:mrgreen:
Quote Originally Posted by AnotherWorld View Post
Mozda sam ja taj koji je presao granicu "pristojnog" - ali si ipak ti taj koji je presao "granicu" normalnog, jer ovo sto ti pricas/pises nema dodirnih tacaka sa realnoscu i pamecu

Bravo.A sad se vrati i procitat SVOJU prethodnu recenicu, i zatekni sebe u protivrijecnosti ...

Daj mi link da ne zivim u neznanju (ali ne sa nekog "katalonskog" foruma)
Ljudska glupost je neunistiva...

Jos jedna u nizu jadnih zabluda u kojima zivis - al nebitno, sve dok me to zabavlja :lolblue:

Liberalom?!?Tvoji stavovi su sve samo ne liberalni - sto i ne cudi, znajuci sta ti "liberali" sa ovih nasih prostora podrazumjevaju pod pojmom liberalizam, i koliko njihova "liberalna" praksa i "liberalno" pomanje stvari zapravo naginju ka savremenim vidovima fasizma/sovinizma

Hvala na savjetu, iako ga smatram savrseno nepotrebnim Bicu uljudan pa cu ti uzvratiti kontra-savjetom:
Pokusaj da nadjes konstruktivnije nacine za oslobadjanje od frustracija i kompleksa od odredjenih segmenata zivota i pojava o kojima se ovdje diskutuje, ne iz razloga sto me/nas davis neargumentovanim i stupidnim tvrdnjama, vec zato sto sebi rusis taj prividni kredibilitet i tu, kao slamcica tanku mogucnost da neko za ozbiljno uzme to sto pricas
Znao sam da ce uslijediti pozivanje na normalnost, da na normalnost koja je danas najobicnija floskula iza koje se takvi skrivaju.
Protivrjecnost samo ti vidis, mozda ti izgleda cudno ali je tako.
Na spanske linkove sigurno nema toga, a tebi su koliko vidim samo madridski validni i vjerodostojni.
Kaze se da ljudska glupost nema granica, sto bi se moglo reci i za tvoju drskost.
Jeli zabluda ili slucajno forsiras maternji, necemo o tome vjeruj da sam kojim slucajem i ja bih krio
O tvojim stavovima necu, radije da ostanemo uljudni.
Hvala na kontra savjetu, ali kako sam zadovoljan pa nemam frustracija i kompleksa apsolutno mi je nepotreban.
Dobro je da ovo niko ne uzima za ozbiljno pogotovo ne ti, tako da neces odgovoriti. Pa da i ja prekidam, ako ne iz obzira prema tebi onda prisojnosti radi. :-D