Quote Originally Posted by ^izzy^ View Post
E ako cu se trkat sa puntom 1.7 (oko 60 hp) koji jedva 150km/h hvata po tim bulevarima ti reci, nisam od takvih, a i nemam auto za trke... Nego da nisi ti u civilu ovde? Posto vas ima i po forumima koliko hoces...
Inace sto se tice te policije, vozio sam i brze i u po' bijela dana, pa ne ubih nikog, a te policije koliko god da ima nikad ih nije dosta, da sam isao po tom bulevaru 150 pa i da mi drzis neki govor, a ovako sva tvoja prica pada u vodu... Ti nikad nisi prekoracio ogranicenje?
A i ovde ne govorim o tome, vozicu i vozim kako mislim da treba, nego o aljkavosti nasih policajaca i ostalih iz mupa, od kojih cekam vozacku duze od 20 dana, u drugim drzavama bih vjerovatno mogao i da ih tuzim i da uzmem nesto od drzave, od ove niti imas sto uzet, niti bi sto postigao, no bi oni uzeli nesto od mene vjerovatno...
Morao bih napravit anketu, da li sam plavac ili nijesam. Ja da znam, nijesam.
Da ti drzim neki govor, ne pada mi na pamet, samo konstatujem na osnovu tvog citata i skrecem ti paznju na znakove. (Kako god da su postavljeni, najzajebaniji su u naseljenim mjestima. Ako si prosao kroz Gorazde prije jedno 5-6 godina, znao bi o cemu pricam. A plavci su isti i u Bih, Srb i MNE).
Ja sam govorio u kontekstu vozaca ili setaca, zbog cega bih volio da budem informisan o prisutnosti onih koji razmisljaju kako "nema zive duse na put, moze se komotno vozit" a onda ... nesto "izlete na put" i "neprilagodjena brzina uslovima na putu". Jer, ja zbog sebe i familije, moram izbjegavati rute kuda idu oni koji tako razmisljaju. Crnjak, zar ne?
Da su samo plavci aljkavi, dje bi nasoj sreci bio kraj....