nebi volio portugal jer su opasni...i nebi volio bosnu, jer oboje treba da idemo na EP![]()
A dje je Ceska odje?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
nebi volio portugal jer su opasni...i nebi volio bosnu, jer oboje treba da idemo na EP![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Najbolje bi bilo izvuc Irce. Protiv njih stvarno imamo dobre sanse
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
..najbolje bi bilo da nam Danci dodju u baraž a vi pričajte što oćete![]()
Danci su dobri, imaju par odlicnih igraca, definitivno su za izbjegavanje.
Samo ne Portugal,ostalima se nijednome ne bi pomjerio a nije da ih nema teskih.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Česi ili Škoti su definitivno moj izbor, nego će Škotska teško tu proć'. Ako već oni ne mogu doć', dalje me zabolje peta - sa svima nam se isto 'vata, uključujući i Srbiju ili Hrvatsku.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
U slucaju da nam u zrijebu dodje Hrvatska, mislim da mozemo ocekivati smjenu Bilica i dovodjenje Kranjcara na celu Hrv. reprezentacije.
Najvishe zbog toga ne bih volio Hrvate da izvucemo, iako mislim da se sa ovom Hrvatskom mozemo itekako nositi
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Itekako grijesi, vratili bi se duhovi proslosti iz vremena Mila i Momira. Stvarno nam to ne treba.
Ja bi taman volio da Srbija dodje da razrijesimo dilemu sto ce bit!
Idealna sedmorka:
Belgija
Jermenija
Estonija
BIH
Hrvatska
Danska
Skotska
Najgori scenario:
Turska
Irska
Srbija
BIH
Hrvatska
Portugal
Ceska
V.Drljevic-DAN
..ja mislim da treba prvo sačekati i viđeti ko će iz te grupe ići u baraž,vi zeca na ražanj a zec u šumi...
Itekako griješiš Nightsilence. Tebi koji nijesi frustriran bi to bio praznik fudbala. Ali velika većina bi to uzela kao još jedno političko prepucavanje. Ljudi još uvijek žive od nekih događaja iz prošlosti.
Sjetite se samo finala u vaterpolu... To je samo 10 % onoga sto bi bilo kad bi se sastali u barazu.
Neka Srbija prodje prvo pa cemo onda pricat![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Mogu Bosanci iznenadit, tako da i Francuzi mogu boti potencijalni rivali... za izbjec'.
Release Yourself
"Imaju stanovnika kao Šefild, nemaju niti jednu fudbalsku akademiju, nemaju nacionalni stadion, i mi dva puta ne možemo da ih pobijedimo. Neka se zapita Engleska đe je onda, Crna Gora jeste mala ali toliki naboj i patriotizam i njihovo srce ih je dovelo zasluženo do baraža, želimo im sve najbolje i prolazak, da budu senzacija na Evropskom." novinar engleskog Guardiana Matt Connely
Slazem se.
U-19 reprezentacija pobijedila Irsku 2-1 i prosla dalje sa drugog mjesta u grupi. Golove su postigli Gardasevic i Bakic.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks