to sto si opisao lici kao da su cetkice,ali ti kazes da si mijenjao anlanser.
onda probaj da pojacas i masu i struju
Printable View
to sto si opisao lici kao da su cetkice,ali ti kazes da si mijenjao anlanser.
onda probaj da pojacas i masu i struju
kako da pojacam masu i struju?
po tvom opisu,automat na alanseru,bendiks ili piksne pa rotor trlja o stator,a sve ovo zavisi jel brava paljenja salje struju na alanser,vidi sa nekim elektricarem da detektujes kvar se ovo cula kazala je kao gledanje u solju i gatanje....
promjeni akumulator
provjeri masu,glavnu koja je zakacena na motor,ako treba da se pritegne,ocisti,promijeni kabal itd.
isto to uradi i sa strujom koja ide sa akumulatora na alanser
salje struju cim mu se cuje automat
moze bit EWS,samo se ne mogu sjetit oce li uopste da vergla kad je on u pitanju na ovaj model
ima u onoj zgradi Nikic trzni centar , snime ti kod i narezu kljuc , meni su trazili 50e za sve to
ps. to u roksped mora da je original kljuc, a inache ti ovlasceni za te takve stvari ubijaju ... jednom drugu su trazili 300e original kljuc sa daljincem
e hvala drugari, dobro je dok ima jeftinijih opcija, znam za ovlašćene servise da gule kožu.
raspitaću se kod ovih što mi preporučiste i nadam se završit što sam planirao.
Ni ja se ne mogu sjetit, kod od e38 pa ovamo ne.
To su i meni rekli. http://www.car-caffe.com/forum/image...es/smile25.gif
Ima li dje blizu Delte da operem motor od auta?
dje najpovoljnije uzet gume??? trebaju mi 225/50/17
Nema potrebe. Imas tamo pjenu za pranje.
Ljudi, danas sam vidio jedan auto, bruka kakav je, ko jahta je, ogroman i sad gledam kad ce krenuti da vidim mu znak ali kad sam vidio kao 3 romba, jedan iznad drugoga bas sam se iznenadio jer nikad ranije nijesam vidio taj znak.
Izgleda kao onaj ogromni Mercedes džip... Bas me zanima koje je to auto.
E to je taj Fabia :) samo je imao one niskoprofilne gume i felne ko da su srebrene... A on nesto zlatna boja, znaci prejak, na maka se.
Evo ovaj, samo svijetli
http://static.cargurus.com/images/si...-pic-3762.jpeg
Da da, ima kromirane felme, boja je sampejn, 3,6 V6 motor i dalje je na US rege.
P.S. bas me zanima ko ga je prodao ovamo LOL
Odavno nijesam vidio ljepsi auto. I bas mocno izgleda, ogroman.
Odlicno izgleda, i nije tako los za voznju kao sto znaju bit ameri.
Mozda zvuci glupo ali obrada unutra je bolja nego u ML-a.
A cekaj, koliko on moze kostati?
Bazni sa prednjom vucom je $36 600, fulirani sa 4X4 je 45 000.
Pa cini mi se da nije to nesto katastrofa skupo, u odnosu na ova evropska. Jos onakvog izgleda, jbt ko jahta.
Nije skup, i uzeo bih ga prije Acadije i Outlooka.
Acadia ima ljepsu unutrasnjost i ima vise mjesta.
ko u PG moze da mi uradi ovo sa retrovizorima...mislim na one folije sto se lijepe...ajmo...uputite me na nekoga...i koliko bi ksotalo to?
Attachment 63942
Obrtomjetar sajla na w202 je poluđela. Čas je na nuli, čas na 5.000 rpm. Ko m,i je može dovest u normalu. Kada malo "cuknem" po instument tabli radi dobro neko vrijeme pa opet skače.
Drugi problem je mjerač temperature i potrošnje goriva. Na instrument bali imam rupu za to, ali su mi rekli da postoje serije koje seu dolazile sa tim i one koje to nemaju. Đe se može kupiti da imam i ja spoljnu temperaturu i prosječnu potrošnju.
Inačle ovajj u Nikić ne može da kopira moj. Ne može ni Ilić. Našao sma jednog u BR pa javljam koliko će me koštati.
Za W202 zaboravi prosjecnu.
Obrtomjer nema sajlu, ti imas elektromagnetni obrtomjer. Imas dolje na zvono mjenjaca senzor koji prati 2 sarafa i na taj nacin pokazuje broj obrtaja, ali ti imas problema sa masom instrumentable. Vodi ga kod Rasovica i sve ce ti on zavrsit.
Oprao sam juce motor na selfwash, extra se oprao. A zasto mi se trese kazaljka koja pokazuje koliko idem na sat?
To posle pranja ili...?
Ne, ne, nego od kad sam ga kupio! Posle pranja je odlican! :)
Idem za Tiranu kroz par dana pa treba li medjunarodna ili zeleni ili sta vec od dodatne dokumentacije? Fabia ocu li ga dje natankat kod braće albanaca? :)
Treba ti instrumentabla, senzor, instalacija i td...ne bih se mucio s tim.
Sto se potrosnje tice, treba da imas jednu elektronsku diznu, onda treba da se povezuje sve sa racunarom, onda ti valjda ide druga instrumentabla.
Sipaj ovamo, tamo ti je lose gorivo.