Originally Posted by
sparco
jer dajes podrsku pametnim pojedincima pokazujuci da im se isplati trud i rad, nesto sto u ovoj drzavi generalno ne postoji,
zamisli sebe i sebi bliznje da ste super kreativni pametni i dodjete do nekog lijepog projekta i treba ti podrska javnosti a mi ti kazemo a makseeeeeee black jadan sto bi te glasali kad nam se ne svidja jel da, idi drzavi se obrati, drzavu boli tuki, tebe se ideja ugasi, ti panes u depresiju, krene pljuvanje drzave , tvoja kreativnost zamire i ti zivis ka mahovina i vecina naroda do kraja zivota obitavajuci tuda nezadovoljan
Ovaj post pokazuje sta nije u redu sa nasim drustvom. Svi i dalje hoce nesto preko veze i na lijepe oci. Morate da shvatite da mi zivimo u kapitalistickom svijetu. Ako ce ovi momci tako lako da odustanu od rada na novim projektima i da padnu u depresiju zato sto im nije prva ideja uspjela onako kako su se nadali onda mozda ne treba da se bave tim poslom. Samo neka su pametni individualci zivi i zadravi. Ali ne nagradjuje se pamet, nagradjuje se dobra ideja, bolja realizacija i najbolji marketing. Njihova nije dovojlno dobra a marketing se svodi na "glasajte za nase". Iskreno mislim da bih im cinio medvedju uslugu ako bih dao podrsku necemu sto tu podrsku objektivno ne zasluzuje. Isti tretamn bih i sam ocekivao.
Last edited by VanjaTheMan; 04-02-14 at 16:57.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Bookmarks