Ja bih je pjevao cijelu.Posebno kad je vip loza puna.
Kad vec pominjes liberale, mislim da bi mogli da se iskoriste djelovi iz ove pjesme prilikom navijanja. Naravno bez ovoga liberali i pominjanja prsta dva, ostali tekst je dobar
Ja bih je pjevao cijelu.Posebno kad je vip loza puna.
Evo od mene dva predloga
:mrgreen:
i naravno :mrgreen:
zamalo zaboravih..
jedna za niksicane
Last edited by chucknorris; 10-10-11 at 15:41.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Mogu li i sad da glasam na anketu?
trebalo bi da se nađe grupa ljudi koja bi osmislila određeni broj navijačkih pjesama koje bi mogle da se pjevaju ne samo kad igra fudbalska reprezentacija nego i ostale jer nam je repertoar preslab.
FIFA/UEFA Ranking
4. Portugal
7. Hrvatska
11. Danska
13. Srbija
14. BIH
16. Svedska
17. Crna Gora
...............................
Svedska najbolja drugoplasirana, Estonija zadrzi drugo mjesto i u barazu je Crna Gora medju 4 nositelja, pa bi protivnici bili - Turska, Ceska, Irska, Estonija...
----------------------------------
http://www.world-results.net/uefa/ranking.html
A ako se gleda ovaj ranking onda CG ipak nema sanse da bude nositelj
Last edited by Vukasin Micunovic; 10-10-11 at 16:46.
Samo bih da prenesem veliki pozdrav iz Basela , lijepo je ovdje ali treba biti milioner![]()
Sretoh Sava kroz grad pa mi reche da je trening u 19 i 15 , moram pocj da odgledam to
Inace ako ko bude citao od ovih sto idu za Swiss , tramvaj 14 staje tacno ispred stadiona (krece iz centra) .. Toliko![]()
BISOGNA VINCERE !
Nemaju pojma da smo ratovali.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
O tome ti pricam.
Mada sve je dobro dok nam se ovakvo nesto ne desi
http://www.smedia.rs/sport/vest/53144/smesni-video-juzna-afrika-kup-africkih-nacija-Ispala-decenije-Juznoafrikanci-se-radovali-a-nisu-plasirali-VIDEO.html
Juznoafrikanci se radovali, igraci trcali krug oko terena, ludilo. I onda saznaju da se nijesu kvalifikovali.![]()
Trener se vadi da je tamo dzungla, nije kao u Evropi u kojoj se sve zna i racuna. :O Pa je li realno da trener i igraci ne znaju pravila, da nijesu mogli da prouce malo tabelu. o_O
Last edited by Albatros; 10-10-11 at 18:23.
Milošević je nedavno postao član stručnog štaba Crne Gore.
“Pre svega, presrećan sam zbog Andrije Delibašića, koji je bio moj miljenik i u vremenu dok je igrao u Partizanu i davao golove u Ligi šampiona.”
“Ovo mu je nagrada za sve muke koje je prošao kasnije tokom karijere. Presrećan sam i zbog svih ostalih, zaslužili smo ovo, jer je ovo jedna fenomenalna, hrabra i poštena družina, koja se bori kvalitetom i srcem. Za ovih nekoliko dana, odnosom i rezonom, kupili su me za sva vremena. Protiv takvog rivala juriti i stići 0:2 je teško, preteško i momcima svaka čast. Oduševili su me i navijači, onolika količina emocija i podrška i kada ne ide dokaz je ogromne ljubavi, vere i posvećenosti. Svaka im čast, bio sam presrećan i zbog njih i ponosan na njih, dok sam ih gledao kako su radosno i oduševljeno napunili teren na kraju utakmice”, rekao je Milošević.
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
A viđi kako slave svi srećni i zadovoljnitrebalo je prikazat kako su reagovali kad su saznali bolnu istinu
![]()
ovo nije realno ovo ni buksovci ne bi mogli da prirede ovoliki smijeh xaaxaaaaaaaaxaaxxaaxaxa no da ne bude nama ko se poslednji smije nasladje se smije . Inace jel ima gdje organizovanu u pg da se gleda tekma
http://www.smedia.rs/sport/vest/53094/euro-2012-smesni-video-crna-gora-engleska-Komentator-u-dilemi-Vi-ste-Makedonija-ili-Crna-Gora-VIDEO.html
axaxaaxaxax mora da je komentator bio bil klintonJesmo li mi Crnogorci il Makednoci pitao se komentator prenosa
mene ih je zao, iskreno.
trebat ce im vremena da se oporave, definitivno...![]()
Dodjoh sa treninga , bilo je fino , cimali nas ovi glupi Svajcarci mene i jos jedan bracni par nisu htjeli da puste na tribinu da gledamo trening hahaha i dodje neki momak iz FSCG i uvede nas ..
Gazili su se fino za vrijeme treninga , izdvojio bih Cetkovica ,Savica i Drincica bili su odlicni ...
sastav vam je sledeci : M.Bozovic - D.Bozovic - Batak - Savic - Pejovic(dofatio , ufatio , kako mi je pala) - Drine - Zverka - Beq - Cetkovic - Damjanko i Djavolic (najgori na treningu veceras , za mene je to i ocekivano nadam se da ce se Brne predomisliti )
Sve u svemu idemo na pobjedu sjutra , 1800 karata trebovano preko saveza + sto su nasi kupovali u slobodnoj prodaji .. Bice nas u kavezu 2000![]()
Ocekuje se oko 30000 gledaoca , kako je lijep stadionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !
Crna Gora ale live from Basel !![]()
BISOGNA VINCERE !
Neka brani Bozovic, treba mu utakmica, mada po meni Blazic nije nista gori golman od njega.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks