Quote Originally Posted by mabus View Post
eto vidiš, to je čudo krasilo svakog poslanika kojemu je džibril donosio objave. On ga je vidio, a ostali ga nisu mogli vidjeti. Tako se isto džibril javio i mariji tj. Mejremi:

16. I spomeni u knjizi merjemu: Kada se od ukućana svojih na istočnu stranu povukla
17. I jedan zastor da se od njih zakloni uzela, mi smo k njoj meleka džibrila poslali i on joj se prikazao u
liku savršeno stvorena muškarca.
18. “utječem se milostivom od tebe, ako se njega bojiš!’ – uziknu ona.
19. “a ja sam upravo izaslanik gospodara tvoga” – reče on – “da ti poklonim dječaka čista!’
20. “kako će imati dječaka” – reče ona – “kad me nijedan muškarac dodirnuo nije, a ja nisam nevaljalica!’
21. “to je tako!’ – reče on. “gospodar tvoj je rekao; ’to je meni lahko’, i zato da ga učinimo znamenjem ljudima i znakom milosti naše. Tako je unaprijed određeno!”

То ми не знамо.Једно је кад се анђео јави једној особи и кад никога нема у близини и окружењу а поптуно је друго то што ти говориш:Ђибрил се јавио и само га је Мухамед могао видјети.Је ли тако ти говориш?

И да ли ми можеш одговорити на ово:Е сад само да се осврнем на ово што си написао,да се Мухамеду јављао мелек понекад у виду човјека.Шта то значи?