Скрибоман и социопата Жељко Ивановић сада пише већ четврти да ја памтим текст у којем флејмује НОВУ, Мандића и Медојевића. Мислим да сваке године објави по један овакав идентичан текст са мањим модификацијама. Најчешће пред оснивање неке нове партијице грађанске профилације. Тиче се нарафски, Црне Горе и њене будућности
Наравно, текст прожет трејдмарк Ивановићевом патолошком фрустрацијом Србима, и његовим шовинистичким, малограђанским, затуцаним, неписмеим, чаршијским, и необразованим односом према том народу, и потребом да "описмени" Србе за потребе 21. вијека.
http://www.vijesti.me/forum/novi-i-nova-812256
Ивановић заборави да помене да су Вијести једине преживјеле свог оснивача, деведесете
Да убацим ово у транслејтор
Не, заиста се надам да неће.
Аха, важи.
Српско бирачко тијело је прије свега српско, и то је оно што боде Ивановића у ребра. То што је конзервативније и традиционалније од Црногорског то сте се претпостављам ви тако сложили на гумну предвођеним Радем Бојовићем и остлаим војводама.
Не сумњам
Ово ко смије и ко не смије оснивати партије и звати се опозицијом изгледа уређују и контролишу Вијести, па зле духове ишћерују преко своје дневне новине.
Лоше му иду прогнозе
Смраду један удбашки.
Овај није нормалан. Он слави Вучића и Николића.
Мислим да нико више туча са Ђукановићем није изгубио од вас, могли би сте лекције да дијелите
Ја мислим да ти благе везе немаш како размишља просјечни новски бирач и чиме се руководио бирајући на изборима, па мало овдје спинујеш.
Bookmarks