Donji desni ugao, i zasto 720p bolje je 1080i
Printable View
Donji desni ugao, i zasto 720p bolje je 1080i
Nema meni tog dugmeta, mozda zato sto ja imam X301T.
Vjerovatno, drugaciji je daljinski, nadji dugme koje ima 4 horizontalne linije i to je to, to moras imati
Probaj dugme ispod teletexta ili opt
Meni ne radi ni standardna ni 720 ni 1080
Crveni krug nije HDD, vec network. Provjericu sta je crveni kruzic, i mene je vazda interesovalo :)
Ko ce znati ako ti neznas ?
ja na daljinskom nemam dugme gdje mogu da podesavam rezoluciju...a iz menija opet kad podesim na 720p ili 1080i slika se skupi??? jedino je preko citavog ekrana kad postavim na 4:3...inace imam lcd 37" povezan sa HDMI kablom....XT300
p.s.
na daljinskom kad upremdugme pored STB na kom su 3-4linije onda mi iskoci meni ali samo za izbor govornog jezika ili subtitle-a?!?! nitraga od bilo kakvog podesavanja slike
Izaberi iz menu-ja 720p ili 1080i,zatim pritisni na daljinskom zadnji red trece dugme gledano s lijeva na desno i onda odaberi razvuceno
e to je vec moguce varijanta :) aj kad dodjem kuci probam to :) pa javljam
Poseydone,
Svaka cast - ja sam vec izgubio davno nadu da ce to biti uradjeno kako treba.Kad se vratim sa posla , idem da probam OBAVEZNO. Mislim da je to DOBAR ZNAK, da nas mozda pripremaju za HD KANALE, a Sale?U Hrvatskoj su vec naveliko poceli...
Oh jedva cekam da se vratim s posla da probam 720p i 1080i fix :D :D
"Schumi does not need an enormous amount of energy to reach the speed of light because he already travels at twice the speed of it."
Vlado, 06.06.2008.
Ja sam juce skrkajuci oko HDMI kabla izgubio onaj satic, ali mi je sinoc nesto kocio Extra TV pa sam morao restartovati STB i urovnik se opet pojavio i dalje je tu...
e ne znam....kako je kod ostalih...ali kod mene se jos nije gasio od momenta kad mi instalirase Extra TV...to ja garantujem...jer da jeste vala bih za ovih pola godine uspio da vidim makar jednom da ga nema :)
Meni ga većinom vremena nema, Saleeeeeeee??? :D
Zamjerka oko 720p i 1080i. Sliku je sada kao sto sam vec rekao moguce razvuci preko cijelog ekrana, ali to nije slucaj sa teletextom i extra tv servisima vec ostaju kao sto su i bili. Nisam siguran ali mislim da je sa teletextom juce bilo sve OK. Sada nije i ocekujem da se i to rijesi.
Ja ni dalje ne mogu da rasirim sliku pri 720p rezoluciji, pa bilo koje dugme da pritisnem. Ne ocekujem da se to rijesi, al se ipak nadam :)
Nemam ni ja to dugme, nije nam isti stb
Prosto iznenade ovi iz T-Coma sredjeno ovo za teletext:respect:
@Wamba,@Oliver i svi ostali sa X301T STB-om kad povezete tv i stb sa HDMI kablom iz menu-ija podesite 720p ili 1080i rezoluciju, a potom pritisnite dugme OPT. na daljinskom (gore desno od navigacijskih tastera) tu se otvara podmenu sa jezici tonskog zapisa, titlovi,odnos sirine slike do kojih dolazite strelicama lijevo-desno, kad dodjete do odnos sirine slike izaberite razvuceno.Dako sad potrefite...
Inače zaboravih reći, ovo dugme OPT (opcije) na STB 301 i ovo treće dume u najdonjem redu imaju jednu lijepu funkciju u Tv Vodič Znači otvorite vodič, pritisnete ovo dume i sa desne strane ekrana vam s pojavi meni sa svim danima u sdmici, i naredna sedmica, tako da n emorate do besvijesti listati desno u vodiču, već samo na taj načn izaberete dan koji hoćete ;)
izvinjavam se ako je pitanje vec postavljeno...
jeli moguce povezati vise Extra TV uredjaja na jednu telefonsku paricu?
konkretno ako zelim na dva TV da gledam rezlicite kanale...a imam jedan telefon...
ako je moguce jeli ista cijena za drugi?
pozdravljam napredak ka HDTV...
Trenutno nije moguce, ali bce do kraja ljeta i to najvjerovatnije bezicno
oce li biti moguce zicno? ethernet kablom?
Zicno sigurno hoce.
Sale , jos u decembru mi ugradise EXTRA TV i od tad ne ubacise novih kanala izuzev vijesti tv i b92 info.Znas li kada ce se i oce li se sirit lista( pusti pro tv i fox montenegro to ce svako moc prati putem obicne antene) sto nijesu ubacili umjesto discavery kompleta HISTORY I EXPLORER koji su titlovani i extra su, RTL i NOVA-hrvatska. FOX-srbija . Hvala
Zasto umjesto discavery-a zasto ne jednostavno prosiriti ponudu? Ne vidim zasto je ukinut SLO2, zasto jednostavno niste dodali B92 info ? Ja nemam nesto mnogo snimljenog materijala na HDD-u ali u to malo ima dvije emisije sa SLO2 i bilo je dosta sporta na tom kanalu ?Ako brzo ne prosirite ponudu Tv kanala i to sa minimum 10 novih zalud ce vam biti svi interaktivni servisi
Napredak jeste postignut , sto se tice sirenje slike, ali jedino u `standardna definicija sirokog ekrana .... ili sl.` (druga stavka), sa 720p i 1080i ima i dalje problema sa menijem, a sa ovim je za sada sve OK.Jedino mi se ne dopata vodic na ekranu dok ide emisija - slova su manja i `sitnija`, tako da cu ipak da ostavim kako je do sada bilo - lakse se cita....U svakom slucaju, pohvale za trud koji se ulaze ....
Slika preko HDMI u 576p i 720p rezolucijama i dalje podrhtava.Izgleda taj prelaz sa interlasing na progressive ne ide bas najbolje. No dobro svi televizori koji imaju HDMI podrzavaju i 1080i rezoluciju
Dobicemo novu i foxcrime,ali cemo izgubiti italijane i ruse,tako da...
Pa Scepo, ako nisi znao, ima i Albanaca u Crnoj Gori, valjda i oni zasluzuju jedan kanal od njih pedesetak.
a to bas ne moze nesto da se doda, a da se nesto ne oduzme??
ljudi ja ne znam za vas, ali od kad su mi ga uveli ne vidjoh krstenoga filma osim 'ludosti dika i dzejn'... dako metnu nesto normalno s filmovima, onaj HBO boba ne valja
SVAKAKO treba povecati listu kanala pa cak vratiti i SLO2! Demantovao bih neke koji kazu kako je t-com ,,prosirio,, ponudu, to nije istina jer kada se ugradjivao extra tv vec je postojalo rezervisano mjesto za tv vijesti, dok je NAZALOST Slo2 zamijenjena b92 info koji je de facto isti kao i ,,obicni,, b92!!
mogu li ja ubacit neki veci hard disk, presnimim fajlove sa glavnog diska koji dolazi u extra tv i da mi bude to sto trazim, dali ce to raditi
:D Ne ide "bogomi"
Salu na stranu, na nekim kanalima malo treperi logo, ali je kvalitet slike zaista veci. Aktivirao sam 720p i stratch i slika je savrseno mirna na svim kanalima.
Jos jednom bravo. Sad cekamo HD kanale, od kojih se nadam da ce bar par biti 16:9, tako da strechovanje nece biti neophodno bar na njima.