Nisam ispratio medijski ovaj dio oko Rejndolsa i kao povratka kad Zijelna Gora ispadne iz Evrolige...
Jesu to gluposti ili sta? Neko reche da je Shofro nedje prichao, al nisam to ispratio da valja...
u nekom laganom ritmu odradjena ova utakmica pogotovo u drugom poluvremenu.
hvala bogu pa je pustio malo mladje da igraju vidi se da nisu jos za ovaj nivo al polako uce se...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Nisam ispratio medijski ovaj dio oko Rejndolsa i kao povratka kad Zijelna Gora ispadne iz Evrolige...
Jesu to gluposti ili sta? Neko reche da je Shofro nedje prichao, al nisam to ispratio da valja...
F.C.F.
Sto bi ovo, Uniks strasna ekipa, a pljas pljas![]()
bas lijepo je izgledalo iz sale, ambijent nije bio los...
kolko cuh prva pobjeda buducnosti nad nekom ruskom ekipom?
budite sigurni tamo ce da nas oderu jer ova ekipa je odlicna kuci...
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
A neka ce samo da mi prodjemo grupu
prodjemo ovu grupu i opet idemo u neku grupu sa 4 tima...
inace vidi se da se ekipa polako uigrava i polako dolazi sve na svoje mjesto.
aj pa u subotu dako mognemo partizan dobit da se nastavi sa pobjedama u ligu..
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Uz onu sa Banvitom, najbolja utakmica u sezoni. Dobro od početka do kraja.
Mariću i Rikiću počeli da bacaju alley-oopove :-)
Shit has hit the fan !
Svaka cast za nocas ali zbog ovakvih utakmica gdje vidis kako moze da igra ekipa kad hoce, meni je krivo kad se u 90% drugih utakmica pojavi druga ekipa koja igra preko one rabote.Sa ovakvom igrom i pristupom moze da se igra sa svima.Mislim jbt, zaustavis ili ogranicis vrhunske scorere na EL nivou poput Keitha Langforda,Dariusa Johnson-Odoma,AJ Slaughtera a natrpa te neki Radenko Pilcevic,Tomaz Bolcina,Sava Lesic i slicni, ne moze to tako.
Isto mi nije jasno da Parahuski, jedan od najboljih EL centara prosle sezone, koji je uz Rochestia bio kicma one ekipe Niznjeg, dosao u situaciju da igra backup minute otpatku iz Bilbaa ? Da moze sjutra bi ga doveo u Buducnost, greota da propada iza onog Williamsa.
Uzivao sam veceras u Moraci posle duze vremena. Stvarno vrhunska partija protiv vise nego ozbiljne ekipe koja bi u EL bila u borbi za top8.
treba motivisat igrace protiv pilcevica bolcine i lesica dok pored langorda Dariusa Johnson-Odoma,AJ Slaughtera oce ljudi da se nadigravaju i u evropi da se pokazu,
uostalom kad ce ako nece protiv uniksa da zablistaju.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Meni je glavni problem tradicionalno skidanje gaća u gostima protiv osrednjih ekipa,a onda ti dođu ove jače kući i vidiš da to može puno bolje samo kad se dobro utegne.
Nego,gledam ovog Kajmakoglua u Unixu,čo'ek igra za ne manje od 700-800k - šutne 5-6 puta,3 puta pogodi,pod koš ne zalazi,malo se guzi u odbrani i to je to :-)
Shit has hit the fan !
Odlična igra.
Rikić i Marić ne bi htjeli da je zakucaju ni na tacnu da im je daš, ka da mu** nemaju
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Fenomenalna partija sinoć. Ja se ne sjećam u zadnjih nekoliko godina da smo onako izgledali.
Sve je funkcionisalo kako treba. Lijepa igra. Forsiranja šuta za tri nije bilo. Borbenost maximalna.
Jovović već drugi put čestita igračima i naglašava da se strašno radi na treninzima. Kako smo izgledali na početku sezone, a kako sinoć, to mi zvuči logično.
Ako nastavimo u ovom ritmu imamo se čemu nadat.
U subotu Partizan. Podigli su i oni formu i doveli par pojačanja, ali to bi trebalo da se dobije.
Postojaće Crna Gora...
Možda bude nešto od ovog Jovovića.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Gura ali isto bi lijepo bilo ne skidat gace u gostima i dobit bar nekogaMada je pohvalno svakako za sad sto cuvaju domaci teren
![]()
To je to. Ja sam uvjeren da ćemo sad protiv Partizana poći sa stavom da smo jači, jer se osjećamo jačima u odnosu na njih. U nekim utakmicama u Evropi to nije bio slučaj, a čini mi se da kad bi ulazili u te mečeve samo sa malo više m**a, da bi se i oni dobijali. E to je bogomi posao Jovovića. Da na pravi način i psihološki pripremi ekipu i izvuče maximum iz nje.
Postojaće Crna Gora...
Ovo je istina. Sasvim fino vođenje utakmice, a dobro je i raznovrsno selektiran roster. Možda je u jednom trenutku trebalo da izvede jaramaza jer je imao dosta praznog hoda ali nećemo sitničarit
E sad nevezeano za tvoj post, po meni i rikić mora da ima veću minutažu, jer se njegovo prisustvo u odbrani itekako ośeti. Ona petorka sa njim, baćovićem, suadom, jaramazom i ne mogu da se sjetim ko je bio peti je baš dobro odigrala odbranu jedan dio meča
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
Last edited by glup_ka_t0cak; 05-11-15 at 15:17.
Jedina zamjerka sinoc ubacivanje Subotica krajem 2/4 pored do tada odlicnog Rikica ( ulaskom Subotica primili smo 6 poena sa centarskih pozicija i razlika se odmah istopila) i jos jedna zamjerka opet Subotic i držanje njega u igri posljednja 2-3 minuta kad smo teško dolazili do skoka.
Rikic zasluzuje da igra vise...ove sezone on ovo malo minuta sto dobija odlično koristi i u napadu i u odbrani.
Po meni mnogo bolji od Subotica
Last edited by Izet Fazlinovic; 05-11-15 at 22:20.
Rikic 2 godine skoro ne odigra nista da valja, sinoc odigra utakmicu zivota odmah mu dajte minute ovo-ono.Polako sa njim, dok ne pokaze da moze konstantno da onako igra, dzaba mu ovo sinoc.
Niko da pohvali Jaramaza koji je odigrao super odbranu protiv Langforda. Joseph kad je ušao, ovaj se odmah oslobodio i pogađao. Sead je napravio dosta gluposti forsirajući ulaze i šut, pokušavao sam da se proslavi... Ali kako je odbrana bila dobra, srećom pa nijesu toliko kažnjavali.
Čisto sumnjam da će dovoditi pojačanja, jer evo našli su recept da Jaramaz i Se.Šehović krpe poziciju 1, a na centrima Baćović i Rikić polako dobijaju veću minutažu. Pošto Strasbourg vjerovatno otpada iz one grupe, Goluboviću se završava ugovor, pa bi bio idealno pojačanje za novu godinu...
Joseph odigra 1 utakmicu dobro 2 slabo, možda se i on probudi, ali ne djeluje mi kao inteligentan igrač...
Partizan će se lagano dobiti, u prevodu samo oni sami mogu da izgube taj meč.
zasto svako pocjenjuje partizan? i misli slaba su ekipa borice se za opstanak bla bla...? realno kad se skupe i uigraju mogu lagano da udju u seriju pobjeda...
isto tako svi misle sjutra lagano dobijamo.
znaci mi smo potpuno razlicita ekipa u goste tako da ne ocekujem lak mec.
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Možda ću zvučati kao jovović, ali očekuje neas težak meč. Uvijek je ta neka vibracija u vazduhu kad igramo protiv partizana, još gore je to što smo favoriti. Poraz bi me baš razočarao
Послато са Lenovo K50-t5 уз помоћ Тапатока
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks