ja kao i Bogumili naježim se kad vidim RAD I RED. to dvoje tvori čovjeka majmunom kad god mogu... ili slugom.
Nijesi usamljen u CGi,
mnogi se najeze od RADA&REDA,
najradje shjede u nadzorne odbore, ovjeravaju krshtenice, ili se smjeste u agencije na DRZAVNE JASLE,
a mi koji volimo RAD&RED bjezimo iz CGe, trbuom za kruom po Skandinaviji i drugim destinacijama od NERADA & NEREDA,
i pushtimo vas ROMANTICHARE da zivite u svojoj bari punoj krokodila,
dhje se KRUPNE RIBE HRANE OD SITNE RIBE,
mozda taj DRUSHTVENI POREDAK NE TREBA NARUSHAVAT,
dok traje dhjedova imovina koju rasprodajemo Rusima, Kusima i Repatima,
da ginu omladinci u TERENCIMA, jer ga nije sam zaradio, nego ga tajo NOVOPECHENI TAJKUN KUPIO, pa ga boli junachki q.rac i za taja i za dhjedovinu i za terenca od dvjesta konjskih snaga, PRESKOCHIO JE EVOLUCIJU I POLUDIO, UZJOGUNIO SE I IZGUBIO RUSU GLAVU, LAKA IM BILA CRNA ZEMLJA.
ostalo Milovane ne znam... ovi ušančeni su ušančeni i okončali su učiti još u IV razredu osnovne škole. mapa svijeta je ta jedna i sa tim razmjerama i tačka.
pitanje je zašto misliš da treba zasukati rukave? da bi lipsao ljepše pod panjatske dane? čemu biti radnik i redar?
Moga bi Milovan kao Epiq.rci,
da zivi sa kozom i deset kokoshaka u Brskut,
ali sam okotio petoro potomaka,
pa se trudim, da mi dhjeca ne budu mimo SVIJETA,
da ne nabiju komplekse od malih nogu, hvala Bogu, u tome sem donekle uspjeshan i hvala Kraljevini danskoj dhje ima i RADA&REDA,
i koja mi omoguci da se pet puta dizem iz NEMASHTINE, i pochinjem sa koferom na ulicu, do pristojnog ZIVOTA I STANDARDA.
O tome mnogi sanjaju kod majke i tate sa CHETIRI DECENIJE u lijenu guzicu, u CGi.
To je moje OBJASHNJENJE.
Moga bi i ja kao DIOGEN u BURETU,
ali nijesam sam, volim svoje bliznje i osjecam odgovornost i za njihovu buducnost.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Bookmarks