Ne zamjeri. Idemo kao drugi![]()
^
Bilo...
Podgorica Podgoricanima!
Ne zamjeri. Idemo kao drugi![]()
Tu es mon héro!
Kao sto rekoh, trece mjesto, i kantanje u barazhu od ekipe koja ima selektora. I naravno, kad se to zavrsi, Brnovic i dalje ostaje-unaprijedio je rezultate, za Svjetsko nismo stigli do barazha a sad jesmo, i tako dalje.
Treba isposhtovati te momke, navijati za njih i ici na utakmice kad god smo u mogucnosti, ali stvarno mi ne pada na pamet da se vise nerviram oko reprezentacije bez selektora sa polupismenim predsjednikom Saveza. Tako preporucujem i drugima da mnogo opustenije prate utakmice, jer je rezultatski uspjeh sa ovom garniturom na celu nemoguc.
Deserve's got nothing to do with it.
Ja ću uvijek navijati za bilo koga ko predstavlja moju državu, jer rezervnu nemam.
Druga je stvar što se ne slažem sa 95% stvari koje se tamo rade. Samo kad se sjetim kako nas je jedan nebitan fudbaler kao što je Volkov ismijao... nervoza. Da ne pričam o tome kako služimo kao odskočna daska poluprosječnim fudbalerčićima ne bi li zakučili kakav ugovor u Kirigistanu ili Indoneziji. Onda ide sva ta priča o selektoru, predsjedniku, Savezu...
Odlican raspored u prva tri kola.
Uz 7 ili cak svih 9 bodova bi opusteno igrali naredne dvije kuci sa Rusima i Svedjanima, pa sta se uradi uradi.
Opet, ako kiksnemo u prve dvije, pisi propalo.
Last edited by Plejmejker; 24-02-14 at 09:14.
U pravu je, Recordare, ne treba se nadati previse. Svaki put kad smo ocekivali najbolje, stvorili smo ili ogroman pritisak ili smo previse opustili fudbalere.
Cim novinari krenu 5 utakmica prije kraja kvalifikacija da kalkulisu koliko bodova nam treba da zavrsimo prvi ili drugi, e tada znam da smo ispali.
Ovaj put, idem opusteno na utakmice, bez ikakvog hajpovanja, da pratim reprezentaciju. Nekad nijesmo imali ni tu privilegiju. Ja vjerujem da cemo ispuniti taj cilj, jer sve dodje na svoje kad-tad.
Mislim da ova drzava ima dovoljno talenata i kapaciteta da tako nesto i ostvari. Problem su, kao sto rekoste, pogresni ljudi na pogresnim pozicijama.
Ne moze savez da vodi neobrazovani kamatas, zbog kojeg sam zavolio fudbal, pa neka je bio to sto je bio. Nama trebaju strucnjaci sa vrhunskim sportskim obrazovanjem, a ne ulicari.
Last edited by Sandor Kolar; 24-02-14 at 12:02.
Dejan Damjanovic @Boske9 5h
Imamo sansi samo da nas povrede zaobidju!!! A i bas mi se ide na ovaj Euro 2016)))
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bakić ni na klupu večeras...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
Gledam Jong Psv i kako nema navijača, čuje se sve šta pričaju igrači i treneri i samo se čuje - ispred njega stani Aco. Tako, tako..
Boljević imao prečku neku, ovo što gledam u drugo pol..onako, sjabo je imao loptu do sad. Kamera ga nešto često prikazuje, onako individualno..i komentator priča nešto, nego ne razumijem.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Već neko vrijeme, volim da čujem stručnjake kao što je El Re, da se politički opismenim.![]()
I znam da danas je danas
Kako je loš Boljević.
I znam da danas je danas
ima li ko pretpostavku ikakvu ko ce nam igrati sredinu sad protiv gane, i ko ce biti pozadi sa savicem s obzirom da base nema?
Zbilja gledah Drincica protiv Novog Pazar i nista posebno ,grdno li je oslanjat se na igrace iz jelen super lige.
A Drincic inace strasno igra. Gledah Novi Pazar : Partizan i to je tuga kako lose igra, kukali mi sa njim kad nam je on standardan.
evo u isto vrijeme kao prijeki
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ne znam u kakvoj je formi Branko Boskovic, Nemanj Nikolic ja vise i ne znam i jednog igraca koji moze igrati sredinu.
Zverotic igra za rezerve Fulama, ovi ostali su se ugasili.
a za Drincica znam kakav je ali nemamo drugog i to je tuga
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Što je sa Milanom Jovanovicem, bio je standardan u Lokomotivi, odbrana dobro funkcionise sa njim.
bas me zanima ko ce biti sve pozvan od strane velikog trenerskog maga.
kako sad stoje stvari, od jedanaestorice koji bi trebalo da istrce protiv gane imamo: savica u odbrani, volkov i vesovic (vjerovatno) na bokovima. drincic na sredini i damjanovic u napadu.
ostalo je enigma, makar mene!
![]()
Čuš koga će zvat, ove prdnjave što stalno zove i nekog od povremenih reprezentativaca da se hvali kako podmlađuje tim.
Bijo si poziw koi se neodbija
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks