Page 610 of 830 FirstFirst ... 110510560600606607608609610611612613614620660710 ... LastLast
Results 15,226 to 15,250 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

Jel realno da su tolki g*vnari??
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Onda pitanje za ove iz Telekoma sto ofijavaju ovuda...Zasto MTV Dance ode u dodatni paket moze li se znati ?

Thanks Thanks Given 
    2,878
    Thanks Thanks Received 
    3,482
    Thanked in
    1,561 Posts

Ja im placam 50e, stvarno bi trebalo da mi daju hbo ili nesto slicno, a ne da stalno micu kanale jb ih magarac
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    2,074
    Thanks Thanks Received 
    3,373
    Thanked in
    1,856 Posts

^ Aha, prije ćeš dobit zelenu kartu na lutriji za Ameriku.
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Zedd View Post
    ^ Aha, prije ćeš dobit zelenu kartu na lutriji za Ameriku.
    rekoh ja samo da ubace jos cartoon network 2 i skupidubidu 2 i ponuda kanala extra,da nista ne diraju vise

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Ne znam cime je to mtv dance "zasluzio" da predje u dodatni paket, ali u svakom slucaju, ovo nije prvi put da se radi...i da niko ne objasni zasto. Umjesto da se prosiruje spisak kanala, oni rade na smanjivanju...logika vs interes = interes uvijek.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Juce sam primijetio da je MTV Dance prebacen u Plus paket... To je britanska verzija MTV koji emituje najnovije hitove, pa i hitove iz proslih godina, pa i decenija...
    Moje je misljenje da to nijesu trebali uraditi, iz prostog razloga, sto na ETV platformi ima svega 4 muzicka kanala!

DM SAT ne gledam, jer nijesam ljubitelj narodnjaka i ostalih kafanskih zanrova...

MTV Adria nije po mom ukusu, jer se tu emituju mnogi muzicari sa ovih prostora, sto je, priznacete, nekvalitetno! Takodje se tu prikazuju razne kratke zabavne serije/filmovi, kojima nije mjesto na muzickom kanalu.

Jedine koje sam preferirao su MTV Dance i VH1 koji su dobri! Jer stalno imate dobre hitove na njima.

Ako je Telekom htio da popularise Plus paket (na sta ima pravo), onda je to mogao uraditi tako sto je trebao dodati neki novi muzicki kanal u tom paketu! Pa ko hoce da i taj kanal da ima u ponudi, neka aktivira Plus paket, a ko nece, ima ovih 4 kanala.

Vidim da nema ni bosanske BN TV, odjednom nestala...

Takodje, jeste li primijetili da vise ne rade ni portali Antene M kao i Extra Zabava? Kad ulazite u prvi, izbacuje vam sivu pozadinu i to je to, dok kod drugog izbacuje informaciju "Error 400"...

Nadam se da ce nadlezni u Telekomu ispraviti ovaj problem.

@Bugi, znam dobro sto pricam (jer u suprotnom ne bih ni rijec o tome izgovorio/napisao) i stvarno ubuduce (na vec ispricanu temu) nemam namjeru se s tobom raspravljat, jeli Telekom iz komercijalnih ili tehnickih razloga uvodio ISDN sa ADSL tehnologijom. Pozz.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by bojankov View Post
    Extratv ide oko 3Mbps,znaci sa snimanjem oko 6Mbps...HD kanal u toj kompresiji ide oko 7Mbps
    Otprilike
    Tacno tako. Treba podesiti internet i video profile na broju., trazite to od tehnicke podrske. Cini mi se da je profil od 18Mbps ili mozda 15Mbps maximum. To ce vam garantovati da kad gledate i snimate imate full brzinu interneta, ali ne i ako gledate HD kanal, bez obzira sto u prostom zbiru ima lufta(makar nije moglo dok sam bio na bakru) video profil im nije bio prilagodjen. Sve ovo pada u vodu, ako je parica losa, jer ako stave jaci profil, a parica ne trpi veza puca. Sve u svemu dok ne stigne optika trpite...

Thanks Thanks Given 
    635
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

Quote Originally Posted by prezla View Post
    Juce sam primijetio da je MTV Dance prebacen u Plus paket... To je britanska verzija MTV koji emituje najnovije hitove, pa i hitove iz proslih godina, pa i decenija...
    Moje je misljenje da to nijesu trebali uraditi, iz prostog razloga, sto na ETV platformi ima svega 4 muzicka kanala!

DM SAT ne gledam, jer nijesam ljubitelj narodnjaka i ostalih kafanskih zanrova...

MTV Adria nije po mom ukusu, jer se tu emituju mnogi muzicari sa ovih prostora, sto je, priznacete, nekvalitetno! Takodje se tu prikazuju razne kratke zabavne serije/filmovi, kojima nije mjesto na muzickom kanalu.

Jedine koje sam preferirao su MTV Dance i VH1 koji su dobri! Jer stalno imate dobre hitove na njima.

Ako je Telekom htio da popularise Plus paket (na sta ima pravo), onda je to mogao uraditi tako sto je trebao dodati neki novi muzicki kanal u tom paketu! Pa ko hoce da i taj kanal da ima u ponudi, neka aktivira Plus paket, a ko nece, ima ovih 4 kanala.

Vidim da nema ni bosanske BN TV, odjednom nestala...

Takodje, jeste li primijetili da vise ne rade ni portali Antene M kao i Extra Zabava? Kad ulazite u prvi, izbacuje vam sivu pozadinu i to je to, dok kod drugog izbacuje informaciju "Error 400"...

Nadam se da ce nadlezni u Telekomu ispraviti ovaj problem.

@Bugi, znam dobro sto pricam (jer u suprotnom ne bih ni rijec o tome izgovorio/napisao) i stvarno ubuduce (na vec ispricanu temu) nemam namjeru se s tobom raspravljat, jeli Telekom iz komercijalnih ili tehnickih razloga uvodio ISDN sa ADSL tehnologijom. Pozz.
    Izgleda da polako prelazis na stranu nezadovoljnih korisnika, ako sam dobro shvatio najvise te pogodila "Error 400" poruka. A jednom kad predjes, nema ti povratka...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobio sam obavestenje da od 14. oktobra do 28. oktobra mogu aktivirati i gledati pinkove kanale besplatno. Ukljucio sam pink paket 15. i iskljucio sam ga 26. jer znam da deaktivacija paketa moze da potraje, ali isti dan se deaktivirao, dakle nije 28. ili 29. i prije neki dan gledam na racunu obracunat pink paket.

I sto kazete, nema sta da se gleda, a nema sta ni da se slusa sad.

Uskoro se prebacujem na drugu kablovsku, ovo je sprdnja.

Thanks Thanks Given 
    30
    Thanks Thanks Received 
    975
    Thanked in
    526 Posts

Nisam 100% siguran ali mislim da nije pisalo da mozes da aktiviras nego da ce biti aktivirani i stvarno jesu..
    doslo vrjeme da se promijeni potpis :)

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    Izgleda da polako prelazis na stranu nezadovoljnih korisnika, ako sam dobro shvatio najvise te pogodila "Error 400" poruka. A jednom kad predjes, nema ti povratka...

"Once you go black, you'll never go back!"

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by napalm View Post
    "Once you go black, you'll never go back!"
    Jesi li to neđe crnca probao?
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Thanks Thanks Given 
    2,439
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Sto ti prozivas napalma da je gay? Sad ce te sprzit napalmom...
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    69
    Thanked in
    58 Posts

Quote Originally Posted by donni_brasko View Post
    Jesi li to neđe crnca probao?
    ustvari se to odnosilo vishe na kesicu prezle, nego na @TojEmojbrat.
    (Ako je nekome hladno naka se ugrije na , nemojte samo da se opechete, pa da ja budem kriv :nightmare: )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ToJeMojBrat View Post
    O kakvim "stranama" ti pricas? Ja sam iznio stav da nijesu trebali prebacivati MTV Dance iz osnovnog u plus paket, jer sam stvarno taj kanal cesto gledao/slusao! Dakle, nijesam (kao ovdje neki) sirio dezinformacije i uvrede!

To da sam shvatis i razlikujes!

Ali, nema veze... Aktiviracu plus paket pa cu ga i dalje imat...

Ovo u vezi "Error 400" je problem koji traje duze vrijeme, pa se nadam da ce se to rijesiti, a to nije samo moj problem... Ili makar, da Antenu M i Extra Zabavu uklone sa liste, dok to ne poprave, kao prije sa Vijestima...

I sebe bih ispravio, u Extra TV postoji vise od 4 muzicka kanala, jer imamo Pink paket! Previdio sam to i izvinjavam se...

Moje misljenje je da bi trebalo pakete razvrstati ne po emiter-u/ima, vec po sadrzini/zanru nekog kanala... Dakle da imamo muzicki paket, gdje cemo imati sve kanale koji su muzickog karaktera! Isto tako i za ostale.... Trebali bi u Telekomu da i o tome razmisle!

I da, moje "negodovanje" (prije bih to nazvao ZALJENJE) zbog kanala MTV Dance NE MIJENJA MOJ STAV, a to je; EXTRA TV JE NAJBOLJA TV PLATFORMA U CG!!!

Znam da cu neke spamere sa ovom porukom "politi lednom vodom", ali sto cete kad nemam tople vode....

Extra TV ima pretplatnika koliko Total i njegovo mezimce u posrtanju BBM ZAJEDNO.... Meni to nesto govorka....

Quote Originally Posted by inception View Post
    Dobio sam obavestenje da od 14. oktobra do 28. oktobra mogu aktivirati i gledati pinkove kanale besplatno. Ukljucio sam pink paket 15. i iskljucio sam ga 26. jer znam da deaktivacija paketa moze da potraje, ali isti dan se deaktivirao, dakle nije 28. ili 29. i prije neki dan gledam na racunu obracunat pink paket.

I sto kazete, nema sta da se gleda, a nema sta ni da se slusa sad.

Uskoro se prebacujem na drugu kablovsku, ovo je sprdnja.
    Tvoja greska! Paket se SAM aktivirao, i SAM deaktivirao! Posto si ti sam aktivirao, sistem je to prepoznao kao da si ukljucio paket do kraja mjeseca, a ne do 27. oktobra... Pokusaj da napises u pismenoj formi prigovor i isti posalji u bilo kojoj poslovnici Telekoma! Uradi to pa nam javi! Pozz.
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

I sta bi za MTV Dance, pojeo vuk magarca i to je to? Moze li se pisati, tj. ima li se okosta pisati kakva peticija da se vrati, posto ako i ovo prodje, necemo imati 10 kanala u osnovnom paketu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by iPhone View Post
    I sta bi za MTV Dance, pojeo vuk magarca i to je to? Moze li se pisati, tj. ima li se okosta pisati kakva peticija da se vrati, posto ako i ovo prodje, necemo imati 10 kanala u osnovnom paketu.
    Da su bar kanal MTV Adria prebacili tamo, nikakve stete....
    Mislim da cemo tesko uticati na Telekom da vrate MTV Dance u osnovni, jer je to njihova interna odluka....

Najgledanije kanale prebacuju u dodatne pakete, zbog popularizacije istih, a najmanje gledane jednostavno sklone sa liste...

Pored MTV Dance, cesto sam gledao i Zone Reality koji je davno izbacen iz ponude.... Ali tu je statistika neumoljiva! Najmanje je gledan i leti iz ponude....

Evo za vracanje MTV Dance imas moj glas, dakle u startu 2 glasa.... Podrzite i ostali....

Samo bih zamolio nedobrocudne ljude da ne zloupotrebljavaju ovu mini peticiju, tako sto ce da krenu u orkestrirani napad na Telekom i njihove zadovoljne korisnike, vec da je bar podrze....

Potrudite se... Nije tesko!
    NO
    SPAM,
    LIE,
    INSULT!!!

Thanks Thanks Given 
    635
    Thanks Thanks Received 
    329
    Thanked in
    204 Posts

O kakvim "stranama" ti pricas? Ja sam iznio stav da nijesu trebali prebacivati MTV Dance iz osnovnog u plus paket, jer sam stvarno taj kanal cesto gledao/slusao! Dakle, nijesam (kao ovdje neki) sirio dezinformacije i uvrede!

Ovo u vezi "Error 400" je problem koji traje duze vrijeme, pa se nadam da ce se to rijesiti, a to nije samo moj problem... Ili makar, da Antenu M i Extra Zabavu uklone sa liste, dok to ne poprave, kao prije sa Vijestima...

I sebe bih ispravio, u Extra TV postoji vise od 4 muzicka kanala, jer imamo Pink paket! Previdio sam to i izvinjavam se...

Moje misljenje je da bi trebalo pakete razvrstati ne po emiter-u/ima, vec po sadrzini/zanru nekog kanala... Dakle da imamo muzicki paket, gdje cemo imati sve kanale koji su muzickog karaktera! Isto tako i za ostale.... Trebali bi u Telekomu da i o tome razmisle!

I da, moje "negodovanje" (prije bih to nazvao ZALJENJE) zbog kanala MTV Dance NE MIJENJA MOJ STAV, a to je; EXTRA TV JE NAJBOLJA TV PLATFORMA U CG!!!

Znam da cu neke spamere sa ovom porukom "politi lednom vodom", ali sto cete kad nemam tople vode....

Extra TV ima pretplatnika koliko Total i njegovo mezimce u posrtanju BBM ZAJEDNO.... Meni to nesto govorka.... .
    Svima je jasno sta ti ovdje siris a cisto radi polemike, moram ti reci da tvoje "zaljenje" ide pravo na ruku T-coma. Umjesto da im ciljna grupa budu korisnici koji zele nove kvalitetnije kanale/servise, t-com ciljna grupa je ta da ti uskrate nesto sto si imao/koristio i da ti to dodatno naplate jer si navikao da to koristis. I tu tvoje negodovanje/zaljenje meni izgleda zalosno, svoj muzicki ukus (koji si obrazlozio na nivou diplomskog rada) ces dodatno placati t-com-u aktivacijom dodatnog paketa. Bas kao sto T-com zeli da to uradis (ovo cisto da ti to sam shvatis i razlikujes)! Pa ti negoduj i zali, predlazi muzicke pakete ali ne i sportske sa najboljim sportskim kanalima, organizuj peticije, glorifikuj T-com na racun konkurencije, plati dodatno i budi srecan, sta god...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Extra TV ima pretplatnika koliko Total i njegovo mezimce u posrtanju BBM ZAJEDNO.... Meni to nesto govorka....

Tvoja greska! Paket se SAM aktivirao, i SAM deaktivirao! Posto si ti sam aktivirao, sistem je to prepoznao kao da si ukljucio paket do kraja mjeseca, a ne do 27. oktobra... Pokusaj da napises u pismenoj formi prigovor i isti posalji u bilo kojoj poslovnici Telekoma! Uradi to pa nam javi! Pozz.
    extra tv najbolja platforma HA HA HA
    tehnički najbolja DA, ali džabe kad nemaš ponudu kanala,
    kad ubace normalne kanale biće najbolja,
    pinkovi me ne interesuju smeće

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nije mi jasno kako i zasto nemaju FOX kanale. Veliki minus!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Pogledajte fb stranicu pi coma i sve ce vam biti jasno. "Stotine" zadovoljnih korisnika...prezla bi trebao da uzme i moderira tu stranicu i objasni ljudima neke stvari.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    6 Posts

Da su bar kanal MTV Adria prebacili tamo, nikakve stete....
    Mislim da cemo tesko uticati na Telekom da vrate MTV Dance u osnovni, jer je to njihova interna odluka....

Najgledanije kanale prebacuju u dodatne pakete, zbog popularizacije istih, a najmanje gledane jednostavno sklone sa liste...

Pored MTV Dance, cesto sam gledao i Zone Reality koji je davno izbacen iz ponude.... Ali tu je statistika neumoljiva! Najmanje je gledan i leti iz ponude....

Evo za vracanje MTV Dance imas moj glas, dakle u startu 2 glasa.... Podrzite i ostali....

Samo bih zamolio nedobrocudne ljude da ne zloupotrebljavaju ovu mini peticiju, tako sto ce da krenu u orkestrirani napad na Telekom i njihove zadovoljne korisnike, vec da je bar podrze....

Potrudite se... Nije tesko!
    Ako vec vode racuna o gledanosti kanala...sto koji moj jos onda imaju u ponudi tv monde i teutu koje niko ne otvori ni iz znatizelje. No...Eto i od Prezle glas, ajde da probamo uciniti nesto svi zajedno, pa ako ne mogne, idemo na pivo nedje i da jadikujemo sto nas je*u sa ponudom kanala

Quote Originally Posted by BanneD_1 View Post
    Nije mi jasno kako i zasto nemaju FOX kanale. Veliki minus!
    I ja sam to pitao vec ranije, za SK i FOX....jednostavno...SBB iz Srbije im ne dozvoljava, jer imaju prava na njih oni, a ovi nasi se i ne trude - MOŽDA - da to zaobidju, posto mi vise nemamo sa Sr. nista zajednicko, sem granice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

Kolko treba vremena T-comu da extra trio start pretvori u extra trio maxi...
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    45
    Thanks Thanks Received 
    71
    Thanked in
    49 Posts

Quote Originally Posted by citizen View Post
    Kolko treba vremena T-comu da extra trio start pretvori u extra trio maxi...
    Meni su isti dan aktivirali...
    Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...

Page 610 of 830 FirstFirst ... 110510560600606607608609610611612613614620660710 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)