Скрибоман и социопата Жељко Ивановић сада пише већ четврти да ја памтим текст у којем флејмује НОВУ, Мандића и Медојевића. Мислим да сваке године објави по један овакав идентичан текст са мањим модификацијама. Најчешће пред оснивање неке нове партијице грађанске профилације. Тиче се нарафски, Црне Горе и њене будућности
Наравно, текст прожет трејдмарк Ивановићевом патолошком фрустрацијом Србима, и његовим шовинистичким, малограђанским, затуцаним, неписмеим, чаршијским, и необразованим односом према том народу, и потребом да "описмени" Србе за потребе 21. вијека.
http://www.vijesti.me/forum/novi-i-nova-812256
Ивановић заборави да помене да су Вијести једине преживјеле свог оснивача, деведесетеProtesti s kraja 80-ih, na koje se poziva Mandić, otvorili su krug nasilja, pljačke i nepravde, u kome se vrtimo dvije i po decenije. I zbog čega se danas protesti nameću kao jedino rješenje! Mandićevo pozivanje na to iskustvo paradoksalno je i čudno. Slobo je rahmetli, Mira u azilu, Momir u kafani, Šešelj na zatvorskom dopustu - nema više relevantnog političara koji bi se pozvao na to vrijeme i te junake.
Да убацим ово у транслејторDa li je došlo vrijeme da i Srbi u Crnoj Gori dobiju modernog lidera koji će na naracionalniji način zastupati njihove interese?!
Не, заиста се надам да неће.Да ли је дошло вријеме у којем ће Срби одарбати неког бриселског потрчка који ће да жртвује интересе сопственог народа на олтару западњаштва, либерализма, евроунијаћења и крупног бизниса, преда имовину Српске Цркве на управљање свјетовним бољшевићким насљедницима безбједосних служби и њиховим подружницама које су данас промијениле име али не и методе, и долазити редовно на брифинге у улицу Џона Џексона како би добио упуте о томе што данас јесте, модерно, тренди, савремено и профитабилно. Укратко, да ли ће доћи човјек који ће од Срба направити народ по калупу - Модерне Србе 21. вијека ? Да ли ће доћи човјек који ће ушкопити, еутаназирати и измочугати Србе како би они коначно постали "Нација на издисају" попут осталих угашених народа у тамници народа званој ЕУ ?
Аха, важи.Malo je tužno to sa Andrijom Mandićem. Mnogo prije Aleksandra Vučića krenuo je u emancipaciju većinski konzervativnog i tradicionalnog srpskog biračkog tijela
Српско бирачко тијело је прије свега српско, и то је оно што боде Ивановића у ребра. То што је конзервативније и традиционалније од Црногорског то сте се претпостављам ви тако сложили на гумну предвођеним Радем Бојовићем и остлаим војводама.
Не сумњамŽao mi nekako dođe čak i to što Andrija nije prihvatio ubjeđivanje brata Tome (Nikolića) da uđe u Milov kabinet, iako smo tada takav njegov gest slavili kao herojski.
Ово ко смије и ко не смије оснивати партије и звати се опозицијом изгледа уређују и контролишу Вијести, па зле духове ишћерују преко своје дневне новине.Možda bi bio manje štetan prozapadni Andrija u Milovom mafijaškom zagrljaju, nego nanovo radikalni i antizapadni, u opozicionom rovu.
Лоше му иду прогнозеU odbranu svoje, politički gledano, samoubilačke pozicije, Mandić najčešće poteže narod kojeg pledira da predstavlja.
Смраду један удбашки.Samo što ne kaže, znate kako su nezgodni ovi moji Srbi, kako da im ja propovijedam međuvjersku toleranciju, EU vrijednosti...
Овај није нормалан. Он слави Вучића и Николића.Problem nije u glavama naših Srba, već u glavama njihovih lidera. Zar iskustvo iz Srbije nije poučno
Мислим да нико више туча са Ђукановићем није изгубио од вас, могли би сте лекције да дијелитеIzgubili su sve tuče sa Đukanovićem
Ја мислим да ти благе везе немаш како размишља просјечни новски бирач и чиме се руководио бирајући на изборима, па мало овдје спинујеш.Slučaj Herceg Novog pokazuje da se društvo ipak mijenja. Građanima je dosta istih likova i iste priče. Iako još nije jasno da li je novski Izbor i pravi izbor, ili još jedna DPS ujdurma, samo glasanje je pokazalo da su i Milić i Mandić, i Gojković i Medojević, i Nova i SNP, i PZP i DNP - poraženi. Niko od nih ne pomišlja da se suoči sa tom činjenicom. Zato niko od nih neće odstupiti, već će čekati da im partije odumru. Šteta. Sve je moglo drugačije.

Reply With Quote
Bookmarks