Originally Posted by
DraganPG
Postovani,
ocigledno je da ni Vi ni ja necemo dobiti vise nikakav odgovor. I s ovim do sada zestoko su se upetljali. Nisam mogao da vjerujem ocima: u dva dana Vama i meni salju sasvim razlicita "tumacenja" na dopise gotovo identicne sadrzine. Imam samo dilemu: da li se radi o totalnom neznanju, ili o smisljenom sprdanju s pretplatnicima. U svakom slucaju, sada je vise nego jasno da je rijec o najobicnijoj otimacini. Da li da im sljedecu fakturu umanjimo za 1% (sve sa pe-de-veom) i uplatnicu dostavimo uz dopis tipa: "Dostavljam vam dokaz o uplati usluga za decembar 2010, umanjen za 1% buduci da vam nisam odobrio kredit na koji se pozivate. Zahtijevam da odmah prekinete da mi uz racune, koje dobijam elektronskim putem, fakturisete i ovu stavku (globu). U suprotnom, to cu smatrati dovodjenjem korisnika usluga u zabludu, tj. pokusajem potkradanja s predumisljajem".
Ili imate bolji predlog?
Sta mislite o angazovanju advokatske kancelarije koja bi u ime svih zainteresovanih (potkradanih) podnosila pojedinacne tuzbe ukoliko budu nastavili da nam salju ovakve fakture? Mislim da zainteresovanih advokata ima, jer bi uz malo truda (pisanje tuzbe po principu kopi-pejst) mogli fino da zarade. Nase bi bilo da samo damo punomocije, a advokat bi pisao (ponavljam: pojedinacne) tuzbe, podneske, isao na rocista... I sve to naplatio od onoga ko nas potkrada.
Srdacno Vas pozdravljam!
Bookmarks