http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
moze naravno, za 5 minuta posla cu ti ja to zavrsiti![]()
hahahahaah kakva sprdnja
Nije za 'pohvalu' ali tek nedavno otkrih biteSMS programčić
Ima li još neka ovako korisna app?
Skinuh i callerID Fix ali koliko mogu primijetit ništa mi 'popravio' nije.
Što i kako to treba da podesim možete li mi objasnit?
Pogledao sam objašnjenje na prethodnoj strani, ali ja ne umijem odradit to...
Last edited by ThaHool; 30-06-11 at 23:41.
Globetrotting
Zna li se kad ce stici Iphone 4 16 gb u T-com poslovnice?
Izasao je Jailbreak za iPad 2 neoficijalno sutra bi trebalo i oficijalno na jailbreakme.com ...naravno mocice i iPhone i iPod da se jailbrejkuju ... pozz
Ljudi,sinoc dost fino natopih vodom moj 3g,i do jedne ure radi fino,onda poce sam da mi se gasi,pa zatim krece da se podize sistem,i onda se opet ugasi i sve se tako vrti,danas kad doma dodjoh ga stavih na punjac,i on se upali,i sve znaci sve perfektno radi,sto se tice software-a,i onda nece da mi radi dugme za zakljucavanje/gasenje,i najjace kad mi se ugasi svijetlo,odnosno,kad se sam zakljuca poslije odredjenog vremena,opet mi se desava da se ugasi,i da krece da se podize sistem,pa da se gasi i sve tako,onda kad ga opet vrnem na punjac,sve normalno radi..znaci ima li iko ideju koji mu je k*rac,i ima li ko da ih popravlja da znate..
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Ima li ve strucnjaci?![]()
izgasi ga , i pusti ga da se dobro osusi , ako si strucan otvori ga(podigni display) i necim malo isusi to unutra blagim toplim vazduhom ...
ako ne samo cekaj da se dobro osusi da vidish oce li proraditi ako ne onda pravac GSM House kod dr. Rhamses-a
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ocu,ocu,hvala na savjetu,nego me nervira sto u pojedinim situacijama dugme za gasenje radi,a u nekim ne,i sto kad je na punjac radi perfektno,u suprotnos se pali/gasi u pokusaju..ali dobro..Hvala u svakom slucaju!
moze li iPhone 4 kupljen u Dominikansku republiku da radi na nase mreze?
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
rm -rf /
ako je Iphone 4 simfree, to znaci da podrzava ove nase provajdere? ne treba ultrasnow jel tako? posto cuh da jos nije izasa unlock za njega...
Moze li i4 kad je skinut sa neke mreze i radi preko gavey kartice da se jailbreakuje ?
Last edited by jakov_ct; 06-07-11 at 08:05.
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
imash dvije vrste i4 GSM i CDMA ... kao sto je goce rekao samo GSM radi i to bilo dje u svijet
Apple iPhone 4 CDMA - This is not a GSM device, it will not work on any GSM network worldwide
2G Network CDMA 800 / 1900 3G Network CDMA2000 1xEV-DO
Apple iPhone 4
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks