Nemoj brate da baksuziras Noletu s takvim prognozama.A ja sam nesto ubijedjen da ce Tsonga pobijediti Novaka, jer sa onakvom igrom, kao protiv nadala pobijedio bi i da mu je dubl na suprotnoj strani mreze
Printable View
Nadal je vec dva mjeseca u strahovitom padu tako da ne mozes da uporedjujes nadala sa djokovicem koji je itekako spreman(ne zaboravi da je dobio federera sa 3-0 sto niko nije upsio jos od 2004 godine)
Ja mislim da ce djokovic da dobije Tsonga, najvise bih volio da bude 3-0 i tako zavrsio AO bez ijednog izgubljenog seta i tako dokaze svoju velicinu.
Pa zar nisu u pravu, malo li je stici do finala nekog GS i biti 2. na WTA listi? :):) Svaka chast Ani, ali za ovakvu Marijinu igru jednostavno mora josh da se pomuchi...
Nisam gledala tog Tsunamija tako da ne znam kakav je, ali poshto mi je Nadal ispao navijam za Noleta. :)
mislim da conga nema sanse protiv djokovica sjutra... budimo ipak realni
Steta za Anu, statistika je pokazala da je izgubila zbog duplo vise neiznudjenih gresaka, a u direktnim poenima su bile priblizne.
Velika je sansa bila kod 5-4 i 0-30 u 1.setu.
Steta za Anu, statistika je pokazala da je izgubila zbog duplo vise neiznudjenih gresaka, a u direktnim poenima su bile priblizne.
Velika je sansa bila kod 5-4 i 0-30 u 1.setu.
imala je sansu kod 5-4 i 0-30 u 1. setu.
kostalo je duplo vise neiznudjenih gresaka, jer su i direktnim poenima bile priblizne.
imala je sansu kod 5-4 i 0-30 u 1. setu.
kostalo je duplo vise neiznudjenih gresaka, jer su i direktnim poenima bile priblizne.
Pa upravo,ako si pažljivo čitao moj post, rekao sam da ako ponovi igru kao protin Nadala biće teško!
Medjutim Tsonga je kao i svaki prosječan igrač, može da igra odlično, savršeno jedan meč a onda padne u igri 100%!
Ubjedjen sam da bi Nadal u narednih 10 mečeva bez ikakvih problema slavio u bar 8-9!
Djoković je upravo igrač koji najmanje odgovara Tsongi!
pametan,zreo, siguran malo griješi ...
Tsonga previše forsira udarce te sam ubjedjen ,,puknu će kao tikva".
Zato priatelju moj ne boj se ništa nego na miru posmatraj novog kralja tenisa!
Tsonga je samo jedan od mnogih prosječnih igrača koji može da ima ,,svoj dan" i to je sve!
Novak je ipak prevelik zalogaj za njega.
Sigurno 3-0!
Nadal igra ,,sirovi" tenis zato je sa njim mogao dok Nole je prefinjeni tehničar i taktičar koji se ne oslanja na ubitačne udarce nego na rafiniranost!
Uostalom sve će se vidjeti sjutra!
Nolak će ga dobiti kao i svakog prosječnog igrača jer Tsonga ne može dva puta u dva dana odigrati vrhunski, jer da može bio bi 2 teniser svijeta a ne bog zna koji!
Što je ovo, poslije posta od podneva mi ne prikazuje nijedan???
mislim se dal da nocas uplatim 50 E na djokovica ili ne....
Ujutro u 9 i po je mec, je l?
jes'.........
Hvala, Djokovicu:D
jesam i ja jedini koji primjecuje kako mnogi pisu po 4-5 istih postova jedan za drugim? Je li ovo epidemija neka, sta li je? Ja uplatih singl na Tsongu, pa cemo vidjeti sjutra
Ja sam imala 3 ista posta pa sam obrisala 2, bilo je nekih problema sa postovanjem...
Mozhe li neko da mi kazhe shto se deshava sa Krstajickom i Radunovickom? Te cure imaju po 20ak godina (tako neshto) i josh uvijek igraju ITF turnire (ili je mozhda Krstajicka pochela WTA, nisam sigurna)...
Sta se desava? Znas li koliko trenera ima u CG koji mogu da spremaju igrace za WTA? Niti jedan. A znas li koliko kosta da idu u inostranstvo da treniraju? Previse za nase uslove...
Njih dvije su odavno u inostranstvu... ;)