Originally Posted by
OSCAR
Isto poput EL Rea, vidim i komentare na neke moje teze...Pa da ukratko odgovorim oko Daliborke Uljarević, mada vidim da se protiv te ekipe pokrenula i neka kampanja u kojoj ne želim ni po koju cijenu učesvovat....
Međutim. Ne zamjeram Daliborki što nije protestovala protiv Morinja 1991, no što nije 1997, kad joj nije smetala mladost da protestvuje protiv pokradenih izbora u Beogradu, Nišu i ostalim gradovima đe su bili pokradeni.
Zamjeram joj što su i ona i Momčilo prvi angažman imali u čuvenom Jaredićevom sekretarijatu za informisanje, po povratku iz Bgd-a. Ukoliko imam pogrešne informacije, nek me ispravi neko.
Na boldovani dio upozoravam, a za ovo podvučeno ti ruku pružam.
A sad vidi kakvi joj se grijesi spočitavaju. Nije bila tamo i zaposlisa se ovdje. To su grijesi.
A da je neđe pronevjerila pare ili kupila stan, kuću, rekli bi joj "neka je, snašla se".
I evo, zamjeraš joj ti što nije bila tamo 96/97, a većina tvojih koalicionih partnera bi najrađe rekla da se baš te zime ne sjećaju...
No dobro, ako su to jedine dvije stvari, ja sam zadovoljan. I evo neću je više pominjati. Prvo, jer je ne znam, a bavimo joj se ličnošću, a drugo, što je ona daleko van ove teme.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Bookmarks