Normalna stvar za patosirana auta,ne znam sta je tu cudno i zasto bi bilo preseravanje.
Vidi se da bi prednji kraj zakacio da nije stavio daske,za zadnji kraj mu nisu ni trebale
Ne vjerujem... xaxax
Normalna stvar za patosirana auta,ne znam sta je tu cudno i zasto bi bilo preseravanje.
Vidi se da bi prednji kraj zakacio da nije stavio daske,za zadnji kraj mu nisu ni trebale
Ada onaj sa zlatnim bbs zicanim felnama, sa spota za plavnicu.
Послато са GT-S7562 уз помоћ Тапатока
A nije to zeljena boja il sam ja daltonista ne znam:
![]()
Koliko zavidnih i dokonih ljudi ima na ovaj forum sto je ovo...
Da cojek ne povjeruje koliko ljubomore nego dobro oni svi voze nove dzipove i limuzine...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta
Inace svaka cast na organizaciji vidi se da je bio extra skup. Ovo su kacili valjda na neku zurku kasnije kada su isli. Nagrdili su me sto sam im uvrijedio ove low ridere :-D
http://www.vw-club.rs/forum/index.php?topic=59646.0
Sent from my LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ok ali i dalje ne kapiram sta je svrha toga? Da obmanjuje druge da mu je toliko nizak auto i da tako stalno vozi?
Spusti auto toliko da mozes da ga normalno vozis a da opet lijepo izgleda. Ako je ovaj iz Hrvatske vozio ovako do skupa sigurno je i po putu na nekoliko mjesta kacio. Samo se pitam cemu sve to brate. Da bi mu neko rekao kako mu je auto extra. Bruka koliko je patosiran itd itd. A covjek se u stvari pati sa tim autom zarobio se totalno.
Sent from my LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
To je neki trip, kao onaj pirsing-rupa, probuše ljudi obraz, uvo, glavu, guzicu, i misle da je to jako lijepo. E meni je spuštanje auta isto tako nejasno kao pirsing-rupa, a i neki laik će mislit da je auto propao da se prosuo po putu tako spušten, dok će u Zagorič znati svi da je spušten...
ma nije to loše, spustio bi i ja moje, nego sam jedinac nemam 5 BRATA sa mnom da me guraju, postavljaju letve i to, pa reko pušti dobro je i ovako![]()
fratelo vide ljudi sa okupljanja po dojcland. kapiraju da oni imaju air ride koji košta po 2-3k al ovi nasi uzmu spirale 150e i kao tripuje spusten mu je auto ludnica karting... pušti narod neka se zanima
f6
Pogle ove tute i ljudi balave na ovakva auta. U cemu je fora brate? :-)
Sent from my LT22i
17 Al-Isra, 37:
neka kultura sacuvaj boze...
f6
Oklopno prevozno sredstvo. Šteta što se ne vidi iz svih uglova![]()
Sto bi neki rekli: "Koja MOĆ!!!" :/
A ovo da vide na mr forum oduševili bi se. Što se dešava kad naletiš na krš ? Pocijepaš branik, kad naletiš na rupu, pocijepaš svee aaa.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks