obrukah se a? pa pitam tebe jer koristis DHD, valjda bi trebalo da znas...
ps. mislim da sam procitao u komentarima na yt-u.
Printable View
e to mi je vec od pomoci :)
imam DHD, i nikad cuo za opciju "auto paljenja wi-fi-ja". Ima apps kao sto su locale i automate it, al ne rade to sto ti kazes da rade... i rade na svakom androidu, a ne samo dhd
Imam problem sa slanjem poruka. Svaku poruku moram po nekoliko puta poslati da bi bila poslata. Iz Tcoma mi kazu da su provjerili, i utvrdili da telefon pokusava da salje poruke preko pogresnog sms centra. Usao sam u podesavanja, opet unio njihov broj sms centra, ali i dalje isti problem. Ima li neko ideju sta moze biti?
Nadji stari neki telefon pa promijeni SMS centar. Može bit da je u SIM karticu ukucan stari SMS centar pa da to pravi problem. Tako sam ja rješavao problem na neke Nokie nove :D
Na android sve radi normalno.
Na istoj kartici u proslom telefonu je sve radilo kako treba.
jel ti telefon dekodiran/skidan sa neke mreze?
moguce da ko god je radio to otkljucavanje, nije ga odradio kako treba. Kao alternativu mozes da koristis ovu app sto je neko maloprije postavio, salje sms za dz, ne radi lose, a digao sam ruke od toga prije X godina. Iako imam unlimited SMS na postpaidu, valjace za sms prema inostranstvu, kao i kad sam u roamingu :cool:
Oce li mi ko rec kako da podesim da mi ne trazi mobilnu mrezu automatski nego manual? Jer mi se telefon zna nakacit na AL mrezu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Mobile network Settings
network operator
Manual
Ja probah ali nikako da mi iskoci opcija manual ? Jedino ako ne znaci manual kada sam kliknem na T-mobile a automatic kada kliknem na "select automatically"
http://i40.tinypic.com/2z3s1zs.png
http://i41.tinypic.com/1zyh2l2.png
http://i39.tinypic.com/vglwyp.png
http://i39.tinypic.com/2lrj21.png
pa odaberi tvoju mrezu sad, od te tri ponudjene ;)
Zna li neko zašto ne mogu da instaliram ovaj najnoviji OTA update za HTC Desire. Skinem regularno (preko check for software updates), install now, pokrene se instalacija, ali se vrlo brzo i prekine (mali android logo i iznad njega znak upozorenja) i pokaže se poruka:
Tel. je rootovan, verzija androida 2.2.Quote:
E:failed to verify whole-file signature
E:signature verification failed
Installation aborted
ne mozes na rootovan tel da instaliras OTA!!
Evo, vidim :) Totalni sam noob za ovakve stvari. Nije mi jasno ni što sam rootovao kad nikakve advanced opcije ne koristim.
prvi tel koji ce dobiti ICS (posle GN-a) - Huawei U8860 Honor :)
imate 'Android Helpdesk' temu za ove stvari!
Je li uzimao ko ovaj Samsung galaxy tab P7500, preko Telenora? Taj je valjda zabranjen u zemljama EU, pa smo mi kao privilegovani... Valja li cemu, za te pare?
koliko je $$$$$ , ima li dje na sajt ponuda i uz koji paket ga daju ...
Ne nadjoh link do same ponude... Valjda uz max paket (sto god to bilo) 6*40 + 60e odmah...
E'o sad vidjeh da je ovaj max paket onaj od 30e, uz maksimalnu brzinu protoka "bez ogranicenja"... Prilicno "hrabro" od provajdera koji nema 3G ni na periferiji PG, a u gradu nema cojka koji se moze pohvalit' da je imao brzinu protoka vecu od 6-7 mb/s
Jeste, to je taj na koji se Apple žalio. Onaj redizajnirani (na koji su se opet žalili) ima na kraju oznaku "N".
Odličan je to tablet. Ne znam kad će da izbace ICS za njega, ali tada će biti perfektan. Tanji je od iPada 2, odličan hardver, sve. Ali ga ja ne bih kod nas uzimao, ne isplati se robovanja.
vec robujem kod njih, i to jos placam bratu net. ovako cu ga dobiti na rate kao postojeci korisnik, cijena ukupna 300, sto je odlicno, i vidjecu da mi kopiraju karticu, pa da imam u isto vrijeme i na tabletu net i na ovom desktop racunaru. mislim da je u mom slucaju win situacija, s obzirom da sam vec korisnik "usluge"
meni treba realna procjena, koliko vrijedi uredjaj sledecehi specifikacija...znaci ne prodajem..samo mi informativno itneresuje sto mislite o specifikacijam i koliko bi mogao da vrijedi u maloprodaji kod nas
PORTS / CONNECTIONS
MicroSD™ slot, Mini HDMI out, USB host,
Mini USB host/slave, 3.5 mm jack for earphones
output, power input
DISPLAY
Resolution: 1024 x 600 pixels
Size: 10” / 25.4 cm
Aspect ratio: 16:9
Type: Capacitive multi touch screen
PROCESSOR
Chipset: Boxchip A10 Cortex A8
Processor speed: 1.2 GHz
MEMORY
8 GB built-in storage capacity
MicroSD™ expandable up to 32 GB
512 MB RAM
SUPPORTED FORMATS
Audio: MP3, WMA, WAV, APE, FLAC, AAC, OGG
Video: up to 2160p RM, RMVP, AVI (H.264/H.263),
DivX (HD) MOV, WMV, MP4, FLV, MKV, ASF, 3GP
Pictures: JPG, BMP, GIF, PNG, TIFF
WIRELESS STANDARDS AND FEATURES
IEEE 802.11b/g/n up to 150 Mbps transfer speed
WEP/ WPA / WPA2 -PSK wireless security
supported
ADVANCED FEATURES
Operating System: Android 2.3.4 (Gingerbread)
Operating buttons: Power ON/OFF, Reset,
Volume Up/Down, Menu, Home and Exit
Built-in microphone
Built-in mono speaker
Built-in front camera: 300K VGA
Tilt sensor
Up to 2160p QuadHD playback
Installed Apps: Alarm Clock, Audio Player,
Browser, Calculator, Calendar, Camera, Email,
File Explorer, Photo/Video Gallery,
Sound Recorder, GetJar App Market
CABLING
Power cord length: 150 cm
BATTERY AND POWER
Type: Lithium-Polymeer
Capacity: 3.7 V 7000 mAh
Charge Time: up to 6 hours
Run time (music): up to 8 hours
Run time (video): up to 6 hours
Power adapter: Input: 100-240 V AC 50/60 Hz,
Output: 5 V DC, 2500 mA
COLOUR
Black
DIMENSIONS AND WEIGHT
263 x 164 x 14 mm (w x h x d)
682 gr
WARRANTY
2 year
Package contents
• Power adapter
• Mini USB cable
• USB host cable
• Start guide
• Manual
IMHO, to je ko kad bi pitao "koliko vrijedi XYZ auto", i onda dao samo tehnicke specifikacije, bez navodjenja modela, proizvodjaca i sl.
Ovo tvoje gore je pretpostavljam neki Kinez, inace bi samo naveo proizvodjaca i model :)
PS Charge Time: up to 6 hours
:eek:
nemam previse detalja...al eto neka bude kinez...al ne vjerujem da je gori od ZTE kvalitetom...sto mislis onda? :) bitnije su mi specifikacije...jel se ovvako nesto moze prodavati za recimo 200€...ili 7" za manje od 150???
Prednosti su dobar ekran (zbog kapacitivnog), dobra rezolucija i za Kineze dosta napredni 2.3.4 (obicno stave 2.2) onda solidan procesor...
Mane su nedostatak GPS cipa, ekran koji vjerovatno ne reprodukuje boje kako treba i ima los ugao gledanja, kao i plastika ukoliko je kinez. RAM memorija na tabletu treba da bude makar 1gb.
Sve u svemu za 7inca i nije losa cijena, samo mi je na u inca logicnije 4:3 a ne ovo duguljasto
ZTE je ipak globalni brend, AFAIK izuzetno su jaki u Aziji, dok ovo moze biti neka maltene kucna manufaktura (ne kazem da jeste, ali moze biti). Ima dobar clanak na tu temu:
http://www.mobile-review.com/article...147-en.shtml#1
Australia FTW. Da mi je taj kubik... :D