Results 1 to 25 of 45

Thread: Nova "Hook" drustvena mreza

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,950
    Thanked in
    1,462 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    jer dajes podrsku pametnim pojedincima pokazujuci da im se isplati trud i rad, nesto sto u ovoj drzavi generalno ne postoji,
    zamisli sebe i sebi bliznje da ste super kreativni pametni i dodjete do nekog lijepog projekta i treba ti podrska javnosti a mi ti kazemo a makseeeeeee black jadan sto bi te glasali kad nam se ne svidja jel da, idi drzavi se obrati, drzavu boli tuki, tebe se ideja ugasi, ti panes u depresiju, krene pljuvanje drzave , tvoja kreativnost zamire i ti zivis ka mahovina i vecina naroda do kraja zivota obitavajuci tuda nezadovoljan
    Ovaj post pokazuje sta nije u redu sa nasim drustvom. Svi i dalje hoce nesto preko veze i na lijepe oci. Morate da shvatite da mi zivimo u kapitalistickom svijetu. Ako ce ovi momci tako lako da odustanu od rada na novim projektima i da padnu u depresiju zato sto im nije prva ideja uspjela onako kako su se nadali onda mozda ne treba da se bave tim poslom. Samo neka su pametni individualci zivi i zadravi. Ali ne nagradjuje se pamet, nagradjuje se dobra ideja, bolja realizacija i najbolji marketing. Njihova nije dovojlno dobra a marketing se svodi na "glasajte za nase". Iskreno mislim da bih im cinio medvedju uslugu ako bih dao podrsku necemu sto tu podrsku objektivno ne zasluzuje. Isti tretamn bih i sam ocekivao.
    Last edited by VanjaTheMan; 04-02-14 at 16:57.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)