Mudar je onaj koji pokazuje blagost, poniznost, strpljivost i želju da uči, nemudar misli (jedino on sam misli i zato je on sam u najvećem mraku) da je pametan i da sve zna!
Evo nam sveta u kome živimo, jer oni koji misle da su pametni, vode ga ovako kako ga vidimo: ratovi, jad, beda, kriminal, raspad porodica, vanbračna deca, glad, bolesti, nemaština...
Što se tiče Noja koji je uz pomoć Stvoritelja sačuvao životinjske vrste i koji je sa svojom porodicom temelj današnjih naroda i narodnosti, može (onaj koji je željan znanja, ponizan, iskren i mudar) svako da ispita detaljno, proveri i uveri se da je veliki potop događaj koji se zaista odigrao i da je taj događaj potvrđen Isusovom izjavom, recimo u Mateju 24:37-39 "Јер као што је било у Нојевим данима, таква ће бити присутност Сина човечјег. Јер као што су у тим данима пре потопа јели и пили, женили се и удавали, све до дана кад је Ноје ушао у арку,и нису обраћали пажњу док није дошао потоп и све их однео, таква ће бити присутност Сина човечјег." Mnogo je značajnije što je sam Isus potvrdio postojanje Noja i samog potopa kao događaja kojim je Bog očistio tadašnje zlo sa zemlje nego bilo koji drugi autoritet na zemlji.
Dakle nije ništa novo ni danas, ljudi rade sve drugo nego da obrate pažnju na događaje oko sebe koji su više nego jasni-govore o znacima poslednjih dana, poslednjih dana ovog sistema. Egzekucija ovog sistema kojim vlada Sotona je veoma, veoma blizu!
Svako dobro junaci!

Reply With Quote
Bookmarks