Pavle Zabjelo Seljanka(Vojislavljevića 24) do fabrike 19 Decembra je u planu do kraja ove godine? Jel tako bješe?
Ok, hvala za info.
Pavle Zabjelo Seljanka(Vojislavljevića 24) do fabrike 19 Decembra je u planu do kraja ove godine? Jel tako bješe?
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Preko puta hotela city,ima li kakvih naznaka?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Pavle, ima li kakve sanse u Tolose, u ulici Boska Buhe?
Drago mi je da se igramo....
kad cete tu optiku da uvedete u bivsu zgradu simpa(sada je tu restoran carine i market voli) moskovska ulica tj zgrada preko puta vektre. znam pouzdano da svi to zele u zgradi nego su predsjednici ulaza pojmasi stari. imaju po 80godina. okle on zna sto je opticki internet?! ako cekamo na njihovo odobrenje bojim se da cemo ga dobit zadnji u grad a telekom se nalazi u kvart pored naseg. stvarno vam je sistem bzv. kako nemate ljude koji ce da idu od vrata do vrata i zavrsavaju taj posao na srecu nas korisnika za dobrobit telekoma...no nam dolaze ovi iz kablovske montekabl ili kako se vec zovu i bez ikakve price nam izbusise citavu zgradu i postavise svoju opremu vama i nama pred nos!!
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
U toj zgradi nema optike iz dva razloga:
1. Prvi razlog je sto su cijevi kuda treba da se provuce kabal ostecene pa treba platiti gradjevinske radove i dozvole. Uvodi se prvo tamo gdje nema potrebe za tim.
2. Prodaja je obilazila ulaze u toj zgradi od vrata do vrata i zakljucak je da u zgradi zive uglavnom stariji ljudi koje to ne interesuje.
sve ovo opet ne znaci da je nece bit, ali se jos ne zna kad.
"stvarno vam je sistem bzv. kako nemate ljude koji ce da idu od vrata do vrata i zavrsavaju taj posao" - postoje ljudi. Tako se radi od pocetka, ali je vasa greska sto se ne dodjete na skupstinu stanara i kazete da ocete optiku. Ako oce vise od pola stanara, nece predsjednik pravit problem. Ako pravi smijenite ga.
Mi ako udjemo bez dozvole predsjednika skupsitne stanara on ima potpuno pravo da zovne komunalnu policiju i da trazi da maknemo sve sto smo stavili.
penzionerska je zgrada. kad ste dolazili penzioneri su kuci uvjek dok omladina radi... skupstina stanara i predsjednik ulaza su raspad jedan zivi i o nicemu se ne mogu dogovoriti. na te skupstine niko ne dolazi...ako ste isli od vrata do vrata mogli ste obratit paznju na mladju populaciju koja zeli brzi net pa onda da trazite soluciju koja bi zadovoljila obije strane. ovako,mrdnut se nece nista s mjesta nazalost. npr mozda bi uvodjenjem optike dosta ljudi preslo na extra trio zbog bolje slike i ostalih stvari...snimanje ,dukati....mislim da niste dovoljno zapeli sto se ovoga tice. ja iznosim samo jedan mali primjer
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Evo da pitam i ja nešto ođe, pošto su moji pokušaji da ponukam nekog iz T-Coma da dođe i ugradi mi optiku izgleda pali na mrtva ušesa.
Naime, davnog 31. Januara, negdje u nepreglednim dolinama Tuškog Puta ali nekako na vrhu brda, ja potpisah ugovor za Optiku, pomalo bojažljivo a pomalo, bogami, i radosno. Kako to već biva sa firmama koje imaju monopol na nekom tržištu, ljudi jednostavno nemaju vremena za korisnike, naročito ove iz potencijalno opasnih djelova grada koji žive na ivici mita i realnosti, te se svakog dana bore sa alama, jednorozima a ponajviše krilatim lasicama. Znao sam da nešto neće biti u redu, samo nijesam znao što.
Ispostavilo se da iz nekog razloga ljudi ne dolaze da ugrade optiku, čak iako su je uveli u ulaz pola godine ranije, sa većinom stanara. Nakon dva odlaska u T-Com centar u centru (khm) i dva poziva u zadnjih 3-4 mjeseca, planiram ovog petka da ceremonijalno pozovem još jednom i da dignem ruke.
Na kraju krajeva, biću realan, ADSL me služi relativno dobro. Sad, to što 'oću nešto više je čista bahanalija.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Mislim da je ovo tema o optici![]()
Telekom je moja kuca.
ili obrnuto, kad se pomene t-com optika, prva asocijacija je bila - Djetic![]()
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
I konacno rjesenje asocijacija je bozova satro optika![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Jedan je telekom.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
da li je tacno da kad se mijenja password za mail mora da se zove njihov servis i da im se kaze password da bi oni to podesili na ruter?tako da oni znaju tvoj password!?tako su drugu objasnili.....
Takva je tehnologija, net konekcija se uspostavlja i na strani provajdera, pa to treba integrisati... Da ne detaljisem![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks