Treba isto sačekat' da Srbija odigra večeras sa Bugarima prije nego što počnemo da 'jurimo Hrvate'. ;)
Printable View
Treba isto sačekat' da Srbija odigra večeras sa Bugarima prije nego što počnemo da 'jurimo Hrvate'. ;)
Nema pun si fora, ne brani mi niko da pjevam, a da sluchajno pocheh kakvu pjesmu na nekoj drugoj utakmici skochila bi horda razjarenih ultrasa da se bije lol... Mrzan termin, zajebavash li me to...? Bila su dva od tri choeka koji su do sad vodili navijanje... Je li im ispod nivoa da vode navijanje kad nije puna tribina...? Vazhno je da se razvije shal england-montenegro i da se proziva grgur... Svaki put kad su bilo shta zapjevali svi su ih pratili iz sveg mozga, vidjelo se da su ljudi doshli da navijaju, nego se fino posrashe po nama... Kako da se o$eca neko ko je pobjegao ili se izvukao sa posla da dodje na $ever...? Kako da se o$eca neko ko je doshao iz drugog grada po ovom usranom vremenu i u ovom terminu da navija, da bi ga na tribini dochekao muk...? Daj ako "velikim vodjama" nije stalo ja cu vodit, ne umijem da pjevam, ne umijem da dignem masu ali mi je bar stalo...
Ne prigovaram ja na brojnosti, na jugu je bilo manje ljudi pa su pjevali svo vrijeme...
Za toma me iskreno zabolje ona stvar, isto kao shto su oni iz zajebancije prozivali na utakmici tako i ja iz zajebancije ovo stavljam...
TOMO OSTANI...
a kako bi bilo da cico proba sa becom od pocetka? daleko od toga da ne cijenim djalovica, ali mislim da je beco prosto previse opasan spic da bi toliko sjedio na klupi.
Prvo, ne moras imena po foruimu razvlacit..drugo jel stvarno mislis da su 3 covjeka sa sipke organizacija, kazem ti da je tu mnogo vise ljudi lise trojke koju si nabrojao!!Oko tog navijanja si nedje u pravu nedje nisi ali mislim da nije razlog za BAS toliko razocarenje :) ipak je to friendly match..bla, bla, da ne meljem dalje!!Ja prvi stigoh na drugo i zavrsih na zapadu jer nisu pustali..pa opet jesu nedje kasnije itd...dosta ljudi je zbog kasnjenja od raznoraznih obaveza zavrsilo na zapadu...a tim ljudima jeste stalo, inace se ne bi "bavili" tribinom uopste i to sto su pjevali bilo je AJd Da SE Malo Javimo tako da te oko toga razumijem u potpunosti!!
Zna li Cico za ovoga čovjeka: http://www.youtube.com/watch?v=ufhwR...&feature=share
Pobrisacu imena, mada ih svi znamo, jer vecinom se oni pojavljuju u javnim nastupima kad je neshto vezano za navijache cg... Veca organizacija je potrebna kad je puna tribina, ali nije toliko teshko organizovati 100 ljudi koji su doshli... Da su se bar potrudili da pokushaju neshto, a i sami su mogli primjetiti da su svi shto su doshli bili spremni da ne shtede glas cijelu utakmicu... Razumijem da ih znash vecinu i da je termin bio nikakav, ali za ovo danas nema opravdanja...
P.S. Quotovao si post, pa edituj i ti imena ako je toliko bitno...
zna sigurno,i ođe je pominjan više puta
on je neđe u rangu damjanovića ili delibašića al manje efikasan činimi se.s obzirom da imamo 5 špiceva on bi vjerovatno bio višak.trebalo bi ga svakako probat al opet nisam baš siguran koliko bi donio novog i boljeg.đalović je tu da fizikališe a i bećiraj takođe.vučiniću nisu ni primać po tehnici nijedan pa taško da bi za njega bilo mjesta.a pored toga dva igrača bi trebala da nam stižu sa dalekog istoka što i njima predstavlja umor veliki.valja ga imat kao rezervu u obziru u slučaju loše forme damjanovića i delibašića
Svakako.Pogledaj Damjanovića samo kakav je na snimcima :).Mašina.Mada,2 gola Mančesteru nije malo :D
http://www.youtube.com/watch?v=vmZ77...eature=related
gusinjac u reprezentaciji? neeeeeeeee :mrgreen:
Stvarno je loše bilo na sjeveru. Jug je postavio primjer kako treba :respect:
Ne priznajem Spaniji da su bolji od nas. :D
"Kaznena ekspedicija"
Kranjčari ponovo http://www.forum.hr/images/smilies/Hail.gifhttp://www.forum.hr/images/smilies/Hail.gif Niko dao dva gola protiv Malte
Kakva partija Pejovica. I bice od onoga Fatica nesto. Treba ga koristit vise u repku, samo mu malo krakter doves' u red.
Fatic je u malom tripu, ali je talentovan to igrac. Dobro je gradjen, ima dobar korak, centarsut, sut... ako ga pripitome, bice tu nesto. Pejovic je bio u potpunom transu, a ko i ne bi poslije onog gola! Beco je gospodin, lagano se upisao, bez mnogo pompe i radovanja, iako pred publikom koja ga voli kao sina. Iskreno, neka mu je srecno kako god odlucio u buducnosti, ali ja mu, za njegovo dobro, zelim da ostane kod nas. Blaga je ironija da u Pristini i Peci nikad nece biti omiljen kao u Podgorici.
Dobro je struchnjaci... Murinjo da dodje za selektora vi bi imali neshto da ga nauchite...
Ima opravdanja, vjeruj mi. Da je bilo ljepše vrijeme bila bi neka stotina više i to je to, ali termin? Ko je mogao doći na utakmicu osim onih koji su mogli izać s posla, radnici treće smjene, nezaposleni, penzioneri i eventualno studenti i đaci. Zna se da je svuda radno vrijeme do 15, 16 ili 17 sati a oni koji rade u smjenama druga im počinje u 15. Eventualno su mogli doć na prvo poluvrijeme. Svaka čast onome ko je mogao izać s posla ali to kod ogromne većine nije mogao biti slučaj. Da je termin bio normalan makar bi 6 hiljada bilo na tribinama. Ja jedva čekam prijateljske u martu jer na prijateljske najviše volim da idem ali na ovu mi nije moglo bit. Osim ako ne bude termin u 7 ujutro a izgleda da oće kako su krenuli. Složiću se sa svima koji su rekli da je trebalo ovo organizovat u Nikšiću jer je ovo bila idealna prilika i tu termin ne bi baš ovoliko umanjio broj gledalaca jer je tamo nezaposlenost veća.
Što se same utakmice tiče ne mogu je komentarisat jer se javni servis nije udostojio dati snimak meča. Samo sam vidio malo pregled. Onaj gol Pejovića je strašan. Dobro je što smo nastavili pozitivan niz i to bez primljenog gola. Kad hoće onda hoće i koji god tim da izađe on je pun samopouzdanja i pobjedničkog duha. Nešto bih rekao i o Kranjčarevom pristupu prema igračima što bih preporučio i ovdašnjim poslodavcima a to je: ''Ako tvom zaposlenom ne ide od ruke nemoj se iživljavat i kritikovat non stop nego ga pohvali i ohrabri kad napravi dobro. Kad ga pohvališ i ohrabriš on automatski dobija dodatni motiv za rad i samopouzdanje a kad ga stalno kritikuješ onda mu je sve muka i ne zna ni ono što zna a ti kao poslodavac imaš najveće štete od toga." Ali ovđe kompleksi rade svoje. Kranjčar je odmah rekao igračima da imamo kvalitet i svakog je hvalio i kad nije igrao dobro jer poznaje psihologiju igrača i čovjeka uopšte. On sad hvali na sva zvona Simona iako ne pruža ono što objektivno može zbog pritiska. Zna on dobro da je to najbolji put da i on zaigra na svom nivou.
A kakav je Pejovic..."Kad sam je poklopio, odma' se vidjelo da ce u go'!" :D