Cetinje a ponekad HN ,ovo tebe Quote:A s druge strane, opet, u saobracaju mi najvise smetaju "culjashi" - auta koja idu 50km/h dje je ogranicenje 80km/h i koji ne mogu put ubost, e takvi normalne ljude u smrt shalju!!! Zbog toga i klapam po brzini kad naidjem na nekog od njih. Samo da se sto prije maknem - UGROZAVAJU ME!!!

Oni znak 80 ne znaci da se MRA VOZIT 80 nego da je MAX 80 sto bi znacili da oni ne ugrozavaju tebe i saobracaj nego ti Dakle(m) nemo zamjerit ali putevi nijesu za MAX voznju trkaca nego da se putnik prebaci od tacke A do tacke B

Quote:
Originally Posted by remark View Post
Da je vozila polako ka ovi seljaci (u koje ubrajam i sebe jer ne idem preko 60 bulevarom) mozda bi izbjegla sudar, razmislite o tome malo trkači.
Znate li koliko je ljudi u saobraćaju koji piju tablete, kojima su refleksi u k***u, onih koji razmisljaju o ko zna čemu umjesto da su skoncentrisani na vožnju itd.
Zbog takvih treba vozit malo sporije jer džabe ti Šumaherovi refleksi ako ideš prebrzo.
Preksinoc se vracam iz donje gorice i vozim bulevarom 60...I kako mi je bila muzika pojachana,onamo pored delte,vidim blica ovaj iza,pogledam u retrovizor,a on mashe rukama kao da je sreo tetku iz kanade...Ja stanem,izadjem iz auta i on stane iza mene i pita me "shto vozish 60 jesi ti narkoman?" Ja mu kazhem "50 je ogranichenje,a pametnije ti je da udjesh u auto" i poslusha me stvarno,na njegovu(ili moju)srecu...