M zezam se čovječe, no ste vi paljevine nedokazane. Sredinu gazim kad vidim rizik. Nego iščitajte bolje taj link što sam vam dao, ili pogledajte onu sliku, pa da ne smaramo. Signalizacija je obavezna na kružnom toku, one pune linije na slici su pravilna vožnja, a isprekidane se koriste kada su gužve, pa ne može drugačije. To je teorijsko pravilo, a u praksi možeš da voziš bilo kojom trakom, ali ako ideš pravilno, po unutrašnjoj, moraš na vrijeme da signaliziraš kad se prestrojavaš.
BTW, i jas sam učio vožnju dok nije bilo ovih kružnih, ali ne vozim brzo, tako da nemam mnogo mjesta za greške.
I šta si sti Sale po zanimanju, pravnik ili policajac?

. Sredinu gazim kad vidim rizik. Nego iščitajte bolje taj link što sam vam dao, ili pogledajte onu sliku, pa da ne smaramo. Signalizacija je obavezna na kružnom toku, one pune linije na slici su pravilna vožnja, a isprekidane se koriste kada su gužve, pa ne može drugačije. To je teorijsko pravilo, a u praksi možeš da voziš bilo kojom trakom, ali ako ideš pravilno, po unutrašnjoj, moraš na vrijeme da signaliziraš kad se prestrojavaš.
Reply With Quote
Bookmarks