vjeruj mi brate .. al znas kako je savic pokidao nocas :)
Printable View
to je brnoviceva taktika da savic dobije zuti i igraju dzudovic i basa baraz :)
http://www.youtube.com/watch?v=JeWlpVXmSKg&feature=player_embedded
jel bila ova legenda hahah
Da je covjek pametan da stavi Adzica umjesto Savica, Drincica isto cuvat pa stavit Grbica desno i Beca lijevo (ili obratno svejedno), sredina sa Zverkom i Celetom. Naprijed koga oce od te trojice sto ima.
Sto moze da se desi? 3-0, i sto onda? Veliki posa..
mada, i mi se tripujemo. nek igra momak, samo nek nikog ne "šiba" po noga. :D
Ultra Spich pogodio si sastav :)
http://www.portalanalitika.me/sport/...-tri-boda.htmlQuote:
Poznat sastav za Bazel, Brnović: Idemo na tri boda
Crnogorski fudbaleri u dosta izmijenjenom sastavu istrčaće sjutra veče na Sent Jakob stadionu u Bazelu, đe će za rivala, u posljednjem meču kvalifikacija, imati selekciju Švajcarske.
Zbog činjenice da su kolo prije kraja obezbijedili baraž, upravo eliminisavši Švajcarce iz trke za drugu poziciju, selektor Branko Brnović odlučio se za sljedeći sastav: Mladen Božović, Draško Božović, Savić, Batak, Pejović, Drinčić, Zverotić, Ćetković, Bećiraj, Đalović, Damjanović. Ofanzivna formacija selektora Brnovića.
’’Đalović će igrati malo povučeno, Bećiraj će ići i naprijed i nazad. Dajem im priliku da pokažu da u baražu mogu da računam na njih, da se primaknu što više prvoj ekipi. Oni to znaju i ja sam siguran da će dati maksimum. Planirao sam da uvrstim i Bašu, ali nakon razgovora sa njim, ipak smo odlučili da on ne putuje. Sa Drinčićem sam razgovarao i još ću razgovarati. Nadam se da neće napraviti žuti karton, jer on na svakoj utakmici daje maksimum. Rekao sam mu da malo pripazi u nekim duelima, ali i njemu treba da igra, makar jedno poluvrijeme. Savić je mlad momak, za njega nema problema, ne startuje oštro i igra veoma pametno’’, kazao je vidno raspoloženi Brnović uoči večerašnjeg treninga u Bazelu.
Iako je meč bez rezultatskog značaja, Brnović očekuje maksmimum svih igrača.
’’Cilj je da pružimo što bolju igru, da igrači pruže maksimum i da pokušamo da osvojimo tri boda. Znam da će Švajacarci nastupiti u najjačem sastavu. Rekao sam momcima da će oni sigurno pokušati da se donekle iskupe za ovaj neuspjeh, jer su svi očekivali da oni igraju baraž. Ubijeđeni smo da će dati maksimum. Što se tiče naše ekipe očekujem maksimalno zalaganje i trčanje. Može i nama da se desi da primimo gol ili da izgubimo, ali meni je bitno da igrači pokažu da vrijede. Očekujemo i veliki broj naših navijača i upravo zbog njih moramo da odigramo maksimalno ozbiljno i da idemo na tri boda. Sigurno neće biti lako jer će oni igrati u punom sastavu. Sigurno da ćemo biti rasterećeniji, nego što smo očekivali, jer smo mislili da će ovo biti odlučujuća utakmica. Spremali smo se za ovaj meč maksimalno, ali sada će biti malo lakše. Oni koji budu igrali, za njih neće biti lako, jer moraju da daju sto posto svojih mogućnosti.
Samo u baražu ili i na Evropskom prvenstvu?
’’Ova utakmica je posebno bitna za njih, ali i za nas. Ali, posebno za njih da dokažu da treba da budu tu i u baražu. A što se tiče ovog drugog tu sam optimista kao i vi.’’
Strijelac gola koji je odveo Crnu Goru u baraž, Andrija Delibašić, počeće meč sa klupe.
’’Svi oni to prihvataju odlično. Možda se malo iscrpio poslije onog gola, trčeći po terenu. Nemam problema sa njim što se toga tiče".
Na golu će ipak biti Mladen Božović a ne Srđan Blažić.
’’Imam samo tri zamjene, sve zavisi kako se rezultat bude kretao. I prije sam rekao da Dragoje Leković odlučuje ko će da brani. Da je prijateljska utakmica sigurno da bi i on dobio šansu. Božoviću fale utakmice, moramo da ga isforsiramo što više, da pokušamo da ga vratimo u staru formu.’’
Meč u Bazelu igra se od 20 sati i 15 minuta.
Nisam dzabe ishao na trening :)
Sve u svemu imam neki osjecjaj 0-2 za nas ..
I volio bih da Grbic udje malo da ih izvrti ..
e da veliko interesovanje medju novinarima je ko ce biti sjutra kapiten , veli Vlado J ja bi dao Savicu :D... iskreno i ja bih :) .. nece valjda tranja od Bataka ili Djalovica ..
Samo da Savić ne dobije žuti, ali nešto se i ne bojim toga, jer je nevjerovatno kako je momak pametan i bistar u igri i ne sumnjam da će se sačuvati od kartona. Svakim danom je sve zreliji i zreliji kako na terenu tako i van njega. Pogledajte ga samo kako daje izjave, djeluje tako zrelo a ima samo 20 godina. Pravi biser u svakom pogledu. A opet i da dobije karton, ako budemo zdravi svi za baraž a oćemo daće Bog, imamo Sava i Jovanovića na bekovima, Bašu i Džuda centralno. Bedem!
Neka se izigraju momci sjutra veče, samo opušteno, bez ikakvog opterećenja. Ako izgubimo da smo zdravo, a Švajcarci u svakom slučaju pate, jako :)
Citam tekst na CDM gdje FS Srbije poziva svoje navijace da ne idu u Maribor, i zapade mi za oko ovaj detalj:
Znaci ako bi izvukli njih u barazu, nema gostujucih navijaca :DQuote:
Organizatori meča najavljuju zbog toga, da će na ulazu u stadion, pored ulaznice, tražiti od gledalaca i neki dokument - ličnu kartu ili pasoš. Zbog toga, FSS još jednom apeluje na navijače da se uzdrže od individualnih dolazaka u Maribor zbog suspenzije UEFA, koja je na snazi i koja ne dozvoljava prisustvo naših navijača na gostovanjima do kraja kvalifikacionog ciklusa, uključujući i eventualne baraž mečeve", piše u saopštenju.
ne mogu da vjerujem da nece dat sansu Delibasicu... strasno. ako je ko zasluzio, on je.
Da, Srbija je difinitivno lose-lose situacija, kako god se okrene.
Zato na Marakani barem 10 000 Crnogoraca :) Ipak bih volio da izvucemo Cesku.
da ne čitam unazad...nadam se da ima prenos?
što znam, znam da je ranije bilo frke oko prenosa nekih utakmica pa rekoh, ne znam jesu li to sredili:) Hvala:)
A no zashto su? I himna i navijanje za nacionalnu reprezentaciju imaju u sushtini isti cilj: Da obodre i inspirishu. Da "taknu u zivac nacionalnog ponosa". U prevodu: da "napale"...
Aj' sad ti objasni zashto ne? Ochigledno je nekakav "politichki korektan" mozak donio odluku da se ne "politizuje" navijanje. E je8i ga, ne moze se navijat za drzavni tim a ne bit patriotski "politizovan". Toboze nekakva neizreciva ljubav za Crnom Gorom koja inspirishe te navijache (chitaj vodje) a s druge strane ni himnu joj ne pjevaju. Pa sve i da nije himna, to je pjesma koju su svi Crnogorci (i crnogorci) vazda pjevali. I kad se ishlo na ekskurzije po nekadashnjoj SFRJ, kad god je trebalo rec: mi smo to shto smo i ponosni smo na to.
Neke himne kao recimo Boze Pravde nijesu stadionski materijal, spore su i smorne ali neke kao nasha su kao stvorene. Probajte pa vidjite!!!
Vidim ja ima tu cenzure itekakve u izboru pjesama ali me interesuje ko stoji iza toga i kakvi su to kriterijumi.
"Oleeeee, oleeeee, Crna Goro Volim te"!!!!
Hrvati bi voljeli Estoniju a mi Srbiju pa da vidimo veceras cija ce se zelja ispunit :)
Tako je, gleda se po ovoj listi (CG momentalno 33, to ce se jos promjeniti nakon zadnjeg kola, ali ne mnogo)
http://www.world-results.net/uefa/ranking.html
7 Portugal 32406
8 Croatia 32348
9 Greece 32186
10 Sweden 31431
11 France 31022
12 Denmark 30851
13 Serbia 28666
14 ** Ukraine 28029
15 Ireland 27799
16 Bosnia and Herzegovina 27663
17 Slovakia 27250
18 Czech Republic 27124
19 Turkey 27006
20 Switzerland 26766
21 Hungary 26528
22 Norway 26475
23 Israel 26279
24 Scotland 25265
25 Romania 25155
26 Slovenia 24918
27 Finland 24673
28 ** Poland 23806
29 Latvia 23711
30 Northern Ireland 23417
31 Austria 23333
32 Belgium 23263
33 Montenegro 23019
34 Belarus 22638
35 Bulgaria 22539
36 Armenia 20551
37 Wales 20518
38 Estonia 20354
-----------------------------
Ako Srbija i Irska prodju u baraz, a Svedska ocekivano bude najbolja druga, nositelji bi bili
Portugal/Danska
Hrvatska
Srbija
Irska
A ako Srbi, Irci i Grci kiksaju u zadnjem kolu, protivnici su
Portugal/Danska
Grcka
BIH
Ceska
(edit)
Trebace nam velika sreca da bi se izbjegao ex Yu duel
A dje je Ceska odje?
nebi volio portugal jer su opasni...i nebi volio bosnu, jer oboje treba da idemo na EP :)
Najbolje bi bilo izvuc Irce. Protiv njih stvarno imamo dobre sanse
..najbolje bi bilo da nam Danci dodju u baraž a vi pričajte što oćete ;)
Danci su dobri, imaju par odlicnih igraca, definitivno su za izbjegavanje.
Samo ne Portugal,ostalima se nijednome ne bi pomjerio a nije da ih nema teskih.
Česi ili Škoti su definitivno moj izbor, nego će Škotska teško tu proć'. Ako već oni ne mogu doć', dalje me zabolje peta - sa svima nam se isto 'vata, uključujući i Srbiju ili Hrvatsku.
U slucaju da nam u zrijebu dodje Hrvatska, mislim da mozemo ocekivati smjenu Bilica i dovodjenje Kranjcara na celu Hrv. reprezentacije.
Najvishe zbog toga ne bih volio Hrvate da izvucemo, iako mislim da se sa ovom Hrvatskom mozemo itekako nositi
Itekako grijesi, vratili bi se duhovi proslosti iz vremena Mila i Momira. Stvarno nam to ne treba.
Ja bi taman volio da Srbija dodje da razrijesimo dilemu sto ce bit!
Idealna sedmorka:
Belgija
Jermenija
Estonija
BIH
Hrvatska
Danska
Skotska
Najgori scenario:
Turska
Irska
Srbija