Znam za jednog clana koji koristi mtel wimax, i banovali ste mu staticnu IP adresu, tako da se on stalno vraca preko proxy servera. Nema veze tu koji mail nalog koristi za registraciju. :)
Hvala Lijepo. ;)
Printable View
Svi smo mi hvala lepo.
Još jedan apel da se otvore pdf-ovi Sociologija&Psihologija i Zdravlje(uglavnom neto u vezi te tematike. Previše se natrpava toga u Sve i Svašta.
I Starwalkera za moderatora ;)
Već predviđam kakav sadizam od podforuma ima da bude psihologija (ako ga bude).Od emocionalnih vampira do pravih ljubavi.
Najebali smo. :D
Ja predlazem da se otvore sledeci podforumi: Lov i ribolov (za sve ljubitelje lova, ribolova i oruzja), Pravoslavlje (imamo Religiju i filozofiju, ali nemamo podforum iskljucivo za pravoslavne vjernike, ipak smo vecina), Navijaci, Kladionica, Fotografija, Zona Sumraka (podforum za sve nas koji volimo da diskutujemo o NLO, nerazjasnjenim misterijama, zavjerama...), Brak i porodica, i naravno Svjetsko prvenstvo u Juznoj Africi. :D
jedan od bas potrebnih pdf-a je nesto tipa "Ljepota i zdravlje" i red bi bio da se iz pdf-a "Umjetnost" izdvoji pdf "Fotografija" i tamo premjeste svi topici vezani za fotografiju. a ne da u LIKOVNU umjetnost i DIZAJN budu fotografske teme.
tol'ko od mene
Ako moze i jedan vezan za bankarski sistem u Venecueli.. Kao i branje pamuka nekad i sad..
Starwalker zeli da postane administrator umjesto administratora.
Ma hajde ne lazimo se :mrgreen: Evo i ja josh chekam DIDI da mi da aop na #montecafe.
Ako ti je(i ne samo tebi vec vecini) potrebna tema za tvoj ukus na podforumu ljubav(ili bilo kom drugom),da ti nije svaka za smece-izvoli,imas na raspolaganju da istaknes tvoju kreativnost i sam postavis temu...;) Zaista ne vidim potrebu zasto ne ucinite nesto,vi kojima nesto smeta po pitanju toga pa postavite sami neku i budete akter procvata podforuma koga gledate sa podsmjehom...(ako vec niste u stanju da zaobidjete isti)
fali, a ti bi ga moga' preskočit.
ugasite ovaj forum sad preko ljeta
Ih,Artemis,je*em mu miša.:D
To što ne činimo nešto proističe iz toga što nemamo što reć',pretpostavljam.Za mnoge od 'nas' ljubavni život nije nešto što se dijeli.Naravno,govorim za većinu bez pribavljenih potpisa itd.,nadam se da neću nekog naljutit'.
Ruku na srce,dosta priče na tom podforumu se svodi na klišee koje svi znamo.Ja se samo pitam ima li potrebe ponavljati ili isticati poznato.Te primjere sam uzeo jer će se vjerovatno 'psihološke' teme svesti na priču o nekoj bioenergiji,parapsihologiji i mazanju ljubavnih opekotina nekom kvaziteorijom koju je smislio književnik koji je uzimao previše mačje trave (Koeljo,recimo). :)
Samo to i ništa više.
Takođe ne želim da zvučim kao ogorčeni vukodlak ili tako nešto.Ako budem imao nešto kreativno da doprinesem,doprinijeću.Za sad sam suH.
Za to vrijeme,nadam se da mi je dozvoljeno da se ponekad pojavim i kažem svoje mišljenje.Ukoliko zaista ne prijam ljudima koji zalaze tamo,od večeras obećavam da ću izbjegavati taj podforum i to je to.
Konačno neka inicijativa.