Page 7 of 19 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast
Results 151 to 175 of 462

Thread: tragedije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Cetinje a ponekad HN ,ovo tebe Quote:A s druge strane, opet, u saobracaju mi najvise smetaju "culjashi" - auta koja idu 50km/h dje je ogranicenje 80km/h i koji ne mogu put ubost, e takvi normalne ljude u smrt shalju!!! Zbog toga i klapam po brzini kad naidjem na nekog od njih. Samo da se sto prije maknem - UGROZAVAJU ME!!!

Oni znak 80 ne znaci da se MRA VOZIT 80 nego da je MAX 80 sto bi znacili da oni ne ugrozavaju tebe i saobracaj nego ti Dakle(m) nemo zamjerit ali putevi nijesu za MAX voznju trkaca nego da se putnik prebaci od tacke A do tacke B

Quote:
    Originally Posted by remark View Post
    Da je vozila polako ka ovi seljaci (u koje ubrajam i sebe jer ne idem preko 60 bulevarom) mozda bi izbjegla sudar, razmislite o tome malo trkači.
    Znate li koliko je ljudi u saobraćaju koji piju tablete, kojima su refleksi u k***u, onih koji razmisljaju o ko zna čemu umjesto da su skoncentrisani na vožnju itd.
    Zbog takvih treba vozit malo sporije jer džabe ti Šumaherovi refleksi ako ideš prebrzo.
    Preksinoc se vracam iz donje gorice i vozim bulevarom 60...I kako mi je bila muzika pojachana,onamo pored delte,vidim blica ovaj iza,pogledam u retrovizor,a on mashe rukama kao da je sreo tetku iz kanade...Ja stanem,izadjem iz auta i on stane iza mene i pita me "shto vozish 60 jesi ti narkoman?" Ja mu kazhem "50 je ogranichenje,a pametnije ti je da udjesh u auto" i poslusha me stvarno,na njegovu(ili moju)srecu...

Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by nookie View Post
    za mene je najjaci klip ovaj ali ja i dalje nekako ne mogu da povjerujem u ovo
    I za mene ovaj :
    Ko nevoli Crnogorca ,vas se ambisa !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Veri View Post
    Posljednji update: 13. Nov 2009, 13:08
    Roditelji poginuli, djeca lakše povrijeđena
    Bračni par Nada i Milivoje Pavićević poginuli su sinoć oko 23 sata, dok je njihovo troje maloljetne djece lakše povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Podgorica - Nikšić, u mjestu Lužnica.

Džip u kome su bili Pavićevići sletio je s puta, iz za sada nepoznatih razloga, krećući se u pravcu Nikšića.
    Udarili u konja sa novom Toyotom Land Cruiser, bezbjednost na nivou kakva se samo ocekuje od tog auta :mad:
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    2,331
    Thanks Thanks Received 
    5,873
    Thanked in
    2,046 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Udarili u konja sa novom Toyotom Land Cruiser, bezbjednost na nivou kakva se samo ocekuje od tog auta :mad:
    U Pobjedu je slika Hjundaia.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sam cuo da je Toyota, ako nije izvinite, mada je to sad najmanje vazno...
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    udarala nisu u nista, al se sumnja da im je neka zivotinja iskocila ili mozda kontakt drugog, auta,
    i nema tu bezbjednosti kad udaris veliku zivotinju,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bezbjednost ne zavisi od samog auta, nego i od toga u što udariš.
    Terenci su dobri zbog jake i visoke šasije kao i kaveza, ali ne garantuju da će te to spasit ako udariš u zid...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vijesti pisu da je htio da izbjegne kravu.
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Znaci drugi udes zbog krava...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    13 Posts

Povodom jucerasnje tragedije u Baru:

http://www.barinfo.co.me/

postavljen je thread u cilju 'podizanja svijesti' pojedincima, koji ove postove citaju, molim Vas, procitajte, diskutujte o tome ovdje ili mozda jos bolje, na podforumima za svoje gradove, kako bi se pokusalo doprijeti do pojedinaca.. animirajte ih da se pokrenu, svaki grad neka krene u kampanju jer ovo nije normalno koliko se teskih nesreca desilo u zadnjih mjesec dana totalno ljudskom nepaznjom..

https://forum.cdm.me/showthread.php?...16#post1356416

Mole se svi vozaci da ne krecu na put ako su: nervozni, neispavani, emotivno-labilni.
    Ako krenu takvi, MOLE SE VOZACI da imaju na umu da nisu jedini ucesnici u saobracaju, da njihove akcije neposredno uticu na SVE ucesnike u saobracaju, pjesake na trotoarima i pjesackim prelazima, kao i na samim ivicnjacima, bicikliste, zaprege, autobuse..
    Ako ste uznemireni, ili previse poletni, par minuta vremena - a svako ih ima ma u kakvoj guzvi bio - sjednite u tisini, sjetite se da ste 'odgovorni za svoje ponasanje u saobracaju', da prekrsaj nije samo jos jedna 'pocijepana kazna ili tackica u Vasem kartonu' - vec on utice na sve one ljude koji se nalaze u trenutku oko Vas..
    11 godina star PC je rahmetli.. Huswel I3 nastavlja posao
    www.magicprodesign.weebly.com

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by Zvek_Zivi View Post
    Cetinje a ponekad HN ,ovo tebe Quote:A s druge strane, opet, u saobracaju mi najvise smetaju "culjashi" - auta koja idu 50km/h dje je ogranicenje 80km/h i koji ne mogu put ubost, e takvi normalne ljude u smrt shalju!!! Zbog toga i klapam po brzini kad naidjem na nekog od njih. Samo da se sto prije maknem - UGROZAVAJU ME!!!

Oni znak 80 ne znaci da se MRA VOZIT 80 nego da je MAX 80 sto bi znacili da oni ne ugrozavaju tebe i saobracaj nego ti Dakle(m) nemo zamjerit ali putevi nijesu za MAX voznju trkaca nego da se putnik prebaci od tacke A do tacke B
    Slazemo se... Nije za trku, ali 30-40km/h ispod ogranicenja po dobrim uslivima puta je VEEEELIKA razlika, vozio si kroz CG, znas na sta mislim. Drugo je ako su losi uslovi puta: kisha, shljunak po asfaltu, tad se MORA sporije od ogranicenja dosta ic!
    Inace... "kilavi" su najcesce i rastrojeni po putu... Masu puta su me imali u smrt poslat svojom "divnom" voznjom... Tako da gledam samo da naletim na prvi pregledan pravac s isprekidanom linijom... Klack, manja brzina, 3K+ RPM - i michem se od dja`ola!
    Last edited by cvxcomputers; 13-11-09 at 14:41.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Znaci drugi udes zbog krava...
    Uzas...dje je taj mrceni vlasnik cija krava seta po magistrali u 23h? O_o
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

Quote Originally Posted by sarafr View Post
    Uzas...dje je taj mrceni vlasnik cija krava seta po magistrali u 23h? O_o
    to bit treba. Bilo je na cdm thread u 23-24h neki pacenik konje u bulevar izvodi!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo sto se desava je strasno , ljudi ne razmisljaju o posledicama i ne paze . . . strasno
    " Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

jednom sam ja imao neodoljivu zelju da izbusim 5-6 krava onamo put budve kad sam zamalo uletio u njih, nego sreca nisam taj dan bio ponio mitraljez samnom

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ne dajem vise zmigavac... odlucio sam ... kakvih kretena ima samo cekam da napravim neki prekrsaj da me policajac zaustavi i kaze "niste ukljucili svjetlosne signalizacije"...

Potrebno je novo obrazovanje u auto skolama, obuka treba da traje 6 MJESECI minimum!!!
    ?

Thanks Thanks Given 
    288
    Thanks Thanks Received 
    183
    Thanked in
    119 Posts

ne dajem vise zmigavac... odlucio sam ... kakvih kretena ima samo cekam da napravim neki prekrsaj da me policajac zaustavi i kaze "niste ukljucili svjetlosne signalizacije"...

Potrebno je novo obrazovanje u auto skolama, obuka treba da traje 6 MJESECI minimum!!!
    ne valja ni to... Normalan narod ne moze doc do vozacke no treba da mu se dijete rodi dok on dodje do kola i moze da zavrsava svoj posao (kao npr ja koji radim ka' tri crnca i 10 shiptara).
    Znaci - TREBA PODICI SAOBRACAJNU KULTURU!!! Kako? -Sve te "sitne prekrsaje", i te najmanje sitnice KAZNITI, nek budu kazne simbolicne - 10 eura - ali NEK SE SPROVEDU!!! Samo da se podigne svijest NARODU!!! A svako ce poslije pola izgubljenog dana dok podje u sjediste MUPa i plati kaznu opet razmislit hoce li avetat... Uce im u naviku, u krv...

Takodje, ove sto drze koze, konje, ovce, magarad, telad, volove, bikove i ostalu stoku... -Treba KRVNICKI kazniti i razapet ih nedje!!!
    U Njemacku se zna koliko KILOMETARA stoka mora biti udaljena od auto i magistralnog puta! Kod nas, ne samo sto se napasa odma skraj puta, no jos treba da skoci covjeku na sofersajbnu da ga pojashe!!!
    Ochev prijatelj je ostao bez NOVOG MERCEDESA tako sto je neki lik pushtio svog konja/magarca na put da se "napasa" i to u dijelu dje je nepregledna krivina... Vozac je uspio da zakoci auto, medjutim, konj se uspanicio i skako po sofersajbni, haubi.... Polomio je dosta toga Koliko cuh, chak je probio nogom sofersajbnu. E sad, PROBLEM nije u materijalnoj steti, s covjekom su u kolima bila i zena i djeca... TRAUME su prezivjeli!!!
    Last edited by cvxcomputers; 13-11-09 at 18:48.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

obuka treba da traje 6 MJESECI minimum!!!

I? Mislis da ce to biti od pomoci? Znas li koliko sam ja potrosio vremena oko polaganja? 40 minuta.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    31
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    51 Posts

I? Mislis da ce to biti od pomoci? Znas li koliko sam ja potrosio vremena oko polaganja? 40 minuta.
    A to govori...?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nema veze to 6 mjeseci. To bi bila najveca glupost. Ja bih vozio isto.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nema veze to 6 mjeseci. To bi bila najveca glupost. Ja bih vozio isto.
    eto vidis nije tacno, da se ljudi praksaju vise bi bili svjesniji situacije... znam da ti sve znas ali to ti je kao kad si mali pa ucis da hodas i sto vise prakse to postaje rutina...
    ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uzmi za primjer prosječnu ženu, nakon deset godina prakse u vožnji auta - isto će da vozi, po mojoj statistici.
    A davanje žmigavca je navika ali i obaveza

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja ovo upravo pricam zato sto sam svjedok toga, ljudi se izpraksaju posle nekog vremena, mozda ja nisam upravu... to je moje misljenje i mislim da to treba da se sprovede vjerovatno ce ljudi koji vode racuna o tome donijet ispranu odluku ali sve u cilju da se ovo ne dogadja

Quote Originally Posted by Veri View Post
    Posljednji update: 13. Nov 2009, 13:08
    Roditelji poginuli, djeca lakše povrijeđena
    Bračni par Nada i Milivoje Pavićević poginuli su sinoć oko 23 sata, dok je njihovo troje maloljetne djece lakše povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se desila na magistralnom putu Podgorica - Nikšić, u mjestu Lužnica.

Džip u kome su bili Pavićevići sletio je s puta, iz za sada nepoznatih razloga, krećući se u pravcu Nikšića.
    najezio sam se kad sam vidio ovo prije dvije-tri ure odje
    ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Krivica se uvjek svaljuje na puteve i svaljuje se na Policiju kako ne rade svoj posao kako treba ,ali najveci krivci svake saobracajne nesrece su VOZACI koi ne postuju pravila saobracaja.Meni nije za pohvalu to koliko je ko vozio i dje to radio to mi je ruzno jer se svaki dan desavaju nesrece koje odnose zivote kako onih koi voze pa i onih koi su neduzni kao onaj slucaj u Baru stradali ljudi na trotoaru.Svi koi se glupiraju u saobracaju ocigledno im nije stalo do svog zivota ali zasto ugroziti zivot nekog drugog ,i na druge treba misliti.
    Za brze voznje imate trke i kad je vec neko mangup neka kupi sebi automobil za trku i ucestvuje lijepo kao covjek kao sportista nego ovako na 200 km/h i misli da je extra vozac.Katastrofa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam što i kako, ali nešto treba poduzeti!!!!!!!!

Page 7 of 19 FirstFirst ... 3456789101117 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)