Radulovic je odlican igrac, sramota je da ga ne zove Filipovic.
Printable View
Radulovic je odlican igrac, sramota je da ga ne zove Filipovic.
(da se oglasim iz kurtoazije)
Didi... Ivan je sjajan momak, dobro ga znam i mogu reći da je jedan od najboljih likova u Budućnosti, ako ne i najbolji... i sve je to OK, ali objektivno - nije zaslužio poziv... Nije igrao protiv Hajduka, na dan objavljivanja spiska (petak) odigrao je katastrofalno u Nikšiću (ne samo on, već i pola tima), tako da jednostavno nije zaslužio poziv za utakmicu protiv Slovenaca...
Dalje... Drago mi je da je pozvan Srđan Blažić i vjerujem da će mu Filipović ukazati šansu... Oko Baše ne želim komentarisati ništa dok ga te večeri ne vidim pod Goricom - sa njim ništa nije sigurno... Dakle, dok ga ne vidimo na terenu, neka je 'zdravo'...
Što se Slovenije tiče - i ranije sam to isticao... Oni su opšta katastrofa! To je njihov najtužniji sastav od osamostaljenja (sigurno)... Uz to, pod Goricom neće igrati jedan od njihovih ponajboljih igrača - defanzivac Boštjan Cesar (WBA - odbrana im je, inače, najsvjetliji dio tima, iako su primili 12 golova u kvalifikacijama) za kojim selektor Kek prekuka otkad je doznao da ovaj zbog povrede propušta sve do oktobra, tako da... Sve izuzev pobjede je neprihvatljivo! Mislim da ćemo ih na sredini i u napadu o jadu zabaviti...
Takođe, mnogo zavisi od toga sa kakvom će ekipom Slovenci izaći na teren...
Podsjećanja radi, prije par mjeseci, Slovenija je u Skardu 'iščupala' bod protiv Albanije, druge susrete u gostima su lagano gubili, mada su u Celju dobro odigrali protiv Holanđana i Rumuna... I pored pojedinih dobrih partija, evidentno je da je riječ o jednoj sasvim slaboj ekipi - čak se mogu usuditi da kažem da su u rangu Mađara, ako ne i slabiji... U kvalifikacionoj grupi, čini mi se da je ispod njih jedino Luksemburg i da će im do kraja kvalifikacionog ciklusa trebati puno truda da na tabeli sustignu i Albaniju, što bi bio veliki uspjeh za njih, s obzirom na sadašnju im poziciju...
Tako... Znači, ipak će utakmica protiv Šveđana najbolje pokazati koliko ovaj tim vrijedi - a ja sam uvjeren da vrijedi mnogo...
pozdrav svima... Nadam se da nikoga nijesam uvrijedio (to zbog moderatora), a ako uvrijedih Iva, on će mi oprostiti - nije to vaša briga...
U koliko sati pocinje mec sa Slovenijom? Mislim na A tim..
u pravu si generalno gledano. ja bih dodao i to da je za nas ovo i dalje velika stvar. stadion pun i sve to, igraci zeljni nekakvog dokazivanja u nacionalnom sresu itd... dok je za slovence ovo samo jos jedan prijateljski mec. eto, uzevsi sve u obzir, recimo da bi sve ispod 2:0 za nase bilo malo razocaravajuce, ili bolje reci - zabrinjavajuce. znaci bicu zadovoljan sigurnom igrom i laganom pobjedom, a ne bih bio posebno iznenadjen i da tu bude goleade, ili sjajne igre sa masu promasenih sansi i slicno. samo se pribojavam neke lose igre koja bi uvukla nervozu u jedan fin fudbalski ambijent koji vlada u cg sad.
eto, toliko od mene. a sad da se kupi ta karta vala :)
Dolazi li luda ekipa iz kotora na utakmicu
ja cu vjerovatno na zapad, jedno fino musko/zensko drustvance se sprema ;)
i meni je par posalica uputilaal kad vidjeh koliko je sati podrzah je na odstojanju dok mi je drobila o kartama koje su samo za sjever i za dno zapada.
al, dobra je ona greote sto ce. nije ona kriva sto ima majicu "vukova" pffff
Baba se jos bila uvalila u onu stolicu i digla noge na sto!
Vazda sam tvrdio da nema tezega posla od shedjenja u kiosk i naplacivanja parkinga, ulaznica, autoputa, tunela, trajekta ... I to da radis cijeloga zivota...
U pravu si, bilo je masu slucajeva da Supersile jedva dobiju tamo neke liliputance, a nekad ih ne dobiju nikako...
Par primjera iz sjecanja
FRANCUSKA - ANDORA 2:0
NJEMACKA - FAROER 2:1
LIHTENSTAJN - PORTUGAL 2:2
i dva "skalpa" Malte protiv jacih ekipa
MALTA - CESKA 1:1
MALTA - HRVATSKA 1:1
I ovo je bilo sve u sluzbenim kvalifikacijski mecevima, borilo se za bodove a ne za prestiz...
Ma sve je to OK,ako se ovi nasi budu borili kao protiv madjara dobicem ih 2 i vise razlike.
može li mi neko reć đe su prodajna mjesta pošto nisam trenutno u pg pa da pošaljem nekog da mi kupi karte!?
prodajna mjesta su ti na salteru sportskog centra moraca
Da se tako izrazim, zajebavaju li se ovi iz FSCG? Na salter ima da se kupe karte za zapad i to samo prva 4 reda do ograde. :mad: Ima i za sjever, ali ko oce da povede malo dijete nema gdje kartu kupit. Nemam rijeci, sramota jedna velika i nepostovanje navijaca od strane saveza. Ja imam neku logiku da ko dodje prvi da kupi kartu, da bi trebalo da dobije bolja mjesta. Ali izgleda da sam ja nesto pobrkao. :rolleyes:
BRUKA !
vjerovatno za sad pustaju karte te, a kasnije ce biti bolja mjesta, ko hoce za sjever da kupi kartu moze to da uradi preko kluba navijaca cg reprezentacije
Quote:
Karte za sjevernu tribinu, samo za navijace, bice u prodaji u ponedjeljak, 22. avgusta, u prostorijama FK BUDUCNOST, od 12-15 casova.
Informacije na telefone 067559572 i 069506037
i, je li doshao Basha?
uteka mu je autobus
eno ga na stop
čeka
E vala mi ga ne bi igra nidje taj gospodin. niti se javlja niti ista zbori. Nista roba.
Ja sam danas čula (ogradjujem se), da je Baša rekao da će igrati samo važne utkamice reprezentacije.
E taj gopodin bi ako je to izjavio po meni dobio jedno Dovidjenja. E sad ćemo birat kad ćemi igrat a kad ne. Gospoda.
A mama mu je iz Srbije pa dok prelomi u glavu ;)
A isog sam misljenja, ako nece kao i svi ostali, ne vidim jedan jedini razlog zasto bi imao specijalan status, pa da je Maradona ili Pele :)