Kad budem gradonaceljnik pg, svi kruzni tokovi osim onoga kod vektre i eventualno onoga na zabjelo - da vidimo kako ce funkcionisati kad ga otvore narednog 13.jula - ce biti u ravni sa ostatkom magistrale. Mugi je jedan "mlad covek, odusevljen kruznim tokovima", ali i to moze da se popravi kad prodje mandat.
evo i ja sam pronasao pravilo kruznog toka
![]()
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Ja ne znam pravilo, ali se snalazim evo nekoliko godina. Samo me je jedan put imao ubi neki seljak kod promontea sto se zaletio od delte.
Bravo ti ga care!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mene nervira i onaj zasad (vinograd citav) u sred kruznog na stari prema tuzima koji narusava preglednost nenormalno....
HELOU dje su im oci bile kad su ono pravili![]()
Weakness of attitude becomes weakness of character.
da i ono.. kakav je on KIKS.. Onakvo ostrvo samo mozemo mi naparavit onoliko .. Ali neka, bitnije je da se promovisu plantaze, nego li da vozaci imaju pregled.
Hahaha vinograd je cudo! Ono je bila IDEJA
Nego, citajuci sve postove opet mi nista nije jasno. Ne mozemo se usaglasiti oko obicnog saobracajnog pravila. Zato valjda i ima toliko udesa...
Udesa ima jer svaka vrana sijeda za volan...
Driving multi-lane roundabouts
In a multi-lane roundabout, you will see two signs as you approach the intersection: The yellow "roundabout ahead" sign and a black-and-white "lane choice" sign. You will need to choose a lane prior to entering the roundabout.
You choose your lane in a multi-lane roundabout the same way you would in a traditional multi-lane intersection. To go straight or right, get in the right lane. To go straight or left, get in the left lane. Drivers can also make U-turns from the left lane.
The graphics below show what turns can be made in multi-lane roundabouts. The arrows in yellow show the movements that can be made from the right lane, and the arrows in green show the movements that can be made from the left lane.
![]()
![]()
![]()
I don't necessarily agree with everything I say.
Odlicna ilustracija! Mislim da ima nekih nelogicnosti na onoj bosanskoj...
Dakle, po ovoj logici:
i ovoj:
oni koji voze iz pravca Dzordza Vasingtona i hoce da skrenu prema delti MORAJU da idu zutom putanjom, a nikako zelenom, jer ih ovi zuti koji idu pravu mogu pokositi. Neko ovdje rece da ima znak prije kruznog koji kaze da je lijeva traka za pravo, a desna za pravo i desno?
Last edited by Sale; 30-07-10 at 08:25.
ja cu po ovim svojim pravilima ic ka' do sad pa vi kachite slike i formule i integrale i sinusno kosinusne transformacije
velika filozofija proc kruzni tok a ne znat pravila ajde jaaaaan...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Uz obavezno propustanje svih koji su vec u kruznom toku ovo je kljucno iz madobrojeto posta: You choose your lane in a multi-lane roundabout the same way you would in a traditional multi-lane intersection. To go straight or right, get in the right lane. To go straight or left, get in the left lane. Drivers can also make U-turns from the left lane.
Last edited by Sale; 30-07-10 at 08:42.
OMG
+1
Ja dobro ocijenim situaciju iz daljine, pa upadam u kruzni pun gas i presijecam obije trake pobjedonosno izlazeci na celo kolone. Onaj kruzni kod Atlas Kapitala ide ovako..Iz pravca Premiera pun gas, lagano pustanje noga pripravno na kocnicu, ako nema vozila sa lijeve strane pun gas zaobidjem idiota koji ide spoljnom trakom (ako ga ima uopste) i put Delte na kafu. :bart:
Znaci moje zlatno pravilo - Uvijek birati najkracu putanju.
p.s. Boli me ona guzica sto ce neko rec "vidji ovoga debila" kad ce taj neko uskoro da procita NEKU tablicu hahahhahahaha![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
...moja koleginica ide u suprotnom smjeru kroz kruzni birajuci najkracu putanju, ovo je bez zezanja!
a jes..hahah..dok je ne posjetis sa kilo banana i l soka od narandze u Klinicki..ajde bijez..nema postovanja medju vozacima. Chobani.Oduzela bi im vozacke.
vazda rusvaj prave ovi shto "znaju" pravila![]()
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ako zatvore Njegosevu za saobracaj,najbolje bi bilo na onaj kruzni kod Vektre napraviti neki dobar kafic pa ovi momci neka kruze da bi se vidjela njihova limuzina,i oni u njoj naravno....
Das mnogo para za auto a da te niko ne vidi,propala investicija...
Neposredno prije ulaska cvrsto zazmuris, dodas gas, vozis prema osjecaju, ne obazires se na buku, skripu, lom i vrisku, izadjes otvoris oci i lagano nastavis![]()
a jel bog da ,da ih ima vise![]()
xD
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks