sto je crka ovaj forum.ispade moj post prije desert-ovog a postova sam poslije njega.J***** mu oca sa djolem i nolem![]()
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Dobila Sharapova![]()
Evo dobi Sarapova.
Steta sto nijesu u finalu Novak i Ana, to bi bilo lijepo![]()
- Ladan ko taština duša -
Šteta za Anu, protiv ovakvog servis monstruma je morala bit koncentrisanija, ubila je i mreža...
Idemo dalje, Novak je na potezu.
Player, servis se ne mjeri samo brzinom. Federer ne servira brzo, ali ima ubitacan servis, jer je izuzetno precizan. Sto se tice snage i brzine, 206 je sporo za musku konkurenciju, 206 km/h serviraju sestre Williams, a Tsonga je protiv Nadala servirao drugi servis 212 km/, dok je prvi redovno isao preko 220. Rodick je na AO odservirao 237 km/h, i tako dalje... Nole je jos uvijek samo solidan na servisu.
Ana je danas u finalu previse grijesila, od poslednja 4 poena u zadnjem gemu, 3 su bila njena greska. Tako se ne dobija turnir, previse je nervozna bila
Tačno. Izgubila ga je više zbog grešaka kakve se u finalu ne smiju praviti, pogotovo protiv ovakvog protivnika.
Ovo je bio mec bez ikakve napetosti. Sami plasman u finale joj je ogroman uspjeh. Treba jos mnogo da radi da bi bila broj 1.
Unforced errors: Marija 15, Ana 33. To je kljucni faktor u ovom mecu, a sto je najgore, ne bih rekao da je Marija natjerala Anu na te greske, vec je ipak to bilo najvise zbog nervoze. Marija je odlicno servirala, osvojila 90% poena na svoj prvi servis, sto je ubitacno skroz. Sve u svemu, pobijedio je bolji u ovom trenutku, Ani se nema sto zamjeriti. Samo se nadam da ce ostati do kraja korektna, da se nece sad vaditi na neke povrede i vise sile ko Jelena sto vazda cini
Ana nikad gora, Marija nikad bolja.Zasluzena pobjeda Sarapove, samo joj ovaj govor na kraju nista nije trebao)Htjela je da ispadne faca i ql i tako to, ali ono posrala se muski
)Sve u svemu, drago mi je sto je osvojila jer stvarno nije fer da Ana sa onakvom igrom dobije mec.Ima jos puno da radi kao sto rece neko gore.Na kraju, ipak je mnoooogo ljepsa od Sarapove.Neka se barem time tjesi
Uh, lutka moja
![]()
stvarno je loshe Ana igrala u finalu,ali ipak srebro nije nimalo loshe...
u svakom slucaju svaka chast za nju...LUTKA![]()
goooo NoLe
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
Svaka cast Sharapovoj, bila je mnogo bolja.Lagano je uzimala gejmove na svoj servis, Ana je slabo servirala i na svaku razmjenu udaraca se samo cekala njena greska.
Sto se mene tice najradje bi da su obje izgubile, nevjerovatno me iznerviralo njihova ponasanje. Sharava me nervira onako kao pojava, a Ana ima teskih psiholoskih problema - stalno je pod nekom tenzijom, svaki poen slavi kao da je osvojila AO (sto protivnik moze shvatiti kao provokaciju), trazi chalenge kad je lopta metar u out, izmedju poena hoda kao da joj je neko zabo metlu u guzicu i pritom nesto prica sama sa sobom i slavi iako je prethodni poen izgubila.
Sarapova je definitivno u zivotnoj formi!
Dobi Sarapova, mislio sam da ce to Ana pobjediti...
Aooo sto je ovo, Ana nikako da se konsoliduje kada udje u finale...Luce moje...
Sada ostaje da vidimo Djoku oce li sto da ucini.
Meni su obje dobre
Ban u Srbiji zato sto sam crnogorac
Ban u hrvatskoj crnogorac
Ban u crnoj gori crnogorac
...
dobi sharapova pih!
presmijesni su mi komentari na b92tipa "gore glavu Ana, bice jos GS"...
"Ponosan sam na nase tenisere.
Ponosan sam na tebe Ana !!!
Verujem da si i ti ponosna na nas koji smo verovali u tebe, i u pobedi i u porazu...zauvek..."
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Rekoh ja... Marija osvaja lagano
Sjutra josh Nole da izgubi i moj vikend je ispunjen :mrgreen:
laciale,umjesto rogera stavi:
Novak Djokovic,maestro senza rivali.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks