnijeti ostavku ako ne do subote a ono onda u subotu kad ga mirnim protestima pritisne 2 miliona ljudi sto ce da dodju tamo dje ce ovi vec da se zapute....

i vise puta je ponovio ``S I G U R N O CE BITI SVE GOTOVO U SUBOTU`` [IMG]file:///C:\DOCUME~1\Dusan\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image001.gif[/IMG]

kad su ga pitali a kako ce da bude gotovo kad je izvjesno da Milo nece podnijeti ostavku, jos 3 puta je rekao ja vjerujem da oce i sigurno ce biti tad gotovo. [IMG]file:///C:\DOCUME~1\Dusan\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\cl ip_image001.gif[/IMG]
to je ono sto ja sam ja napisao u nekom postu juce ,prije nekih 200 strana imamo dva scenarija i oba su Boze sacuvaj. Ako najave novi protest, neki novi ultimatum tu je sto posto kraj priče o protestima, narod se vise vracati nece, ali ako se krene nasilno u zauzimanje institucija, to tek dobra nece donijet osim npr da se u nekoj ludoj varijanti policija ne pridruzi protestantima. sve ovo naravno pod uslovom da se ponovi masovno okupljanje.
a to sto knežević klapi, pa nijednog političara nisam dosad čuo da nije rekao da neće pobjediti, o čemu god da se radilo, ali budi siguran da ni on sam u ne vjeruje u to što priča.