Prije se moze reci da ti vjerujes u bajke koje ti serviraju "drugari". Znas li uopste kako se zovu ti advokati? Aj napisi ime ovjde.
Sent from my phone
Printable View
Pošto vidim da si vlasnik apsolutne istine ajde fino sa tvojim old money ljaljašima postavi odje ko je advokatska kancelarija za aribitražu i koje su njene reference u ovim poslovima.
A možda, pošto ste vjekovna ariatokratija, možda stavite i koju paru da se država djelimično namiri ako kiksa arbitražu.
Oćete, kad na onu rabotu nokat nikne.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A dobro, Gagarin ide na logiku - kako Crna Gora i nije imala nesto previse arbitraza, onda ni bilo koja kancelarija odavde nema previse iskustva iz te oblasti.
Ali ako je advokat MM i njegova kancelarija, on je dobar advokat i bavi se upravo privredom i sigurno nije "kanta" kako ga nazva.
Nego, rekao bih da se malo skrenulo sa teme :D
Ljudi... Mi smo vec toliko dugo programirani da smo najobicniji otimaci...
Otimaci poput onih gerilaca u Kolumbiji svojevremeno koji su zaustavljali strance u policijskim uniformama i ucjenjivali za novac. Otimaci poput onih koji na vrhu Sahare bukvalno love i otumaju za novac mlade Senegalce i Kamerunce koji pokusavaju ilegalno da udju u Libiju ili Alzir i priblize se brodu koji znaci put u obecanu Evropu...
Jedino kad sebe realno pogledamo u oci i osvijestimo ko smo i sto smo sad i odma, ne u nekom potencijalu i bez ego tripova (sto ce se realno desiti nikad) mozemo o necemu da pricamo. I onda tek treba da pocnemo ne od nule, nego od -17 sa visedecenijskim planovima pocev od obrazovanja i moralnih kodeksa... I sve to zarad generacija koja bi bila djeca nasoj djeci. Do tad mozemo slobodno da stavimo dojc kafu na zastavu.
Momci bez vrijeđanja i škakljivih pitanja. Lijepo se igrajte.
Ostadoh dužan za utiske, fino ih pitah preko telefona radi li restoran (jer su me jednom zajebali tako, pretprošle godine), da se može a la cart poručiti između doručka i večere, radi veli radi.
Uglavnom, ne radi, niti će raditi ove sezone izgleda, nemaju kuvara (a ni dosta hotela u Petrovcu, saznao u međuvremenu), uglavnom dao nam konobar broj brze hrane, naručite veli slobodno, skroz korektan roštilj, slušam i ne vjerujem šta mi priča :D Tako smo se i hranili ove dva dana između doručka i večere, poručimo i čekamo dostavu otprilike sat vremena. (korektan zbilja roštilj, iznenađujuće korektan za brzu hranu na primorju "Garfild")
Što se pak doručka i večere tiče, švedski sto skoroz solidan skroz, uglavnom sve ukusno i svježe, tu nemam (nemamo svi) zamjerki. Takođe dobio sobu odličnu, bez greške dok ovi što su sa mnom, drugu sobu dobiše lošiju, đe klimatizacija nije radila.
U svakom slučaju kao što već rekoh, lutrija sa njima, mada djeca uživaju pa ne mogu reć da smo loše prošli, kad je njima dobro i meni je. :)
https://i.ibb.co/1GMZ4qJd/IMG-20250720-155439.jpg
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Koliko para dnevno?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Evo meni iz Montecase poslase dosta povoljniju ponudu od Rivijere, a inače su skuplji.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
A to su koje cijene ako nije tajna?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zasto Morsko zlo ne cisti obalu kada upravlja sa njom i uzima prihode? Plaze koje nisu izdate treba neko da odrzava. Usce Bojane prljavo smece i plastika svuda. Sramota je da nema wc-a na Miloceru nego ljudi vrse nuzdu u parku. Inspekcije nigdje da kaznjava i nalaze ciscenje.
225 € dan za dvoje odraslih i dijete, polupansion, apartman sa dvije odvojene prostorije, pogled na more. Oko 600 € ukupno nižu cijenu su mi dali kad sam ih zvao direktno nego što su im cijene na sajtu i bookingu. Imaju svih tipova soba dostupnih za sledecu nedelju, sto znaci da je popunjenost tanka.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Nije to lose nimalo
Poštovana,
Dobar dan.
Hvala na poslatom upitu.
Cijena za 2 odrasle osobe, tinejdzer i dijete mlađe od 12 godina iznosi:
-215 eura dnevno u Superior trokrevetnoj sobi (francuski ležaj+ singl ležaj)
U cijenu All-inclusive su uključeni:
-doručak,ručak, užina i večera
-neograničena konzumacija pića tokom cijelog dana
-suncobrani i ležaljke na bazenskom kompleksu
-suncobrani i ležaljke na plaži
-dječije igralište i igraonica
-spa centar (sauna i tursko kupatilo)
-internet
-parking
Boravišna taksa je 1.50 za odraslu osobu dnevno i 0.5 eura za djecu mladju od 12 godina.
Pogled bazen je extra 8 € dnevno, dok je pogled more 15€ dnevno.
Ponuda je akcijska i validna do 01.07.
Rezervacija se aktivira uplatom depozita od 50%, dok se ostatak plaća na recepciji hotela.
Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,
Marija
Hotel Monte Mare 4
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja sam prosle god uplatio stigao u sobu a tamo fleka kao da je neko nekoga ucmekao boze me prosti samo sam cekao da nedje iskoci Horashio iz Majamija
Pokupili se i otisli vratili su mi pare odma... Lokacija je top ali sve ostalo [emoji30]
Sto se tice budvanske rivijere ide im reklama 85e po osobi polupansion
Sent from my iPhone using Tapatalk
150e bi dan po sobi, polupansion, u jednu bili ja i dvoje djece u drugu bili dvoje odraslih. E sad, kako oni to računaju Bog te pita, nisam se htio mnogo cimat, presmotani su :) Uglavno fino bi 2 dana, potrefilo mi se sve ok (sem što restoran nije radio, ali kao što rekoh, reče mi dostavljač hrane da uglavnom svi kubure sa kuvarima, da radi dostave u dosta hotela po Petrovcu, pa mi lakše bi :D) btw, hotel se nalazi praktično na plaži pa malo se plakneš u bazen, malo se oslaniš u more, ležaljke naravno ne plaćaš i ne interesuje te đe ćeš peškire stavljat i ima li gužve jer ti je sve već na ležaljkama u sklopu hotela (50m hoda), uglavnom banja.
Kad pomenuh gužve, na ovoj lijevoj strani obale, barem u 16.30-17h kad smo išli na plažu su poluprazne bile ležaljke, bukvalno da biraš, bješe slobodnih i u prvom redu. Uveče na šetalištu bješe naroda dosta ali ni primać nekom krkljancu kojeg pamtim od prije, restorani polu-prazni uglavnom, ne bih reka' da su zadovoljni ugostitelji. I u Rivijeru ne bješe gužve prećerane, sobe smo mogli da biramo, kao što rekoh već. Prije 15 dana bio na Žabljaku par dana, tamo su svi saglasni bili da ne pamte goru sezonu mada ruku na srce oni i vazda kukaju. :)
Ovo je 200eur na plazi Hotela Mastral, za goste je free. Zato bice digli cijenu da se drugi narod ne mijesa.
Samo bih da podrzim Mojsija. LJudi, mi nemamo puteve, parkinge, plaze, kanalizaciju za vise turista. I ovo je previse.
Cedo vise niej nimalo jeftin. Upredila sam Cavtat recimo hotel Epidaurus i Bijela Park, all inclusive, Cedo je skuplji a neuporedivo je.
Baosici i hotel koji pominje Mojsije, pa Baposic je sad prebukiran, ja s enema dj eokupat kad doma dodjem, setali smo na donji put, ne moze se proci. Kanalizaciaj pomalo smrducka iz onih sahti. A dje svi ti ljiudi iz hotela, parking, ostalo?
Gradi jos jedan Hotel iznad POrta u Kumbor, dje ce ti ljudi i kuda ce doci.
Tako da ovaj masovni turizam, mene nimalo ne odusevljava.
https://i.postimg.cc/8k4C7JNG/IMG-20250608-080949.jpgimage upload host
https://i.postimg.cc/JhjrMtP9/IMG-20250608-081141.jpg
Nikad jače sezone do sad:
https://i.postimg.cc/jtDrmHPg/IMG-f3...41eea44d-V.jpg
Pa kaže Ministarstvo turizma:
https://i.postimg.cc/D7z5B6G0/Screen...-Instagram.png
https://i.postimg.cc/TdncpHz7/Screen...-Instagram.png
https://i.postimg.cc/PhRmdHvX/Screen...-Instagram.png
Na toj lokaciji gore sa slike su kolone i van sezone u prvom dijelu dana, ako je škola pa još padne kiša, i mnogo veće nego ljeti. Da ne pričam ako se dvoje malo čuknu ili padne motociklista...
Mislim, nikakav reper.
Ne znam, kroz Bd bulevar kolaps a plaze i smjestaj poluprazni. Da ima obilaznica vidjelo bi se pravo stanje bolje.
Sent from my phone
Guzve su ogromne na nekim dionicama a ja strpljenja u saobracaju nemam vise.
Danas sam zaobilazio kolonu i neki debil nije htio da se mrvicu pomjeri a imao je 5 metara, nego su nam se retrovizori kacili, meni nista nije bilo i nastavio sam nekih 500-600m do auto perionice.
Ako sam ja debil ne moraju i ostali, ovaj debil je nakon toga okrenuo auto i napravio isti prekrsaj, zaobilazio/preticao kolonu da bi mene 'sustigao' a ja perem auto.
Prilazi, nesto prica i hoce da gleda moj retrovizor...vidi da nema nista i tu je uzeo da komentarise.
Rekoh mu "sledeci put se skrajni" a on kaze: "sledeci put cu direkt u tebe"
Na sta mu ja kazem "dobro, sledeci put idi direkt u mene"
Okrenuo se i otisao. Ja onim smrkom perem auto, malo mi je falilo njega da operem pod punim pritiskom. :D
Sinoć kroz Igalo prošetah sa porodicom....šetalište 60% da kažem puno...od toga 40% ljudi sjedi sa strane po trotoaru, i šeta, razgleda...po neko u ruku palačinka, sladoled...
Sjedosmo u jedan lokal...ja, supruga i 2 dječaka...2 pljeskavice, 1 kaprićoza, 2 kisele vode, đus i kokakola = 35-36€....Pljeskavica košta 9€....
Ne kukam, ne žalim se, znao sam cijene i sve ok, ali da se ne pitamo i da ne zamjeramo ljudima koji šetaju, razgledaju...ili što idu u Grčku, Tursku i sl. Da ne imenujem lokal, siguran sam da je jedan od jeftinijih u igalu....
Prije 2 dana prođoh barkom od Hn do Tivta...plaže poluprazne, nije priča rekla kazala, lično viđeh svojim očima.
Kad spomenu Grčku,giros u restoran 13€,u povratku u Albaniju svratili da se okupaju,baldahin 100€,ležaljke i suncobran 50€...produžili,našli jeftiniju plažu.Utisak iz Grčke generalno pozitivan ali zahvaljujući tome što su promijenili a ne što au finansijski prošli nešto bolje nego kod nas
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk