fala Goce, znaci da se uzme GSM verzija, a reci mi, ovaj Gavey se koristi da moze bilo koja kartica u iPhone kad je zakljucan, ima li kakvi unlock da se ne mora koristit Gavey?
Printable View
imash dvije vrste i4 GSM i CDMA ... kao sto je goce rekao samo GSM radi i to bilo dje u svijet ;)
Apple iPhone 4 CDMA - This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide
2G Network CDMA 800 / 1900 3G Network CDMA2000 1xEV-DO
Apple iPhone 4
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
Izasao JB za iPad2 !!!!!!!!!!!!
www.jailbreakme.com
A da me vidi baboooooooooo....
Rhamses drugi, Tutmes treci, daj listu pozeljnih app-a za iPad...
Do sada sam samo gledao ono "Free" :D
Inace, kako skidate knjige za iPad? Konkretno me interesuju slikovnice svih vrsta :D
Kako cu poc u T-Centar i odradit jailbreak na onaj demo iphone.... :D
Da li ima u CG da se kupi Iphone4 koja je fabricki otkljucana?
Imas u T-Mobile, ako ga platis po maloprodajnoj cijeni bez ugovora 16 GB 689 ili 32 GB 809 bice otkljucan cim ga povezes na tvoj iTunes u roku od 24-48 sati.
Aplikacije za djecu za Ipad? Anyone?
^imas one interaktivne knjige, u installous ih vidjeh dosta pa bi to mozda cool bilo, ali na engleskom su pa... Mada kad sam ja bio mali imao sam takve na italijanskom koji nijesam zborio and it was still fun XD
Fruit ninja takodje moze bit cool za djecu, ne treba mnogo razmisljanja
Ima ono mace koje se mazi :D
baby face
imas Oplayer HD, da turas Peppu Dzoru a da mozes da pravis playlistu
Yourtube HD, da skidas Hor Caroliju i s.i sa Youtube, pa onda preko iFile kopiras u Oplayer HD i pravis playliste
Garage band, neka dijete uci muziciranje, posebno je zanimljiva gitara
nezaobilazni Talking Tom , Talking Ben i ostale iZivotinje
Sketchbook, da dijete nauci da crta
Fish school, nije za ribarenje, ali je preslatko...
aj sad kopaj dalje
Da ne zna neko da li je stizala nova tura Iphone 4 16gb uredjaja u T-com?
Za ipad pitanje al vjerujem da je ista stvar i na iphone.
Javlja mi da je 4.3.4 software ready da se skine, da li da cekam malo ili mogu da ga skinem normalno? Da li cu morat opet jailbreakovat i hoce li se sto poremetit, kako ide updatovanje na jb device?
iOS 4.3.4 / 4.2.9 Released - Avoid it
Apple has finally come out with their 'fix' for the pdf vulnerability that JailbreakMe 3.0 uses to jailbreak devices. In proper good form, @comex has released a much better* fix for the vulnerability which also incidentally allows you to stay jailbroken :)
I've updated TinyUmbrella to save 4.3.4 SHSHs (as well as the other ones Apple is still signing). So grab the latest if you want to save 4.3.4 for nothing else than for the sake of completeness.
To je taj Talking Tom
E jedino njega ne mogu da nadjem na Installous :D
Yourtube HD se placa na Cidyja... Kako njega da skinem?
Odlicno...
Sad imam sva 3 softvera.. Jos mi reci kako da ih povezem :)
Dje nalazim snimke pomocu iFile i dje ih prebacujem? Kako pravim playlistu onda?
Ako je neko zainteresovan za novi IPHONE (nebitno koji) mogu da nabavim po cijeni znatno nizoj nego kod nas.
iPhone 4 - Unlocked (GSM) - 16GB White - cijena oko 550e, a od 32 GB za 540e
Telefoni su novi iz Apple store. Zainteresovani neka se jave na PM.
Snimci su ti u Media/Yourtube. Imaju blesava imena, preimenujes ih u smislena.mp4. Onda u settings iFileta nadjes Show applications names da bi vidio dje je app folder Oplayer. Otvoris i iskopiras u folder Oplayer/Documents fajlove iz Yourtube i onda startujes Oplayer i dodajes iz My documentsa fajlove u Playlistu. Onda setas ipravis raspored playliste....simple as that :D
Kakav je zvucnik na Iphone 4? Je li slabasan kao na trojku,da se jedva cuje na 3 cm ili je jaci?
Instalirao sam Itunes na drugi comp, kako da ubacim jebenu aplikaciju a da mi ne izbrise osatle?
Ovo je najvece smece koje je ikad napravljeno.
Edit: e ako cu se bakcat' vise s ovim smecem, pomamio se...
Promonte / Telenor Internet na iPhone 4, radi li nekome?
Ako radi, neka uradi SS podesavanja ili neka odje napise... Ne mogu mi ga napraviti ni ovi iz korisnicke sluzbe ni ovi iz poslovnica... Nude mi zamjenu kartice (zamjenio je prije mjesec dana) da bi i to otklonili, ali treba da se reze kartica pa mi to malo proceduru komplikuje...
Meni radi internet. Znaci samo podesavas APN: internet ; username: gprs ; password:gprs . Sad za 3G brzine nijesam siguran, nikad mi nesto 3G nije radio kako treba, nisam siguran ni ako uopste radi, ali ne mogu da ti kazem sa sigurnoscu posto i nijesmo pokriveni 3G signalom svugdje ovde kod nas.
Ne radi mi sa tim... Odnosno, meni su popunjena i MMS podesavanja... Treba li onaj tethering da se dira? Da li ti je upaljen DATA ROAMING (rekli su mi da mora da stoji ON)?
Ajde provjeri doooooooobro sto ti sve pise u Settings, General, Network, Cellular Data Network ...
Nista drugo mi nije popunjeno osim toga, znaci APN, username i password. I data roaming - OFF .
poslije godinu dana druzenja sa ajfonom, odlucih da se prebacim na klasicnu nokiu 1110i :)
Stiglo danas:
http://www.ebelow.com/en/iphone-5/st...t-charger.html
A da me vidi babooooooo :D