View Poll Results: 23. maja moj izbor će biti ...

Voters
205. You may not vote on this poll
  • Glasaću za DPS-SDP

51 24.88%
  • Glasaću za opoziciju

81 39.51%
  • Glasaću za neku treću (minornu) opciju, ako je bude

6 2.93%
  • Ne znam još, vagam

13 6.34%
  • Neću izaći

54 26.34%
Page 29 of 105 FirstFirst ... 192526272829303132333979 ... LastLast
Results 701 to 725 of 2603

Thread: Izbori, 23. maj 2010.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

ja kao i Bogumili naježim se kad vidim RAD I RED. to dvoje tvori čovjeka majmunom kad god mogu... ili slugom.
    Nijesi usamljen u CGi,
    mnogi se najeze od RADA&REDA,
    najradje shjede u nadzorne odbore, ovjeravaju krshtenice, ili se smjeste u agencije na DRZAVNE JASLE,
    a mi koji volimo RAD&RED bjezimo iz CGe, trbuom za kruom po Skandinaviji i drugim destinacijama od NERADA & NEREDA,
    i pushtimo vas ROMANTICHARE da zivite u svojoj bari punoj krokodila,
    dhje se KRUPNE RIBE HRANE OD SITNE RIBE,
    mozda taj DRUSHTVENI POREDAK NE TREBA NARUSHAVAT,
    dok traje dhjedova imovina koju rasprodajemo Rusima, Kusima i Repatima,
    da ginu omladinci u TERENCIMA, jer ga nije sam zaradio, nego ga tajo NOVOPECHENI TAJKUN KUPIO, pa ga boli junachki q.rac i za taja i za dhjedovinu i za terenca od dvjesta konjskih snaga, PRESKOCHIO JE EVOLUCIJU I POLUDIO, UZJOGUNIO SE I IZGUBIO RUSU GLAVU, LAKA IM BILA CRNA ZEMLJA.

ostalo Milovane ne znam... ovi ušančeni su ušančeni i okončali su učiti još u IV razredu osnovne škole. mapa svijeta je ta jedna i sa tim razmjerama i tačka.

pitanje je zašto misliš da treba zasukati rukave? da bi lipsao ljepše pod panjatske dane? čemu biti radnik i redar?
    Moga bi Milovan kao Epiq.rci,
    da zivi sa kozom i deset kokoshaka u Brskut,
    ali sam okotio petoro potomaka,
    pa se trudim, da mi dhjeca ne budu mimo SVIJETA,
    da ne nabiju komplekse od malih nogu, hvala Bogu, u tome sem donekle uspjeshan i hvala Kraljevini danskoj dhje ima i RADA&REDA,
    i koja mi omoguci da se pet puta dizem iz NEMASHTINE, i pochinjem sa koferom na ulicu, do pristojnog ZIVOTA I STANDARDA.

O tome mnogi sanjaju kod majke i tate sa CHETIRI DECENIJE u lijenu guzicu, u CGi.

To je moje OBJASHNJENJE.

Moga bi i ja kao DIOGEN u BURETU,
    ali nijesam sam, volim svoje bliznje i osjecam odgovornost i za njihovu buducnost.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znaš ti ništa o Bogumilima.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

U ovakvi ekonomski vakat,samo budala ili lopov moze da se bori za vlast.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    154
    Thanks Thanks Received 
    1,682
    Thanked in
    1,053 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    U ovakvi ekonomski vakat,samo budala ili lopov moze da se bori za vlast.
    U trci koja se trenutno vodi imamo i jedne i druge
    Eno je Milić u Monitor reka kako su loši uslovi,nema posmatrača ovo ono,a ipak oće na izbore.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Question

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    U trci koja se trenutno vodi imamo i jedne i druge
    Eno je Milić u Monitor reka kako su loši uslovi,nema posmatrača ovo ono,a ipak oće na izbore.

Aovo nas svo vrijeme Milic krade

Thanks Thanks Given 
    3,197
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

daleko od toga da je siroma..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    Hah ko brani vlasti da otvori sajt in4ss i na njemu napise "Mi Srbi ako dobijemo odmah se pripajamo Srbiji i krecemo u rat protiv -izabrati po zelji-"..mada kakvih idiota u CG ima to im nije ni potrebno.
    Ne, grijesis. Profil ovog portala je takav da je tesko posumnjati u njegovu autenticnost ili ideolosku orijentaciju.
    Izuzmemo li mu "prosrpstvo", to je simetrija Brkovicevom CKL-u, bez ikakvih kriterijuma u kvalifikacijama "nepodobnosti" odredjene drzave, licnosti i nacija.

_

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Prvo pozdrav dragom prijatelju...Bio sam odsutan par dana, pa evo da ti odgovorim...

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Molim te nemoj da se ljutis, ali ja kao da posmatram primenjeno-politicko (da li i umno..:???:.?) UZRASTANJE nekih izuzetno pametnih i teorijski vrlo potkovanih forumasa, ali koji nisu DOVOLJNO STARI da pamte veliku istinu da JE SVE MOGUCE U POLITICI ...bas sve!
    Taman posla da me iznenađuju političke gimnastike Liberalne partije, a još manje mislim da je to nešto samo po sebi loše. Međutim, po meni, jeste - nedosledno. Nedosledno ne liberalima već nekim elementarnim političkim principima. Ja ne mislim i da baš svaka kombinatorika je nešto poželjno... Recimo, a u CG se to malo zna, u Plavu su dugo zajedno vladali SDP i SNP, držeći DPS u opoziciji. Šta je od toga Plav dobio? Samo zlo, jer se stvorio pakt u tišini kojim se SNP nije miješao u to koju će džamiju (na prostoru bošnjačkog dijela opštine) SDP graditi ili restaurirati, a SDP se zauzvrat SNP-u nije miješao oko toga prilaz kom groblju (u pravoslavnom dijelu opštine) će dobiti rasvjetu ili gdje će nići nova kapela. Faktički su opštinu podijelili na dva dijela i svako je vladao svojim feudom. Uzgred zajedno su pljačkali plavske Albance (katolike) koji za njihove vlade nijesu centa vidjeli u inače prilično velikom dijelu opštine koji naseljava to stanovništvo. Ovo što se sada dešava među opozicijom u CG jeste objedinjavanje "nacionalnih" snaga kako bi poslije svi dijelili plijen i svako imao neku "svoju" malu etnocentričnu opštinu, koja zvanično nebi postojala no na terenu bi bila jedina koja je relevantna.

Zapravo je to NAJBOLJE STO SE MOGLO DESITI MNE, jer se profilisu 2 bloka, sto je znak uznapredovale parlamentarne demokratije (od 101 do 2 partije ide sazrijevanje politickog parlamentarizma)
    Postupanje LP nema veze s bilo kakvim plemenitim ciljem. Sve što im je trenutno na umu jeste da politički prežive. 2006. su ušli u pakt s nacionalnom Bošnjačkom strankom, čime su obezbijedili da pređu cenzus no i predizbornim ugovorom "častili" BS toliko da se na kraju dogodilo da su u državnom parlamentu imali samo 1 a BS 2 poslanika iako su liberali dali veći doprinos pobjedi te koalicije.
    O uznapredovaloj demokratiji u CG ...Hmm...Daleko je još to od normalnog... Pomaka ima no dug je još put pred nama. Svrstavanje javnog mnjenja u nekih 10-tak političkih opcija (partija) je jedino poželjno, dok svrstavanje u 2 bloka je podjednako loše ko postojanje 20 i više stranaka. Možda i gore. To je moj stav.
    ; ovom koalicijom SDPS SE ZANAVJEK ODRICE APSOLUTNE VLASTI (sto je trebalo da se desi 2002, da ne bjese nesrecnih dodatnih 5 mandata za LS)
    DPS se apsolutne vlasti ne želi odreći ni u korist SDP-a a kamoli nekog drugog. DPS bi se apsolutne vlasti "DPS-a" odrekao samo u ime nekog "DPS-a" koji bi u strogo kontrolisanom procesu nastao iz njega samog. To ne znači da će DPS po svaku cijenu braniti vlast, ali neće je ni olako prepuštati, pa čak i u slučaju malih (politički marginalnih) opština.

; ide se u evolutivne promjene, a ne u na Balkanu UVJEK NESRECNE lustracije, dakle ispunjava se "uslov svih uslova" =stabilnost MNE, koja JESTE vazan faktor za US i EU, pored nestabilne BH i polustabilna Srbije (evo su i oni konacno prihvatili podjelu Kosova, ako odluka suda u Strasburu ne bude izricito u korist Srbije
    E ovo je mjesto gdje se slažemo. Vrh DPS-a zaista lagano (ali sigurno) trajno mijenja političku klimu i profilaciju CG kao države. Čak mislim da je zemlja u uslovima ekonomske krize prilično zrelo vođena, posebno obzirom na okolnosti u kojima već decenijama egzistira crnogorska ekonomija. Najbolje je zaista to vidjeti upoređujući kroz kakve traume prolaze zemlje u regionu.
    Što se tiče stabilnosti...Malo je to komplikovanije no što se čini...Vrh DPS-a je rano shvatio da je i prvi interes SAD i prvi interes EU i prvi interes samog DPS-a - politička stabilnost CG.
    Međutim, moja lična zabrinutost koja traje već duže vrijeme jeste što pitanje Srba u CG još nije ni načeto a kamoli riješeno. Njihov status još visi u zraku i niko ne zna što su oni. Da li su oni državotvorni narod s istim pravom ko Crnogorci ili nacionalna manjina. Kako se to pitanje dugo odlaže - gomilaju se frustracije a neke teme nikako da odu s dnevnog reda. Ovo je vrlo važno pitanje jer se radi o jako brojnom narodu i bez rješenja ovog pitanja nema trajne političke stabilnosti CG. Na kratak rok DPS iz ovoga može profitirati ali na duži rok, kao i sa svakom ranom koja se ne tretira, prijete teške komplikacije. Naklonost drugih naroda u CG koju Crnogorci već godinama uživaju i uzimaju zdravo za gotovo - nije nešto za sva vremena. Ukoliko iz bilo kog razloga Albanci i Bošnjaci (kao uz Crnogorce i Srbe najbrojniji narodi) naprave neki dil sa Srbima, a zidanje tih temelja vidimo upravo ovih dana, sa idejom CG kao građanske države biće gotovo. Biće to zemlja nacionalnih torova nimalo nalik onoj kakvu smo većina sanjali. No brojevi će biti neumoljivi pa će se građanski orjentisanim ljudima desiti što i sa Jugoslovenima raspadom SFRJ - svako će morati svom jatu ili da ga gledaju ko utopistu, sanjara i budalu.
    To je mjesto zbog kog vidim DPS kao potencijalno velikog štetotičnu, koji usled sopstvene sebičnosti ili nesposobnosti (nebitno je) može podjednako kao i nacionalne partije (bez obzira što su neke i u opoziciji navodno "građanske") biti kriv za tiho rastakanje države.

Oko ekonomije ti neću komentarisati ništa jer sam već rekao da ova vlast dosta dobro kormilari ekonomijom zemlje. No ja mislim da to čini najviše zato što su u svakom od tih državnih ili paradržavnih preduzeća postoje i debeli i vrlo lični interesi pojedinaca bliskih vlasti koji ili žive na račun tih preduzeća ili su poslovi njihovih privatnih preduzeća usko povezani s poslovanjem tih "državnih". No da ne budem cjepidlaka lično mislim da se samo ludaci mogu otimati oko toga ko će usmjeravati kormilo broda u trenutku dok brod plovi po plićaku. Ja cijenim jako što vlast nije pohrlila da zbog krize zadužuje zemlju (tj., naše potomke). To ohrabruje i zaslužuje poštovanje.
    Snadbijevanje svim robama je redovno. Plate (tolike kolike su) ne kasne, a čak u zemlji još ima ponekog da (istina simbolično) ponešto investira. Kad god razmišljam o CG ekonomiji imam na umu mnogo bogatiju Hrvatsku koja proživljava pravi horor gdje svakog dana oko 3000 ljudi zbog krize izgubi posao.

NAJVAZNIJE:
    Ova nova, vrlo "evropska" koalacija (falila im je makar NS!...ali i ovako je prava slika 60% MNE!) je mirno ogranicavanje vlasti DPS, a kako je to konacni kraj para-komunistickog stila vladanje, TO TRAZI NOVE VLADAJUCE KADROVE, ZAISTA EVROPSKI PROFILISANE!!!
    Koliko je to evropska koalicija veliko je pitanje. Ja mislim da na žalost mi ništa na ovom našem političkom tržištu evropskije nemamo, no to je svjetlosnim godinama daleko od evropskog...
    No više me interesuje gdje ti u DPS-u vidiš te kadrove "evropski profilisane" što treba da nas povedu u budućnost? Na koga konkretno misliš jer ja ne viđeh jednog da probudi nadu?..
    Ja, pošto nekom možda nije najasniji moj politički stav, mislim da je zemlja ako je posmatramo kao brod, okrenuta u odličnom pravcu! Zamisao političkog uređenja CG kao države građana i slobodnih pojedinaca je jako dobra. I strateški izbor spoljnih partnera je odličan. I okrenutost ka EU i NATO-u i sve što uz to ide. I osnovna zamisao koncepcije njene buduće ekonomije. Sve je to nešto što smatram jako dobrim za budućnost CG. Međutim, mi moramo biti svjesni da je DPS odavno nadrastao sam sebe i sopstvene mogućnosti. I dovođenje zemlje do nezavisnosti je bilo naprezanje svih njegovih kapaciteta skoro do pucanja. Zamislite se koliko je i među vama onih koji su sumnjali da on to realno može postići... Šta sad imamo? Imamo zamor materijala. Imamo nesposobnost da se okrene novi list i zemlja očisti od ološi koja je srasla u tkivo države. Možda čak nema ni volje...Posustaje i optimizam u narodu. Puno je i iznevjerenih obećanja. Sukobljavaju se želja ljudi za promjenama i svijest naroda o onome što je stvarnost na terenu.Eto,kao da mnogih domaćih nedaća nije bilo dovoljno već sada imamo i zahuktalu ekonomsku krizu koja je žestoko pogodila banke i sve potencijalne investitore bez kojih nema razvoja. U konačnici imamo - brod usporava, posustaje i na kraju je gotovo stao! Nema više sopstveni pogon i sada čak pored već prisutnih globalnih i vjetrovi iz susjedstva su u stanju da ga ljuljaju tamo-amo bez ikakve kontrole.
    Toliko puta poražene ponude mnogih u opoziciji koji sada pokušavaju iskoristiti ove objektivne slabosti, ponovo vaskrsavaju sa samo jednom pretenzijom - da se "brod" vrati nazad! Moje uvjerenje, a nek svako misli što želi, jeste da bi to bilo pogubno i za zemlju i za njene građane.

SACUVAJ ME BOZE SCENARIJA PO KOJOJ BI JEDNO GODINU DANA JEDNI ODUZIMALI A DRUGI BRANILI ONO STO POSJEDUJU (kako-druga i duga je prica!)...
    Pozdrav,
    Ovo je upravo jedan od pratećih efekata onoga što bi se desilo ukoliko bi zemlju preuzela da vodi ova nedorasla opozicija. No to je samo detalj onoga kao bi izgledale naredne godine u onome što je nekad bila Crna Gora.

Rezime: Evolucija i sazrijevanje društva se događa, no ono je nedopustivo sporo i to jeste i može biti samo krivica i odgovornost ove vlasti. S druge strane pobjeda ovakve opozicije bi bila nešto nalik prerano izvršenom porođaju. Nema tih aparata koji bi to što se porodi održali u životu i iz čega bi nastalo nešto živo i zdravo.
    Last edited by El Re; 12-04-10 at 13:25.

Thanks Thanks Given 
    3,197
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Nište bez da dovedemo stranog selektora onda, pa makar i Bora Milutinovića

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nište bez da dovedemo stranog selektora onda, pa makar i Bora Milutinovića
    Pa da nas odvede na Mundijal 5 puta zaredom
    Primjeri cojstva i junastva Crnogoraca i Arbanasa - Marko Miljanov Popovic...

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by El Re View Post
    ...Rezime: Evolucija i sazrijevanje društva se događa, no ono je nedopustivo sporo i to jeste i može biti samo krivica i odgovornost ove vlasti. S druge strane pobjeda ovakve opozicije bi bila nešto nalik prerano izvršenom porođaju. Nema tih aparata koji bi to što se porodi održali u životu i iz čega bi nastalo nešto živo i zdravo.
    Fino napisan tekst. Uredno razvijena teza o neuspjesima ove vlasti, zamoru materijala, manjku demokratije i vizije. Zakljucak: nemojte glasati opoziciju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo jedna aktuelna izjava istaknutnog clana "demokratske alternative"

http://www.portalanalitika.me/politi...ml#CommentForm

tek da se zna kakav je njihov odnos prema drzavi Crnoj Gori

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovoga ce nedje srce okinut koliko ga je nezavisnost CG pogodila.Nadam se da ce mu uzet vlast u Pljevlja.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Sad cuh izjavu Raska Konjevia,datu Tv Vijesti, SDP racuna ako smaostalno nastupi 15% glasova, i on zastupa taj stav, naglasio je licni(radi se o PG)?????
    Ako SDP uzima 15 % onda sa dPS_om moze da uzme zajedno 60+%
    O cemu se ovdje radi?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

o tome da dps zamjeni sdp sa lp i da im ne duvaju zavrat

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Sad cuh izjavu Raska Konjevia,datu Tv Vijesti, SDP racuna ako smaostalno nastupi 15% glasova, i on zastupa taj stav, naglasio je licni(radi se o PG)?????
    Ako SDP uzima 15 % onda sa dPS_om moze da uzme zajedno 60+%
    O cemu se ovdje radi?
    Samostalno će se uzet 15% ukupno na nivou CG, u onim opštinama đe se bude samostalno išlo (za sad Kolašin, Rožaje, Andrijevica, Plav), mislim da je u Podgorici realniji rezultat od oko 9%, po onim anketama i procjenama koje sam ja vidio.

Za sad je izvjesno da je najveće natezanje oko broja odbornika, SDP zahtijeva ka i do sad 6 od 29 pobjedničkih, dok bi DPS rado da sa njima podijelimo i dio mandata koje će oni dati LP, BS i DUA. Međutim, SDP nema nikakav ugovor ni sa jednom od ovih partija, tako da mogu slobodno da im daju ako hoće i pola svojih mandata.

Naravno neću opet ponavljat da bi rađe uzeo 4 ili 5 mandata samostalno no 6 ili 7 u koaliciji.

I na kraju, bojim se da će se pristaše opoziciji najnegativnije iznenaditi lošim rezultatom u Podgorici, pa tako forsiranje ovog grada naduvavaju svoju katastrofu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    evo jedna aktuelna izjava istaknutnog clana "demokratske alternative"

http://www.portalanalitika.me/politi...ml#CommentForm

tek da se zna kakav je njihov odnos prema drzavi Crnoj Gori

Novica Stanić je uvijek bio više čovjek-reprezent svijesti tog "srpskog" dijela naroda nego političar. Ovo što on misli, misle do u zapetu i oni u njegovoj i partijama saveznicama. Razlika je u tome što su njegovi kolege političari "u pokušaju" pa su ponešto i naučili da "ne valja" javno govoriti. Makar ne još dok se ne stvore uslovi...Za razliku od njih Stanić je ostao trajno u 1991., i u ovom svom životu iz nje neće mrdnuti nikad i nikud.

Thanks Thanks Given 
    3,197
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Gle ja ih znam bar 20 koji su "za dps" i imaju isto misljenje kao on koje naravno "ne valja" javno govoriti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by OSCAR View Post

I na kraju, bojim se da će se pristaše opoziciji najnegativnije iznenaditi lošim rezultatom u Podgorici, pa tako forsiranje ovog grada naduvavaju svoju katastrofu.
    Zaintrigirao si me ovim razmišljanjem i rado bih čuo razloge koji te navode na ovu procjenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Gle ja ih znam bar 20 koji su "za dps" i imaju isto misljenje kao on koje naravno "ne valja" javno govoriti...

20 koji su za ŠTA i imaju KOJI STAV o kom misle da nije pametno govoriti?

Thanks Thanks Given 
    3,197
    Thanks Thanks Received 
    3,237
    Thanked in
    1,569 Posts

Stav identičan Novicinom. Glasaju naravno vladajuću stranku jer je lijepo raditi u kancelariji.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zaintrigirao si me ovim razmišljanjem i rado bih čuo razloge koji te navode na ovu procjenu.
    Razlozi su prije svega u procjenama, analizama i sličnim metodološkim ispitivanjima vezanim za Pg. Odradila ga je jedna dobra ekipa, tako da mogu vjerovat u njihovu analizu.

Rezultati do kojih se došlo su dosta zanimljivi, i oni govore uglavnom sljedeće.
    Da rejting koji ima DPS nije ozbiljnije narušen, i pored nekih negativnih poena koje dobijaju zbog slučaja Mugoša. Njegov rejting takođe nije bitnije narušen.
    Da SDP ima određeni trend rasta, na račun DPS-a, PZP-a i manjih suverenističkih partija.
    Da je PZP povratio dio biračkog tijela od SNP-a.
    Da opoziciona lista nema sinergički efekat, zbog toga što postoji veliki broj negativnih momenata ne samo između većih partija, no i između NSD i NS kao i PZP i DC i da određen broj njihovih birača neće izaći na izbore.
    Da vladajuća koalicija nema sinergički efekat u onoj mjeri u kojoj se misli, jer određen broj SDP-ovaca neće glasat za partiju dok je sa DPS-om, ali i veći broj DPS-ovaca neće da "glasa za SDP kadrove" koji su navodno zauzeli bitne pozicije na račun njihovog rada.
    Veći problem će bit i u manjim sredinama, pogotovo u Golubovcima, đe se određen broj članova DPS-a pasivizirao.
    Da LP, BS, DC ne mogu ući u parlament.
    Da SSN, SSR isto ne mogu ući.
    Da će koalicija albanskih stranaka biti na oko 2%.
    Da će najveći broj pristalica SPI ostat kući tog dana, a oni su dobili dobar procenat glasova na zadnjim izborima na koje se često poziva opozicija.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Stav identičan Novicinom. Glasaju naravno vladajuću stranku jer je lijepo raditi u kancelariji.
    Moguće...Prema onima koji glasaju protiv svojih uvjerenja a iz razloga neke koristi imam samo prezir. Njih jedino preziru više oni za koje ti glasaju. Od njih postoji samo jedna gora vrsta - oni koji nemaju nikakvo uvjerenje ni o čemu. Između njih i goveda s kakve mliječne farme nema na žalost mnogo razlike.
    Bolje je zastupati bilo koji stav nego nemati nikakav. Svi smo prolazni na ovom svijetu i nije u životu najvažnije ono što stane u tiganj. Postoje i važnije stvari od svjetlucavih zadovoljstava potrošačkog društva. Neko je to shvatio prije neko kasnije a neko neće ni da dobije 3 života...No za narod koji je potpuno obezbožen i izgubio svaku vjeru i u one najbliže, još smo mi i super.

Judine škude mogu bit samo proklete i čovjek u životu treba uvijek govoriti i raditi u skladu s onim što on misli, pa čak i kad griješi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moguće...Prema onima koji glasaju protiv svojih uvjerenja a iz razloga neke koristi imam samo prezir. Njih jedino preziru više oni za koje ti glasaju. Od njih postoji samo jedna gora vrsta - oni koji nemaju nikakvo uvjerenje ni o čemu. Između njih i goveda s kakve mliječne farme nema na žalost mnogo razlike.
    Bolje je zastupati bilo koji stav nego nemati nikakav. Svi smo prolazni na ovom svijetu i nije u životu najvažnije ono što stane u tiganj. Postoje i važnije stvari od svjetlucavih zadovoljstava potrošačkog društva. Neko je to shvatio prije neko kasnije a neko neće ni da dobije 3 života...No za narod koji je potpuno obezbožen i izgubio svaku vjeru i u one najbliže, još smo mi i super.

Judine škude mogu bit samo proklete i čovjek u životu treba uvijek govoriti i raditi u skladu s onim što on misli, pa čak i kad griješi.

Apropo ovoga...ne znam koliko ljudi zna porijeklo riječi idiot i koga je ta riječ označavala u staroj Grčkoj

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

No za narod koji je potpuno obezbožen i izgubio svaku vjeru i u one najbliže, još smo mi i super.

Ne bih sad ulazio u neke rasprave jer ne znam da li si bukvalno mislio,a ako jesi onda se nikako ne slazem sa tobom.Ja licno ne vjerujem u boga(barem ne ovako kako nam se servira) i mislim da je upravo u toj vjerujucoj populaciji nadprosjecan broj takvih licemjera koje ti pominjes.

Page 29 of 105 FirstFirst ... 192526272829303132333979 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)