Odlican raspored u prva tri kola.
Uz 7 ili cak svih 9 bodova bi opusteno igrali naredne dvije kuci sa Rusima i Svedjanima, pa sta se uradi uradi.
Opet, ako kiksnemo u prve dvije, pisi propalo.
Printable View
Odlican raspored u prva tri kola.
Uz 7 ili cak svih 9 bodova bi opusteno igrali naredne dvije kuci sa Rusima i Svedjanima, pa sta se uradi uradi.
Opet, ako kiksnemo u prve dvije, pisi propalo.
U pravu je, Recordare, ne treba se nadati previse. Svaki put kad smo ocekivali najbolje, stvorili smo ili ogroman pritisak ili smo previse opustili fudbalere.
Cim novinari krenu 5 utakmica prije kraja kvalifikacija da kalkulisu koliko bodova nam treba da zavrsimo prvi ili drugi, e tada znam da smo ispali.
Ovaj put, idem opusteno na utakmice, bez ikakvog hajpovanja, da pratim reprezentaciju. Nekad nijesmo imali ni tu privilegiju. Ja vjerujem da cemo ispuniti taj cilj, jer sve dodje na svoje kad-tad.
Mislim da ova drzava ima dovoljno talenata i kapaciteta da tako nesto i ostvari. Problem su, kao sto rekoste, pogresni ljudi na pogresnim pozicijama.
Ne moze savez da vodi neobrazovani kamatas, zbog kojeg sam zavolio fudbal, pa neka je bio to sto je bio. Nama trebaju strucnjaci sa vrhunskim sportskim obrazovanjem, a ne ulicari.
Dejan Damjanovic @Boske9 5h
Imamo sansi samo da nas povrede zaobidju!!! A i bas mi se ide na ovaj Euro 2016 :))))
Bakić ni na klupu večeras...
Gledam Jong Psv i kako nema navijača, čuje se sve šta pričaju igrači i treneri i samo se čuje - ispred njega stani Aco. Tako, tako.. :D
Boljević imao prečku neku, ovo što gledam u drugo pol..onako, sjabo je imao loptu do sad. Kamera ga nešto često prikazuje, onako individualno..i komentator priča nešto, nego ne razumijem.
Već neko vrijeme, volim da čujem stručnjake kao što je El Re, da se politički opismenim. :D
Kako je loš Boljević.
ima li ko pretpostavku ikakvu ko ce nam igrati sredinu sad protiv gane, i ko ce biti pozadi sa savicem s obzirom da base nema?
Zbilja gledah Drincica protiv Novog Pazar i nista posebno ,grdno li je oslanjat se na igrace iz jelen super lige.
A Drincic inace strasno igra. Gledah Novi Pazar : Partizan i to je tuga kako lose igra, kukali mi sa njim kad nam je on standardan.
evo u isto vrijeme kao prijeki
ne znam u kakvoj je formi Branko Boskovic, Nemanj Nikolic ja vise i ne znam i jednog igraca koji moze igrati sredinu.
Zverotic igra za rezerve Fulama, ovi ostali su se ugasili.
a za Drincica znam kakav je ali nemamo drugog i to je tuga
Što je sa Milanom Jovanovicem, bio je standardan u Lokomotivi, odbrana dobro funkcionise sa njim.
bas me zanima ko ce biti sve pozvan od strane velikog trenerskog maga.
kako sad stoje stvari, od jedanaestorice koji bi trebalo da istrce protiv gane imamo: savica u odbrani, volkov i vesovic (vjerovatno) na bokovima. drincic na sredini i damjanovic u napadu.
ostalo je enigma, makar mene!
:)
Čuš koga će zvat, ove prdnjave što stalno zove i nekog od povremenih reprezentativaca da se hvali kako podmlađuje tim.
na zadnju dobio crveni.
makar je standardan. dakle, nadjosmo jos jednog za sredinu!
:)
Eto ga jos jedan.No sve da skupimo 11 igraca svjetkse klase ostaje nam trener koji je na nivou regionalne lige i bezocni predsjednik fscg.Ne pise nam se dobro dok su takvi ljudi tu.
Evo skupljamo igrače ka' za termin.
----Bozovic(Poleksic)-----
Vesovic---Savic---Kecojevic(Alic)---Volkov
Zverotic--Drincic--Boskovic-Kosovic???
Jovetic-Djordjevic
al golmani brane u opste, nijesam ih vidio da su branili ne pamtim kad
Zverotic u 3 ligu, Kosovic jos nije poceo za novi klub, Drincic los, Jovetic povrijedjen, Alic isto jos nije ta klasa, Djordjevic vise ne igra ni po 5 minuta za Twente.
znaci sve u svemu mi imamo 1 igraca koji je dobar da igra standardno i 2 koji igraju u Srbijanskoj ligi.
protiv Gane 2 kao kuca. kolika god da je poklonjena je. nikad u svom zivotu nijesam igrao protiv Crne Gore na tiket ali malo me drzi. ali opet necu imati srca, pa cu na golove, 3+ i to je to.
1.Božović
2.Kimi pg
3.Albatros
Evo vidjecemo sta ce bit od Zorica. Dako bude nesto od njega makar 2015.
1.Božović
2.Kimi pg
3.Albatros
4.Dutch
Ja ću u odbranu, slabo volim trčat al umijem po noga ožulit,nisam gori od Bataka ili Tanasijevića
Samo da ne uleti kakva banana na teren.
Bra'o, zaboravih na banane, e kako bi nas izuli iz cipela sa kaznama.
"Na stadion pod Goricom trebalo bi da istrče sve najveće zvijezde - tandem Milana Mikael Esijen i Sali Muntari, as Šalkea Kevin-Prins Boateng, Emanuel Agjemang Badu iz Udinezea i Kvadvo Asamoa iz Juventusa, te Mubarak Vakaso (Rubin), Kristijan Atsu (Vitese), braća Andre i Džordan Aju iz Marseja, kao i čuveni napadač Asamoa Đan..."
Veselo bogami...
zar nije trebao danas spisak za Gance
Jok, srijeda u podne.
http://fscg.me/selekcije-2/7351-brno...ed-mikrofonima
Eo ga spisak Gane, 15 golova je primio im ovaj golman na jednu utakmicu prije neki dan, ali zato vezni red ubice.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/selek...sa-crnom-gorom
William Hill 2.30 3.20 2.62
Wilijam Hil dao dobru kvotu i na nas i na Gance.
Citam u DN da su Beciraj i Kasaliaca sigurni. Boske dolazi. Tomasevic i N. Vukcevic su tu,ostalo sve isto