Nisam Hrvat i ne govorim u ime Hrvata vec u ime Crnogoraca. Razlikuju se moji i tvoji pogledi na taj rat. Za mene u tom ratu nista nije 'branjeno' vec je vrsena invazija na teritoriju Hrvatske sa strane Crne Gore. Krajina, Bosna... to se mene ne tice niti ovog topica, tako da ne znam zasto se vracas stalno na to? Podji na neki srpski ili hrvatski forum i tamo do zore razglabaj o Krajini i o cemu god oces.
To sto ti 'imas koji hektar dolje' te ne cini Crnogorcem. Imaju zemlje po CG i Rusi i Englezi i Irci i mnogi drugi pa ih ne vidim da se predstavljalju kao Crnogorci-Irci ili Crnogorci-Englezi.
Kazes, 'Danas je moda biti Crnogorac'. Pogledaj popis s' pocetka 90tih, a isto tako pogledaj i ova dokumenta emigranata iz Crne Gore prilikom ulaska u Ameriku da vidis sta su nam preci bili 1900 godine.
http://img235.imageshack.us/img235/9...ozinicbogd.gif
Malo su poneki zalutali usled epidemije srpskog nacionalizma i histerije koja je zahvatila i Crnu Goru, ali bitno je da su se vratili na pravi put. ;)
Ponovo, pohod na Dubrovnik je bio cista greska i sramota Crne Gore i mi smo im zato dugovali izvinjenje. Toliko sto se Crne Gore tice. Ako zelis da diskutujes o Krajini, ratu u Bosni... otvori zaseban topic pa cemo i o tome. ;)