A da me vidi baboooooooooo....
Originally Posted by Nk-001
Rhamses drugi, Tutmes treci, daj listu pozeljnih app-a za iPad...
Do sada sam samo gledao ono "Free"
Inace, kako skidate knjige za iPad? Konkretno me interesuju slikovnice svih vrsta![]()
Kako cu poc u T-Centar i odradit jailbreak na onaj demo iphone....![]()
Da li ima u CG da se kupi Iphone4 koja je fabricki otkljucana?
Imas u T-Mobile, ako ga platis po maloprodajnoj cijeni bez ugovora 16 GB 689 ili 32 GB 809 bice otkljucan cim ga povezes na tvoj iTunes u roku od 24-48 sati.
Aplikacije za djecu za Ipad? Anyone?
^imas one interaktivne knjige, u installous ih vidjeh dosta pa bi to mozda cool bilo, ali na engleskom su pa... Mada kad sam ja bio mali imao sam takve na italijanskom koji nijesam zborio and it was still fun XD
Fruit ninja takodje moze bit cool za djecu, ne treba mnogo razmisljanja
rm -rf /
Ima ono mace koje se mazi![]()
baby face
imas Oplayer HD, da turas Peppu Dzoru a da mozes da pravis playlistu
Yourtube HD, da skidas Hor Caroliju i s.i sa Youtube, pa onda preko iFile kopiras u Oplayer HD i pravis playliste
Garage band, neka dijete uci muziciranje, posebno je zanimljiva gitara
nezaobilazni Talking Tom , Talking Ben i ostale iZivotinje
Sketchbook, da dijete nauci da crta
Fish school, nije za ribarenje, ali je preslatko...
aj sad kopaj dalje
Da ne zna neko da li je stizala nova tura Iphone 4 16gb uredjaja u T-com?
Za ipad pitanje al vjerujem da je ista stvar i na iphone.
Javlja mi da je 4.3.4 software ready da se skine, da li da cekam malo ili mogu da ga skinem normalno? Da li cu morat opet jailbreakovat i hoce li se sto poremetit, kako ide updatovanje na jb device?
rm -rf /
iOS 4.3.4 / 4.2.9 Released - Avoid it
Apple has finally come out with their 'fix' for the pdf vulnerability that JailbreakMe 3.0 uses to jailbreak devices. In proper good form, @comex has released a much better* fix for the vulnerability which also incidentally allows you to stay jailbroken
I've updated TinyUmbrella to save 4.3.4 SHSHs (as well as the other ones Apple is still signing). So grab the latest if you want to save 4.3.4 for nothing else than for the sake of completeness.
www.jaredic.com
˙˙pǝlloɹ sɹǝsnoɹʇ ʎɯ ɟo sɯoʇʇoq ǝɥʇ ǝɹɐʍ plnoɥs ı 'plo ʍoɹƃ ı 'plo ʍoɹƃ ı
To je taj Talking Tom
E jedino njega ne mogu da nadjem na Installous![]()
Yourtube HD se placa na Cidyja... Kako njega da skinem?
Odlicno...
Sad imam sva 3 softvera.. Jos mi reci kako da ih povezem
Dje nalazim snimke pomocu iFile i dje ih prebacujem? Kako pravim playlistu onda?
Ako je neko zainteresovan za novi IPHONE (nebitno koji) mogu da nabavim po cijeni znatno nizoj nego kod nas.
iPhone 4 - Unlocked (GSM) - 16GB White - cijena oko 550e, a od 32 GB za 540e
Telefoni su novi iz Apple store. Zainteresovani neka se jave na PM.
Snimci su ti u Media/Yourtube. Imaju blesava imena, preimenujes ih u smislena.mp4. Onda u settings iFileta nadjes Show applications names da bi vidio dje je app folder Oplayer. Otvoris i iskopiras u folder Oplayer/Documents fajlove iz Yourtube i onda startujes Oplayer i dodajes iz My documentsa fajlove u Playlistu. Onda setas ipravis raspored playliste....simple as that![]()
Kakav je zvucnik na Iphone 4? Je li slabasan kao na trojku,da se jedva cuje na 3 cm ili je jaci?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks