Danke. Mozda cu skocit do Hemka.
Printable View
Ne prodajem, imam oko pola litre, daću ti 0,1l (jer se tako razblažuje....0,1l dimera i 1l vode u prskalicu) probaš pa vidiš da li ti odgovara...ako ti se svidja kupiš, a ako ne...onda tražiš kod hemka iz PG ili pahmonta sa CT.
Donijecu sledeci put kad budem dolazio u PG.
Fabia imas manja pakovanja Dimera kod Scekica na zabjelo i u Bolex. Oko 7e je boca, a imas 25e bidon od 10l
e cus nije covjek cuo za dimer-a sa cim si mislio da onaj opere megana patkicu sa taksija sjedista tapacire i motor? sa cetkicom? ili je platio detaljno 50eura? i proda ga kao nov. vidji kako je suv motor hahahh a onda za mjesec dana kad krene da izbija glib iz sjedista a tapacir samo radi sklap
Ja sam mislio da je to oprano i da nema sto da se dira.
E koji si ti car :lolblue: :lolblue:
P.S. Fala dobri ljudi.
Ne, nisam rekao da nastaje smrad, vec da pocnu da se razmnozavaju mikroorganizmi. Kada dostignu odredjeni broj, I pocne njihovo raspadanje onda se pojavljuje smrad, a to move biti od 2 do 4 mjeseca od kada zasnuju koloniju. Da, dovoljno je par minuta ventilacije da se isusi isparivac.
Koliko kosta zamjena zubčastog kaiša i pumpe za vodu za golf 5 dizel automatik..
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ima li sajtova ili placeva da se mogu pogledat auta u svajcarsku?
Jeli probao neko? Preporucujete li neko sredstvo? Sipa li se na pun rezervoar ili......
https://www.youtube.com/watch?v=efIJHf7h5kI
Fabia jel Maki u Donju Goricu?
Koji je od auto placeva najkorektniji?
Sa cijenama nije ni malo korektan....
Dosta ljudi hvali mondo....
Mada najbolje ti je da sam nađeš auto... Dacu ti broj čovjeka u njemačkoj koji će ti provjeriti auto i ako se odlučis njemu uplatis oko 250e... I platiš slepu 650e....
Kad ti dodje auto onda još speditera, mašinski, sisevica i onda ga registrujes
Tako ja završih na kraju. A pola godine sam gledao autodiler i placeve...
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Dje ima da se kupi Valleo filter za klimu sa kucistem(golf 3/4)?
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Zeros u Nk
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Pasat 4 1.9tdi lampica od akumulatora gori. Cetkice ili Kais?
Sent from my iPhone using Tapatalk
^Kažeš da je dobar majstor za mehaniku?
Tvrdim.