Eto ga jos jedan.No sve da skupimo 11 igraca svjetkse klase ostaje nam trener koji je na nivou regionalne lige i bezocni predsjednik fscg.Ne pise nam se dobro dok su takvi ljudi tu.
na zadnju dobio crveni.
makar je standardan. dakle, nadjosmo jos jednog za sredinu!
![]()
Eto ga jos jedan.No sve da skupimo 11 igraca svjetkse klase ostaje nam trener koji je na nivou regionalne lige i bezocni predsjednik fscg.Ne pise nam se dobro dok su takvi ljudi tu.
Last edited by PrijekiLijek; 25-02-14 at 00:12.
Evo skupljamo igrače ka' za termin.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
----Bozovic(Poleksic)-----
Vesovic---Savic---Kecojevic(Alic)---Volkov
Zverotic--Drincic--Boskovic-Kosovic???
Jovetic-Djordjevic
al golmani brane u opste, nijesam ih vidio da su branili ne pamtim kad
Zverotic u 3 ligu, Kosovic jos nije poceo za novi klub, Drincic los, Jovetic povrijedjen, Alic isto jos nije ta klasa, Djordjevic vise ne igra ni po 5 minuta za Twente.
znaci sve u svemu mi imamo 1 igraca koji je dobar da igra standardno i 2 koji igraju u Srbijanskoj ligi.
protiv Gane 2 kao kuca. kolika god da je poklonjena je. nikad u svom zivotu nijesam igrao protiv Crne Gore na tiket ali malo me drzi. ali opet necu imati srca, pa cu na golove, 3+ i to je to.
Last edited by lepetanac; 25-02-14 at 06:15.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
1.Božović
2.Kimi pg
3.Albatros
I znam da danas je danas
Evo vidjecemo sta ce bit od Zorica. Dako bude nesto od njega makar 2015.
1.Božović
2.Kimi pg
3.Albatros
4.Dutch
Ja ću u odbranu, slabo volim trčat al umijem po noga ožulit,nisam gori od Bataka ili Tanasijevića
Samo da ne uleti kakva banana na teren.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Bra'o, zaboravih na banane, e kako bi nas izuli iz cipela sa kaznama.
"Na stadion pod Goricom trebalo bi da istrče sve najveće zvijezde - tandem Milana Mikael Esijen i Sali Muntari, as Šalkea Kevin-Prins Boateng, Emanuel Agjemang Badu iz Udinezea i Kvadvo Asamoa iz Juventusa, te Mubarak Vakaso (Rubin), Kristijan Atsu (Vitese), braća Andre i Džordan Aju iz Marseja, kao i čuveni napadač Asamoa Đan..."
Veselo bogami...
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
zar nije trebao danas spisak za Gance
Eo ga spisak Gane, 15 golova je primio im ovaj golman na jednu utakmicu prije neki dan, ali zato vezni red ubice.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/selek...sa-crnom-gorom
William Hill 2.30 3.20 2.62
Wilijam Hil dao dobru kvotu i na nas i na Gance.
Citam u DN da su Beciraj i Kasaliaca sigurni. Boske dolazi. Tomasevic i N. Vukcevic su tu,ostalo sve isto
Evo jedna vijest za Kosovo.
http://sportske.jutarnji.hr/mamic-os...-kinu/1168553/
I znam da danas je danas
Gledam spisak, kakva će šega motorna da pane, svjesni nismo.
Gad nas rastegnu gazelice. Da Drinčić trči za onim antilopama po centru, majko isusova.
Bijo si poziw koi se neodbija
A sto je ovoooooooo.Dje su Djordjevic,Bakic,Kosovic,Zoric,Alic i ostala mladjarija.Kad ih sad ne zove na prijateljski djao vam ga je izio u buducnosti.
Odbrana: Savo Pavićević (Crvena zvezda), Marko Simić (Kajzerispor), Marko Baša (Lil), Stefan Savić (Fiorentina), Žarko Tomašević (Kotrajk), Vladimir Volkov, (Partizan), Marko Vešović (Torino), Vladimir Božović, (Mordovija);
Sredina: Nikola Drinčić (Partizan), Branko Bošković (Rapid Beč), Nemanja Nikolić (Dimamo Minsk), Elsad Zverotić (Fulam), Nikola Vukčević (Braga), Marko Ćetković (Budućnost), Blažo Igumanović (Rudar).
Napad: Dejan Damjanović (Đangsu), Fatos Bećiraj (Dinamo Zagreb), Filip Kasalica (Crvena zvezda).
Na jednome možemo svi bit bogu gospodu zahvalni.
Nema Simona Vukčevića.
Bijo si poziw koi se neodbija
Tuga, glavni napadaci rezerve u Dinamo i Zvezdu
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks