Originally Posted by
montenegrina
Što se tiče stanova u CG, dobro znaš da su svi iz Srbije kojiimaju stanove odje imali i naše lične karte, radiizbjegavanja plaćanaj poreza. Upravo iz tog razloga sada za novu ličnu kartu se i traži potvrda o državljanstvu. Samo strah me ove države i vlasti...Oni su isti krivi za ovakvo stanje, što Srbi imaju tliko vkendica na koje ne plaćaju poreze. Nije problem što imaju ali mora se platiti. er čitavo ljeto oni sami sebi izdaju iste, i ne plaćaju pri tome ništa. To isto će napraviti i Rusi ako se ne reguliše ;)
Što se ostalij destinacija tiče, mee ničim ne privlače Egipat, Tunis i slično. Egipaz jestz elijep zbog par istorijski značajnih somenika, ali prljavština uh...Tamo se ide jer je jeftino. Smatram da Grčka i Turska nemaju ljepšu prirodu od Crne Gore kako neko reče, ali ne osudjujem, svak ide dj emu je ljepše i bolje i sretan mu put.
Italija, Francuska, Španija još uvjek su destinacje kojima ne možemo ni blizu parirati. Ako ovako nastavimo nećemo nikada ni moći.
Dubrovnik je tako blizu i itekako imamo što naučiti. Nekaad je cijenama bio izuzetno inad nas, sada su cijene jednake.
DIDI je u pravu što se cijena na naše primorje tiče, ne mogu senerealno podizati. A za te pare ne dobiješ ni osmjeh nego neku natmurenu facu kojoj je muka što te vidi.
Ako se ne naučimo nčemu, turizam će nam biti zauvijek izgubljena grana umjesto da je najjača jer Crna Gora se cijel amože od toga hraniti. 600 000 stanovnika.
Meni lično godi da nije gužva, ali da to mao turista što dodje bude n anivou i da smo mi sa njima na nivou, a ne juče čekaju autobus i na autobusku sjede po podu, jedu lubenice i sve kore bacaju na asfalt. Pih.
Eto, ja sam tu cijelo ljeto i mogu vam rećiiz prve ruke da je turista neuporedivo manje nego prošle godine u ovo vrijeme.
Ali i to manje se ne ma dje kupat.
Neko je gore rekao da Crna Gora nema plaža, samo kamenje, taj mora da je fulao zemlju i nije znao dje je bio :D
Dovidjence i okpuaću se i za sve vas :)