e moj barone, ako je neko ispraksiran da bude privezak dps-u i da igra po njihovim direktivama onda je to Krivokapic...
odakle znas da sve ovo sa sukobom ranka i mila nije jedna grande predstava i show da bi na sledece izbore sdp uletio sa nekim u koaliciju na drzavnom nivou iz opozicije, da im otme poslanicka mjesta kao sto su orobili pozitivnu crnu goru na zadnje lokalne izbore i lagano se vrate u koaliciju sa dps-om?
ako je ko pokazao da je vanserijski ultimativni supak kad je u pitanju gledanje sopstvene fotelje i fotelje svojih saboraca onda je to Ranja the Krivi.
Uostalom, kod sukovica prije 3 dana Konjevic izjavi da je DPS i dalje najozbiljniji kandidat za post-izbornu koaliciju...
Tako da ne zurimo jer mozda, kazem mozda, svjedocimo najduzoj politickoj predstavi u istoriji Crne GOre...
licno ne bih volio da se ovo ostvari jer bi rado ranka ispratio u opoziciju, ali mi na osnovu mog iskustva u politici koje je vjerujte mi veoma veliko, ovo mi izuzetno smrdi na jedan veliki scenario.....
A Ranko je pokazao da se izvaredno snalazi u glavnoj ulozi u svim scenarijima koje mu DPS dostavi.....
sto bi tvoj imenjak Baron iz filma Kad porastem bicu kengur rekao:

imamo dva scenarija i oba su Boze sacuvaj. Ako najave novi protest, neki novi ultimatum tu je sto posto kraj priče o protestima, narod se vise vracati nece, ali ako se krene nasilno u zauzimanje institucija, to tek dobra nece donijet osim npr da se u nekoj ludoj varijanti policija ne pridruzi protestantima. sve ovo naravno pod uslovom da se ponovi masovno okupljanje.

tako da cu u subotu isto u prve da budem. 
Bookmarks