povlacim se, kvalitet preair-a je prelosh za moj ukus, loshe kropovan (zapravo nije uopste, ostavili 4:3, a serija je widescreen), strpicu se jos ~nedelju dana za 720p :cool:
Printable View
potonji south park i modern family jebavaju majku.
Šteta što nema nikakvu gledanost...
@verbalni: meni je drago što je loš leak, neće biti fijasko kao peta sezona The Wire kad je pola epizoda u full-u iscurelo prije. Definitivno ću pogledati opet kad izađe prava epizoda, ono je stvarno.... nemam riječi.
@sport89: thepiratebay, naravno.
ili warez-bb :)
A nisam siguran da je leak slucajan, dobar nacin da se podigne hype prije same premijere, ipak oni nemaju para za zesci marketing.
pogledah pilot walking deada. dobar je, mada me nije oborio na dupe. mislim da su mogli vise strpat u tih sat vremena. takodje, ono kad se budi u bolnici je prakticno isto kao u 28 days later.
ali svejedno, mislim da ce biti kickass. kad zvanicno pocinje, 31.?
josh jednom podsjecanje, ove nedelje pocinje i in treatment :)
Taj koncept je toliko izraubovan de je tesko vise nesto novo staviti na sto. Al eto, vidjecemo.
vrijedi li gledati ovu Blue mountain state? Cini mi se shitty ali trenutno je vrlo malo gledljivih komedija.
sta znam, meni je npr. onaj razgovor o zenama na pocetku bio malo usiljen. mada, *****, sve ukupno je vrlo dobro, a meni je rjetko koja serija bash kickass na osnovu samo pilota. a mislim da ce ovo biti veoma cool.
hm, nesto mi se chinilo da su pominjali da ce ici na halloween. doduse, prva epizoda koju smo vec gledali :)Quote:
Osmog, valjda.
a sto znam,nije loshe za prekratit vrijeme,humor je dosta usiljen,gluma... :rolleyes: no ajde kad nemash sto gledat :) najjaci lik tamo mi je onaj thad,kad pocne da vristi umirem mu od smijeha,josh njegove ideje...ahhahha!!!nego,kako mi krivo sto se zavrsi rubikon... :( vrhunska serija,bez greske!
Gleda li iko odavde "An Idiot Abroad" ?!
Dokumentarna serija o putovanjima, urnebesno smiješna (makar meni). Karl Pilkington je čovjek koji mrzi da putuje i šalju ga na razne egzotične destinacije gdje se upoznaje sa kuturom, tradicijom, itd... Ništa mu se ne sviđa. Kakav Englez. :)
Za sad izašlo 5 epizoda. :thumbs_up:
Gledam ja, simpaticno je :p
Otkazaše Capricu... neka, taman da više ne slušam priče oće li neće li.
a neka su vala, ova poslednja epizoda nije bila losa, ali ove prethodne, dosada ziva
Jos nema valjanog torrenta za novu epizodu TBBT. Tsk,tsk.
torrentz tu vala mora bit
Entourage. Johnny Drama.
ima li ko kakav link đe se može pogledati serija Indija, što se emituje sad na tv vijesti? niđe ne mogu naći preko 80.epizode, a interesuju me zadnjih 20 epizoda.. naravno sa titlom..
kakva je nova epizoda it's always sunny http://www.parapsihopatologija.com/f...fault/rolf.gif
jedna od najboljih u seriji uopste. "vidjo morgenstajn" :lol:
ima li ko od vas serijal NSI MIAMI al ono baš sve sa prevodom i tako to?
jesi provalio kako je mcpoyle rekao dennisu 'don't flush' kad je ovaj otisao da povraca :lol:
u bilo kojoj drugoj seriji bilo bi odvratno, ali ovdje je smjesno. i dee kao noj.
nadam se da ce i mcpoylesi i artemis biti malo cesce u seriji, kao i charlijev ujak i cricket.
Evo neznam jeli ko pominjao i gledao seriju Warehouse 13 isto iz Syfy produkcije
Pocela "The Walking Dead"
Nisam htio da gledam onu epizodu sto je izasla na torrent jer sam cuo da nije neki kvalitet. Odlicna prva epizoda a izgleda da ce ovo bit jedna itekeko dobra serija. Nadam se samo da je nece otkazat zbog troskova i drugih gluposti kao i vecinu dobrih serija ovih dana.
sumnjam da ce biti otkazana. prije svega, mislim da ovo ima i te kako sansu da bude hit za AMC [nadam se iskreno da ce tako biti, i zbog rubicona], a djeluje da ce u najmanju ruku imati veoma pozitivne kritike, ako i ne bude velika gledanost.
pominjali, pominjali. sasvim solidna, mada mi se nije nimalo svidjeo kraj druge sezone.Quote:
Evo neznam jeli ko pominjao i gledao seriju Warehouse 13 isto iz Syfy produkcije
Teško da će je otkazati zbog troškova, ima toliko fanova i stripa i zombi horora generalno da je garantovana bar pristojna publika. Dodaj tome one koji samo vole dobar TV... instant hit. Plus, nema mnogo epizoda, prvi serijal samo 6.
Boardwalk, hmm... 5a epizoda je sjajna, ali su je ukakili na kraju nekako... Ali svidja mi se, mnogo, sve vise.
je li gledao ko 'Dexter'. prvi dio prve sezone vrlo dobar onda im je malo pala forma... stigoh do 4. sezone :)
aaaaa boardwalk, kako volim kad se dve zene vole :D
Ja sam stao na petu, koju nisam pogledao do kraja. Nesto mi je istezinjala. Krenucu opet sa gledanjem veoma uskoro, vjerujem u seriju :D
Vidim da je krenuo The Walking Dead. Skida se, pa ce se pogledat to cim bude bilo slobodnog vremena.