Originally Posted by
Čika Džo
Evo da pitam i ja nešto ođe, pošto su moji pokušaji da ponukam nekog iz T-Coma da dođe i ugradi mi optiku izgleda pali na mrtva ušesa.
Naime, davnog 31. Januara, negdje u nepreglednim dolinama Tuškog Puta ali nekako na vrhu brda, ja potpisah ugovor za Optiku, pomalo bojažljivo a pomalo, bogami, i radosno. Kako to već biva sa firmama koje imaju monopol na nekom tržištu, ljudi jednostavno nemaju vremena za korisnike, naročito ove iz potencijalno opasnih djelova grada koji žive na ivici mita i realnosti, te se svakog dana bore sa alama, jednorozima a ponajviše krilatim lasicama. Znao sam da nešto neće biti u redu, samo nijesam znao što.
Ispostavilo se da iz nekog razloga ljudi ne dolaze da ugrade optiku, čak iako su je uveli u ulaz pola godine ranije, sa većinom stanara. Nakon dva odlaska u T-Com centar u centru (khm) i dva poziva u zadnjih 3-4 mjeseca, planiram ovog petka da ceremonijalno pozovem još jednom i da dignem ruke.
Na kraju krajeva, biću realan, ADSL me služi relativno dobro. Sad, to što 'oću nešto više je čista bahanalija.