Rikic 2 godine skoro ne odigra nista da valja, sinoc odigra utakmicu zivota odmah mu dajte minute ovo-ono.Polako sa njim, dok ne pokaze da moze konstantno da onako igra, dzaba mu ovo sinoc.
Printable View
Rikic 2 godine skoro ne odigra nista da valja, sinoc odigra utakmicu zivota odmah mu dajte minute ovo-ono.Polako sa njim, dok ne pokaze da moze konstantno da onako igra, dzaba mu ovo sinoc.
Niko da pohvali Jaramaza koji je odigrao super odbranu protiv Langforda. Joseph kad je ušao, ovaj se odmah oslobodio i pogađao. Sead je napravio dosta gluposti forsirajući ulaze i šut, pokušavao sam da se proslavi... Ali kako je odbrana bila dobra, srećom pa nijesu toliko kažnjavali.
Čisto sumnjam da će dovoditi pojačanja, jer evo našli su recept da Jaramaz i Se.Šehović krpe poziciju 1, a na centrima Baćović i Rikić polako dobijaju veću minutažu. Pošto Strasbourg vjerovatno otpada iz one grupe, Goluboviću se završava ugovor, pa bi bio idealno pojačanje za novu godinu...
Joseph odigra 1 utakmicu dobro 2 slabo, možda se i on probudi, ali ne djeluje mi kao inteligentan igrač...
Partizan će se lagano dobiti, u prevodu samo oni sami mogu da izgube taj meč.
zasto svako pocjenjuje partizan? i misli slaba su ekipa borice se za opstanak bla bla...? realno kad se skupe i uigraju mogu lagano da udju u seriju pobjeda...
isto tako svi misle sjutra lagano dobijamo.
znaci mi smo potpuno razlicita ekipa u goste tako da ne ocekujem lak mec.
Možda ću zvučati kao jovović, ali očekuje neas težak meč. Uvijek je ta neka vibracija u vazduhu kad igramo protiv partizana, još gore je to što smo favoriti. Poraz bi me baš razočarao
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Kako sipaju Joseph i Cook ove trojke... :D
Ne zna ova Buducnost, svaka utakmica sama za sebe, jednostavno nemaju taj pobjednicki mentalitet da rutiniraju ove slabije ekipe, nego vazda neko mucenje i gluposti.
Ima li ko kakav stream?
Eo ovaj sa slabom slikom: http://www.jagledam.com/Arena-Sport-1-uzivo-stream
Uffff, opet kurcobolja u odbrani. Da Partizan ne promasi par zicera, jurili bi ih...
Katastrofalna 2.četvrtina, slaba odbrana i forsiranje trojki kao da ih može služiti šut cijelu utakmicu...
onaj sead ka da prvi put kosarku igra evo vec par utakmica veze nema
Kako se ovi momci useru kad igraju u goste..sve im se svodi na sut za 3 i ako ide onda ok,ako ne ide igraju egal sa ovakvim raspadima poput partizana..
da nisu bile one trojke u 1. cetvrtinu nebi 15 poena dali, totalno bez ideje
da je malo jaci protivnik sad bi gubili sa 10 razlike...
Jaooooooooooo preplacene p***, jaooooooooooooooooo placeniciiiiiiiiiii ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff f...
E pa ovo nije normalno...
Da ovako loshe igraju na strani...
Sramota me kako igra buducnost. Ako ide trojka I moze ali nista zivo ovaj jovovic ne nauci ovu ekipu. Od vrabca I ekipe ce izgubit. Pih
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
Buducnost je ekipa koja najgore brani zadnji napad u cetvrtini...
Sent from my D6503 using Tapatalk
Kakva je Subotić rupa nazad
A i suđenje nije neko, naljutiše Džozefa
Ja ne znam stvarno da drzi Subotica pored zivog Rikica, a ovaj coek ne da se ugasio nego bas sramota. Koliko peckih igraca na jednom mjestu...
Ispade I vitkovac klasa jednom u zadnjih tri godine
A da igra protiv nas :-)
Nema ko nije klepio ovaj partizan I on nas lagano odradi haha
Kompleks...
Sramotno losa igra ali isto treba iskulirat sve su iscukali u zadnjih mjesec dana.
Posle ovakvih utakmica se cisti tim.... dje vidis sa kim mozes a sa kim ne mozes da pravis bilo sto i bilo kakva djela...
Maric odma MRS U PICKU MATERINU ....
Subotic, a dosta je brate vishe... necemo ga drzat zbog 3 bljeska u sezoni....
I jos mnogo toga...
Iscukali su svu mogucu boraniju plus nizni svaka cast.
Onaj trabzon moj prijeki ti je rang teoda ali u goste sile nema
Kolike.pare primaju ovi momci ligu ovu raspalu aba treba da zavrse sa maks 2 poraza
To je ta Budućnost - prije 3 dana kući dobiješ super jaki Uniks, pođeš u goste i izgubiš od najgoreg Partizana u zadnjih 15 god.
Cijela istorija kluba stane u ova 3 dana - domaćica bili, domaćica ostali.
E zbog ovakvih igara u gostima im necu dolazit u Moracu...piccke
Maric I Jaramaz pa pa kakva dva jada.
Jel moguce da se momci useru od prvog huka polu punog Pionira u 2. cetvrtinu, i do kraja ne povezu akciju krstenu? Na ime su ih dobili...
za neke iznenadjenje a za mene nije.
od pocetka sam znao da ce bit bas tesko....
a vi sto zbog meceva u goste necete da dolazite slobodno ne morate ima ko oce...
Jednostavno su me tako iznervirali da ne mogu nesta racionalno da napisem trenutno.Svega mi se nakupilo danas, i ocekujem da cu bar da vidim kako dobijaju a onda se ovakva abominacija od igre desi.Nije ni pomoglo ni ovakav kriterijum sudjenja Javora raspalog, dje obje ekipe udju u bonus nakon 2 minuta u cetvrtini, ni Kole sto place za svaku odluku u korist Buducnosti i smori se na svaki kos koji mi pogodimo, da na kraju Cvetkovic raspali sto napravi faul od odbrane kad god se prenosi lopta na kraju pogadja fadeaway trojku u zadnjoj sekundi ni da je prime Kobe,Marinkovic se nasao nesta *****ti makse tamo.Previse sam nervozan da izdvajam pojedince, pih.
Cook mrčeni crče više, veća mu je minutaža nego Curry-ju
Ne mogu da vjerujem da ove mrtvake vraćamo u život, vazda ćemo imat kompleks od tog usranog kluba a sad još moram da trpim ove domaće navijače koji su se posakrivali u mišje rupe.
E da, po***** ti se na arenu sport sa spikerom koji cijelo vrijeme navija za partizan, i rtcg raspali što sam primoran da slušam ovo neprofesionalno govedo od spikera
Cijeloj centarskoj liniji bih dao otkaz. Mogu razumjeti da se od 4 nova igraca promasi sa jednim, eventualno dvojicom ali da sva cetvorica ispadnu promasaji to ne shvatam...Jedino Sead igra iznad mojih ocekivanja, koja su, kad je u on u pitanju, prilicno skromna...
sto je najace od svega mi vazda dobro pocnemo u pionir ono kao da se ponadamo pa tek onda padnemo i izgubimo.
A i sve ovo gore bih nekako išćutao, a ko će sad trpjet forumsku elitu koja je jedva čekala na neki poraz da uleti sa njihovim viđenjem prelaznog roka i pljuvanjem po igračima i trenerima. Marš te u pičku materinu
Ne vidim razloga zašto arenu cg, barem mečeve u kojima igraju crnogorski timovi ne prenose crnogorski spikeri. Molim lijepo, ako na hrvatsku arenu slušaš hrvatske spikere, oću s milinom da pogledam meč budućnosti, a ne da slušam spikara koji cijeli meč otvoreno navija za partizan, pa neka na rts navija