Taj...
Printable View
U pravu si simke. Crkoh od ljubomore sto ne mogu 10min da prelazim preko ivicnjaka kao ovi low rideri. Evo jos jedna sa wagen festa.
https://www.youtube.com/watch?v=fDtK...ature=youtu.be
Sent from my LT22i
Inace svaka cast na organizaciji vidi se da je bio extra skup. Ovo su kacili valjda na neku zurku kasnije kada su isli. Nagrdili su me sto sam im uvrijedio ove low ridere :-D
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=59646.0
Sent from my LT22i
Ok ali i dalje ne kapiram sta je svrha toga? Da obmanjuje druge da mu je toliko nizak auto i da tako stalno vozi?
Spusti auto toliko da mozes da ga normalno vozis a da opet lijepo izgleda. Ako je ovaj iz Hrvatske vozio ovako do skupa sigurno je i po putu na nekoliko mjesta kacio. Samo se pitam cemu sve to brate. Da bi mu neko rekao kako mu je auto extra. Bruka koliko je patosiran itd itd. A covjek se u stvari pati sa tim autom zarobio se totalno.
Sent from my LT22i
To je neki trip, kao onaj pirsing-rupa, probuše ljudi obraz, uvo, glavu, guzicu, i misle da je to jako lijepo. E meni je spuštanje auta isto tako nejasno kao pirsing-rupa, a i neki laik će mislit da je auto propao da se prosuo po putu tako spušten, dok će u Zagorič znati svi da je spušten...
ma nije to loše, spustio bi i ja moje, nego sam jedinac nemam 5 BRATA sa mnom da me guraju, postavljaju letve i to, pa reko pušti dobro je i ovako :)
fratelo vide ljudi sa okupljanja po dojcland. kapiraju da oni imaju air ride koji košta po 2-3k al ovi nasi uzmu spirale 150e i kao tripuje spusten mu je auto ludnica karting... pušti narod neka se zanima
Pogle ove tute i ljudi balave na ovakva auta. U cemu je fora brate? :-)
http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/radysa5e.jpg
Sent from my LT22i
neka kultura sacuvaj boze...
Oklopno prevozno sredstvo. Šteta što se ne vidi iz svih uglova :D
Sto bi neki rekli: "Koja MOĆ!!!" :/
A ovo da vide na mr forum oduševili bi se. Što se dešava kad naletiš na krš ? Pocijepaš branik, kad naletiš na rupu, pocijepaš svee aaa.
Prije bih pjeske isao nego ovakvu cetvorku vozio :)
Sent from my C6903 using Tapatalk
Znam za toliko da je ovo air ride ali pitam se sta je lijepo ikome kad ga ovako zakuca u pod. Meni licno je ovo grdilo. Pogledaj ovo:
http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/7uzahuju.jpg
Je li 100x ljepse kad ovako normalno tocak popuni ovaj rub + uzivas i vozis se kao covjek + ne puknes tolike hiljade za air.
http://img.tapatalk.com/d/14/06/05/datuzydu.jpg
Ovo je moja cetvorka i eto ja nisam iz tog svijeta da patosiram auto, ne umijem (ne zelim) sredit auto za show-ove i samo za slikanje vec zelim da to auto moze i da se vozi - za sta je i napravljeno.
Sent from my LT22i
O boze koliko neznalica na ovaj forum,ne znas cemu spustanje? Jole vozi tu tvoju karivolicu i ne raspravljaj o autima jer si XXX puta dokazao da pojma nemas.Ljudi za ovakve stvari imaju vikend auto i auto za svaki dan,al si ti previse glup da to ukapiras.
Ljubiteljima automobila auto nije prevozno sredstvo od tacke A do tacke B,no hiljaditi put ti to pisem al mozda ukapiras tamo za 10000 godina-ti i tebi slicnima
Johne spavas li ti u jednu istu sobu sa ur audijem. Da mozda i ne vodite ljubav ponekad?
Sent from my LT22i
A ja tebi ponavljam po hiljaditi put da ti nisi kolekcinar, nemaš rijetka kola, ne živiš u Švajcarsku. Zašto ?
Zato što su kolekcinari gospoda, koji imaju rijetko auto i normalno auto, drže ih u garažu, po struci su pravnici, ekonomisti koji zarađuju toliko para da ih boli K za taj auto što sve mogu da prište. Ti voziš kamion. Zarađuješ 300 eura i gazdi ukradeš 100 eura goriva na kvarno. Od tih 400 eura što izjadiš kad platiš cigare i burek kod Vukčevića ostaje ti 200 eura mjesečno da uložiš u tranje.
Drugo, automobili ti nisu rijetki, to su tranje, niko ih neće, zato ih ne možeš ni prodat, rijetki automobili su mercedes sl 280 iz 67, tvoja "trkačka kola" iz 87 sa probušenim auspusima, lijepljenim sicevima, kitovanim vratima, matiranim limom, iskrivljenim šasijama sa pređenih milion kiliometara, izrabljena, izmučena kola, treba li još da nabrajam ? su sve samo ne kola koja trebaju da se čuvaju. Ja sam evo voljan, da ti platim 100 eura, da ih polijem bezinom i zapalim, da gledam kako gore.
Treće, zbog prethodno nabrajanih razloga plus činjenice da živiš u šupu od zemlje u koju ne možeš lijek u apoteku za bolesnog čovjeka da nađeš a kamoli dio za prastari auto, kako očekuješ da se baviš "sređivanjem" kola na malo brdo iznad titograda ? Preduslov za tvoje snove je garaža, a ovdje su svi vidjeli da držiš auto tako što im krše guraš ispoš guma kako ne bi sletjele niz liticu i ubile nekog malobrđanina.
Meni je sve jasno, osim sta ce ljudima oni televizori u gepeku?
Aj da ti jos jednom pojasnim redom posto vidim da si malouman,sto si sam i dokazao jos podavno,jos ovaj cu ti put odgovorit pa sledeci put procitaj 10ak puta mozda ces i skapirat.Idemo redom
Kao prvo nikad nidje nisam rekao da sam kolekcionar,zna se sta je kolekcionar,kolekcionar ne mozes biti sa jednim-dva-tri auta(niti me takvo nesto ikad interesovalo) al dobro polako naucices samo lagano i bez nervoze
Ne vidim kakve veze ima cime se ja bavim?Da vozim kamion,posteno zaradjujem svoju platu,e sad za razliku od tebe ja nisam lopov pa da imam potrebu da kradem svog poslodavca,mene je moja plata dovoljna+ beneficije koje imam i daleko od toga da mi je plata 300e a i ne bih se burkao kao ti sigurno za 100e
Evo jos jedan od tvojih bisera,kazes da mi auto nije rijetko,tu je tvoja greska,rijetko je itekako.U Crnoj gori postoje samo 5 ili 6 audija kao moj,od toga su 3 moja,jednog sam prodao u bugarsku za malo manje pare nego sto si ti kupio ovu tvoju lamu
Da ista znas koristio bi google kad vec nemas nista u glavu,opste je poznato da je audijeva C4 linija jedna od najkvalitetnih ikad napravljeno,sa celicnim trapom koji bez problema prelazi po 300.000km+ a ne ***** aluminiska koja ti imas i dje moras da se sjekiras ako naletis na koju rupu(al dbr ti se i ne sjekiras,jer kako si i sam rekao ti si zivotinja za auta-to si bar rekao za onu lamu od bmw sto si nekom mrcu uvalio)
Eh da,probuseni auspusi,to je stvarno presmijesna prica jer mislim da se to ni na konik vise ne radi,al s obzirom da se ti kreces u takvim krugovima ti to vjerovatno bolje znas
Vidim emancipovan si nema sta,samo kako se krivi sasija posle milion predjenih kilometara?Vjerovatno je to bio slucaj kod bmw-a tvog pa zato mislis,ali koristi google on ti je najbolji prijatelj
Sto se tice tvoje izjave da zivimo u supu od drzave,pa eto zamisli sa tim bih se sa tobom slozio jer ovdje naravno nemas stvari za auta koja su 2005+ a ne za auta stara 20+ godina,ali fala bogu ima i dalje dobrih ljudi(a ne irvasa kao ti)i sve se moze naci,naravno ne kod nas.Kod nas se ne isplati nista uzimati tako da i ne trazim vise nista ovdje-obicno ili nema toga dijela ili je to neki kineski dio
Sto se tice lokacije dje zivim,pa vidis imam garazu u koju moze bez problema da stane fap 13ca ali u nju ne moze stati 3 auta,tako da bar jedno auto mora napolje,ali vidim ti si time bas opsjednut kao i papirima od tatine vile sa kojom se falis
Toliko o tome moj dragi retardirani prijatelju Jole,svakim danom me sve vise podsjecas na Slavoljuba Miga Stijepovica jer si emancipovan taman kao on.
U zdravlje
Vidim da tebi Jhone smeta ova drzava i sve odje. Pa ti lijepo te tvoje STOTKE od audija spakujes i pljas za srbiju zapalis i tamo ce da ti cvjetaju ruze. I tvoje auto nije rijetko. Nego ga niko nece jer je kanta metalna-trula.
Sent from my TELEFON using VIP TETRAPAK
Amfi, popizdio si me sad. Zasto da ide u Srbiju ako mu se ne svidja kako se zivi odje?
Mozda je on porijeklom hrvat, slovenac,makedonac..? Zasto u Srbiju? Zar su nas toliko zavadili da kad god neko spomene kako se lose zivi odje i da odje ne valja (KAO STO NE VALJA) odma ga nepismeni i neobrazovani "crnogorci" salju u Srbiju?
Pocni da dijelis ljude na dobre i lose, magare jedno. Nego te nije imao ko vaspitati!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Banned preduhitrio si me,mada se ne sjekiram sto on i jole kazu-ionako nemaju sto pametno rec
Dijelim ja ljude kako treba. Ali momak konstatno i kontinuirano pljuje po Crnoj Gori. Vidim na fb mu stoji trobojka pa sam iz toga razloga rekao to. Inace radi mene ako hoce u Zanzibar moze da ide. Samo neka prestane da pljuje po Crnoj Gori isto kao sto ces i ti prestati da se vrijedjas.
Normalno da pljujem kad je puna korupcije i kriminala,kako da ne pljujem kad trazite da vas ovo TELE predstavlja
https://www.youtube.com/watch?v=jTb7LUjDp70
https://www.youtube.com/watch?v=C384Ov7V59A
https://www.youtube.com/watch?v=_n8uuKDaAno
Sto se tice trobojke,uvijek ce se vijorit ispred moje kuce a tebe ako smeta ti se seli za ulcinj ili rozaje
p.s. zar je dotle doslo da mi i fb profil pratis?ako ako
Ne pratim nego sam vidio sticajem okolnosti. A ti nijesi neka licnost da to se profil prati.
Ajmo da se malo koriguju ovi ispadi i da se vrati temi.
Drzao bih je dje bi god zivio,kome smeta neka drzi glavu na drugu stranu.A zastava je trenutno najmanji srpski detalj koji imam u svom vlasnistvu.Al ovdje nije prica o tome cini mi se
Hahhahaha wrh! Inace John, moja ponuda i dalje stoji. Dacu ti 100 eura (slovima: sto eura) da ti zapalim sve tranje koje imas. Pod uslovom da bude javno, znaci spaljivanje moze da se izvrsi i ispred ambasade Srbije kao znak bunta, vici kosovo je Srbija i slicno. To ti je trecina plate zemljace.
Koliko znam, kako u Berlinu tako i u Zagrebu, a i ovdje - nije dozvoljeno isticanje zastave drugih drzava sem u slucaju : ambasada, konzulata ili svecanosti koja je odobrena od strane domace vlade, na povrsinama koje su vidljive sa javnih povrsina : dakle - basta, terasa, vrt, krov i sl. Sportske i kulturne manifestacije su privremenog karaktera, dakle - istices zastavu zemlje gosta/ucesnice za vrijeme trajanja.
Unutar kuce, drzi i fishzilu - za nju sam odgovaras.
Ovo sto sam rekao, sam saznao od prijatelja u koje imam povjerenje. Ako su se oni lose informisali, onda sam i ja. Pa sam vas nalozio na off.
McS ko li im nametnu ovakve stvari kao pojam sredjivanja auta pitam se.
Sent from my LT22i
Ima brate kako nema. Da ga slikavas i okacis na face, instagram, forume itd.
Sent from my LT22i
tzv. air ride - gasni amortizeri, sa vazdusnim jastucima, pomocu kojih elektronski stelujes visinu auta. Sva ova auta sa slika se voze na skoro istoj udaljenosti od asfalta kao sva ta vasa kola, ali za SLIKANJE spuste maksimalno. Vi koji mislite da se ova auta ovako voze, hajde se malo poceskajte po glavi i zapitajte da li bi to bilo uopste moguce.. razmislite malo pobogu..